Şimdi Ara

Kane & Lynch: Dead Men (Ön İnceleme by 3fruz)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kane & Lynch : Dead Men

     Kane & Lynch: Dead Men (Ön İnceleme by 3fruz)



    Bu Oyun Da Ne Böyle?

    Kane & Lynch iki adamın -özürlü bir kiralık katil ile ilaç tedavisine tabi bir psikopat- şiddet dolu ve karmşık yolculuğunda doğru ve yanlışlar ile ilgili acımasız yargılarını ele alıyor. Yapımcı firma hitman serisinden tanıdığımız IO Interactive olunca oyuncuların Kane & Lynch hakkındaki beklentileri artıyor.

    Oyunun Konusu Nedir Peki?

    IO interactive, oyun'un konusu hakkında net bilgiler vermemekle birlikte karakterlerin hikayelerini ve nasıl bir takım haline geldiklerini açığa kavuşturan açıklamalarda bulundu.

    Kane single player bölümde oynayacağımız asıl karakter. Kane'in normal yaşamı, oğlunun Kane'in silahını bulup kendini vurması ile sona erer. Karısı bu durumdan Kane'i sorumlu tutar ve Kane'in hayatı iyice çıkmaza sürüklenir... Kane bir kiralık katil olur ve ''The 7'' isimli bir grup ile güney Amerikada çalışırken işler sarpa sarar. Kendisi hari gruptaki herkes ölür. ( Ya da o öyle sanmaktadır.) Mücevherlerden oluşan bir sevet ile kaçmayı başarsa da artık yasalarca ölüme mahkum edilmiş bir suçludur.

    Lynch'in geçmişi de o kadar parlak değildir. Yüksek dozda ilaç tedavisi gerektiren bir tür 'aşırı şizofreni' hastalığı üzerinde çalışmaktadır. Bir gün baygın şekilde uyanarak karısını ölü bulur. Bunu kendisinin yaptığına bile emin olmamasına rağmen yasalarca ölüme mahkum edilmiştir.

    Ölüm mahkumlarının taşındığı bir otobüste kane ve lynch ilk kez karşılaşırlar. Otobüs gitmesi gerektiği noktaya ulaşamadan The 7 grubu tarafından ele geçirilir ve The 7 Kane'i kaçırır. Lynch, Kane'in mücevherat servetini paralı askerlere geri getirmesi için, onu kollamak üzere tutulur. Ayrıca Kane'in kızı ve karısı da teminat olarak paralı askerlerin elindedir.


    İki Deli Çıktı Meydane...

    Gördüğünüz üzere oyunun konusu hayli ilginç. Oyunun oynanışına geçecek olursak hitman tarzı bir oyun bizi bekliyor diyebiliriz. Oyun Third Person kamerasından oynanarak takım çalışması gerektiren savaşlar içerecek. Oyunun grafikleri ise next-gen platforma özel olarak tasarlanıyor, oyunun içinde geçtiği mekan olan Tokyo ise oyuna bire bir aktarılmış.

    Şu an için PC ve Xbox360 için çıkacağı bilinen oyunun Ps3 platformunda boy gösterip göstermeyeceği ise bilinmiyor. İlginç hikayesi ve freedom fighters tarzı oynanışı ile 2007 yılında iki anti kahramanın hikayesine yön vereceğimiz Kane & Lynch, beklenmeye değer bir oyun gibi gözüküyor...
    - 3fruz


    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     Kane & Lynch: Dead Men (Ön İnceleme by 3fruz)


    Kane & Lynch : Dead Men

    * Tür: Squad-Based / (3RD Person) Shooter

    * Çıkış: 2007

    * Platform: PC, XBOX 360

    * Site:http://www.iointeractive.com/

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Screenshots ( 800x450 ) :


     Kane & Lynch: Dead Men (Ön İnceleme by 3fruz)


     Kane & Lynch: Dead Men (Ön İnceleme by 3fruz)


     Kane & Lynch: Dead Men (Ön İnceleme by 3fruz)


     Kane & Lynch: Dead Men (Ön İnceleme by 3fruz)


     Kane & Lynch: Dead Men (Ön İnceleme by 3fruz)


     Kane & Lynch: Dead Men (Ön İnceleme by 3fruz)


     Kane & Lynch: Dead Men (Ön İnceleme by 3fruz)


     Kane & Lynch: Dead Men (Ön İnceleme by 3fruz)


    -----

    Keyifli Okumalar

    Saygılar...

    -----







  • 360 ın bomba oyunlarından biri olucak bu oyun sabırsızlıkla beklediğim oyunlar arasında
  • Dikkatimi çekti, Kane karakteri Jean Claude Van Dame 'ı andırmıyormu sizce de
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 3fruz

    Dikkatimi çekti, Kane karakteri Jean Claude Van Dame 'ı andırmıyormu sizce de


    harbiden
  • Bu ay LEVEL dergisi çok güzel bi ilk bakış yaptı kaçırmayın derim
  • Yanlız oyunun konusu bir hayli ağır geldi bana, sonuçta bu karakterler normal insanlar değiller. Gta ve Manhunt gibi (gta neyse de) aşırı şiddet içeren oyunların yapımcısı olarak isminden söz ettiren Rockstar'dan sonra IO interactive de önce agent 47 gibi bir kiralık katilin hikayesine, şimdi de iki psikopatın battıkları yerden çıkma çabasına el atarak ağır mevzulara giriyor, sıradışı konulara el atıyor hadi hayırlısı
  • artık şöyle görüntülere sahip oyunları çıkarsınlar karşımıza ya. vermesinler oyun içersinde çıkan demoları iyice canımız çekiyo sonra açıyoruz oyunu veee.. :(
  • Açıkçası oyununun konusu ve işleyişi çok hoşuma gitti. Umarım sadece lafta kalmaz bütün bunlar Grafiklerde fena gözükmüyor. Güzel bir oyun olacağı kesin.

    Edit: İlk bakış için teşekkürler @3fruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 22 Eylül 2006; 14:38:04 >
  • Bu oyunda aksiyon filmlerinin tanınmış yönetmeni Michael Mann'ın imzası olacakmış. Bu da ne demek HEAT ,COLLETERAL , MİAMİ VİCE vb aksiyon filmlerden esinlenmeler olacak ve bu filmlerdeki pek çok unutamadığımız sahneyi bu oyunda göreceğiz. Oyunu Hitman oyunlarının yapımcısı yapıyor ama bu oyun saklanmaya ve sessizliğe dayanan görevlerin olduğu bir oyun değil. Sürükleyici bir aksiyon ve gerilim oyunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.