Şimdi Ara

The Witcher: Adventure Game'in Kapalı Betası için Yeni Anahtarlar Gönderildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •    
          İlk önce masaüstü oyunu olarak çıkan daha sonra The Witcher: Adventure Game adı altında dijital olarak oyun dünyasına giren yapım bildiğiniz gibi kapalı betada. GOG.com oyunun kapalı betasına katılmak üzere bazı oyunculara beta key gönderdi. 
     
           Yapımcı bu betanın amacının hem oyunu hem de GOG Galaxy'nin online altyapısını test etmek olduğunu belirtti. Beta'nın sadece çoklu oyuncu modunu desteklediğini fakat oyun çıktığında ister tek kişi isterseniz de arkadaşlarınızla oyunu oynayabileceğinizi belirtelim. Eğer The Witcher 3: Wild Hunt'ı ön sipariş verdiyseniz veya GOG.com'dan The Witcher: Adventure Game'in betasına kayıt olduysanız e-maillerinizi kontrol etmenizde yarar var.
     








  • Katıldım bile. Masaüstü oyun dediğimiz olayın hakkını veriyor. Ama şunu söylemeliyim ki ben biraz Catan'a benzettim. Tek fark quest sistemi bu oyunda çok daha gelişmiş. Oyun güzel. Kutulu çıksa da oynanabilecek bir şey ama. Sürekli bazı özelliklerinden feragat etmek zorunda kalabiliyorsunuz. Resolve yazısını gördüğünüzde tepede anlayın ki %90 bir özelliğinizden feragat etmeniz gerek. Ayrıca turnler çok uzun sürebiliyor. Bu da demek oluyor ki ibir oyun hatrı sayılır süre oluyor. Mobil platforma çıkartmak zekice ama ben bilgisayarda iş yapacağına inanıyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyuna beta için katılım isteginde bulunmadım fakat iki tane key elime geçti dün. Fazla şanslıyım sanırım. Denemekten zarar çıkmaz yine de birazdan test edicem

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alondate

    Oyuna beta için katılım isteginde bulunmadım fakat iki tane key elime geçti dün. Fazla şanslıyım sanırım. Denemekten zarar çıkmaz yine de birazdan test edicem


    Gog.com üyelerine de veriyorlar sanırsam. Bende de aynı durum geçerli.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.