Şimdi Ara

İlk maç Gol yememek turun anahtarı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evimizde gol yemezsek şansımız var çok zor gol yememek ama öyle fark falan yemeyiz. tabii kadroya takviye şart öncelikle sağ bek bir an evvel alınmalı Çabuk- bir sağ bek lazım yoksa Serdar,Necip fark etmez sıkıntı yaşar.


    Arsenal de baskı olacak yanılmıyorsam 15 kez üst üste gruplara kalma baskısı olacak tecrübeliler sıkıntı olmaz ama dediğim gibi önemli olan gol yememek. Geçen sene Fenerbahçe maçlarında Fener 2 maçta cidden çok kötüydü o kadar kolay elenmeyiz bence.



  • chelsea liverpool manchester hepsini birer kez yenmişiz.arsenali de bi maçta yeneriz ama turu geçer miyiz ?
  • Nispeten daha hazır çıkacağız onlara göre ama şu an bize en ters gelen futbolu oynuyorlar, hızlı hücum bizim karşı koyamadığımız tek oyun sistemi şu anda. Keşke oyunu bizim yarı sahaya yıksalar da biz kontra oynasak, o zaman daha fazla şansımız olur.
  • tur imkansız arkadaşlar kusura bakmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Djarum Black-

    tur imkansız arkadaşlar kusura bakmayın

    Zor ama imkansız değil bakma geçen sene Fener hakikaten kötüydü iki maçta Fener şöyle ligde 10-15 hafta arasındaki performansıyla oynasaydı bu feci bir şekilde elenmezdi.
  • Bu tur zaten zordu en azından macta stad dolar iyi gelir elde eder beşiktaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jesus Christ!

    quote:

    Orijinalden alıntı: Djarum Black-

    tur imkansız arkadaşlar kusura bakmayın

    Zor ama imkansız değil bakma geçen sene Fener hakikaten kötüydü iki maçta Fener şöyle ligde 10-15 hafta arasındaki performansıyla oynasaydı bu feci bir şekilde elenmezdi.

    ben de Beşiktaş'ın tur atlamasını istiyorum yanlış anlaşılmasın paranın hepsi gsye gideceğini bölüşün ama arsenal hem ekol olarak hemde premier lig ekipleri hemde kadrosuyla...
    futbol mucizesi olması lazım.
  • tempoyu ayarlayabilen bir ortasaha alirsak veli-atiba-alinacak ortasaha ile turu gecme sansimiz olabilir.bana gore rakipteki sikinti sanchez ile ramsey bunlari tutarsak oynatmayiz rakibi.acil sag bek alinmasi lazim serdari sanchezi kovalarken dusunemiyorum bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun şimdiden inşallah yanılırım
  • Alexis
  • Arkadaşlar kusura bakmayın da Beşiktaş'ın şansı %5 bile değil.
  • bizde öyle diyorduk
  • Nerede buradaki yönetici Beşiktaşlıdan çok diğer takım taraftarları var düzgün yorum yapsalar neyse
  • ulan dün bir dünya arsenalin tiki taka gollerini izledim ne biçim şans bu?
  • Arsenal taraftarı olarak değerlendirme yaparsam savunma arkasına atılacak toplarla tehlikeli olursunuz bir de Emirates Cup'ı izleyen varsa Monaconun yaptığı gibi kontra ataklarla etkili olursunuz ayrıca iyi takım savunması yapmanız lazım bizim silahımız çok Herkes Walcott-Sanchez den korkuyor hız konusunda ama onlardan daha iyisi var Alex Oxlade-Chamberlain
  • Eğer biz CL'de olsaydık, takımım için buraya kadarmış derdim, asla ama asla eleyebileceğimize inanmazdım. Kaldı ki biz son şampiyonuz.
    Allah yardımcınız olsun. Gol yememeniz imkansız. Forvetinizde BA var ama defansınız kamyon otoparkı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fyrad

    quote:

    Orijinalden alıntı: Jesus Christ!

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fyrad

    Dua edin kasmasınlar bi 8 daha yemeyin. Alexisi serdar kurtuluşla tutacak takım gol yememekten bahsediyo

    Arkadaşım düzgün bir şekilde okur musun transfer şart diyorum ne biçim insansınız gitsene sen kendi forumuna




    bu sezon 77 milyon euro harcamışlar ligdeki 18 takımın bütçesinden bile fazla.

    Ben gerçekleri söylüyorum.Ayrıca transfer sizi ne derece kurtarabilir sağ beke dani alvesi koyamıyacağınıza göre

    Kosta Rika' nın adını, sanını duymadığın elemanları, Uruguay, İtalya ve İngiltere karşısında ne derece kurtardıysa, yapacağımız transferlerde bizi o derece kurtarabilir :) Mucizeyse bu iş, gerçekleştiririz o mucizeyi meraklanma sen :)

    Gökhan' ın arkasına seri bi sağ bek ve Ba' nın arkasına da adam gibi bi 10 numara ile Arsenal' i elemek bence mucize olmaz... Zor mu? Tabii ki zor.. Liverpool' dan 8, Leeds' ten 6 yemişliğimiz var evet... Ama Chelsea' yi, Chelsea olduğu zamanlar Stamford Bridge' de 2-0, Manu' yu Manu olduğu zamanlar Old Trafford' da 1-0 yenmişliğimiz de var... Geçtiğimiz yıl farklı bir şekilde elenmeniz dolayısıyla bu yorumları yapmanızı anlayışla karşılıyorum. Ancak bir arkadaşın da söylediği gibi, Fenerbahçe' nin kadrosu ve oyun yapısı lig başladıktan 5-6 hafta sonra oturmaya başladı. O tarihten sonra eşleşseydi eğer Arsenal ile, Fenerbahçe' den yana bir hayli ümitlenirdim.

    Zaten gruplara kaldıktan sonra kek takımlarla karşılaşmayacaktık. İlla ki bir yerde gelicekti zaten bu ekipler. Beşiktaş' tan ben kesinlikle bir sürpriz bekliyorum ve İnönü' de gol yemeyerek, şansımızı ikinci maça taşıyacağımızı düşünüyorum.

    Yensen de, yenilsen de başarılar Beşiktaş' ım..!




  • Arkadaşlar tüm kulüpler ŞL maçlarında extra mücadele ederler, Arsenal ile UEFA kupasında karşılaşsa BJK, şansı daha yüksek olurdu ama burası ŞL ve Arsenal ne kadar enerjisi varsa bu 2 maçta harcayacaktir, BJK nın işi çok ama çok zor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ra hmetli

    Arkadaşlar tüm kulüpler ŞL maçlarında extra mücadele ederler, Arsenal ile UEFA kupasında karşılaşsa BJK, şansı daha yüksek olurdu ama burası ŞL ve Arsenal ne kadar enerjisi varsa bu 2 maçta harcayacaktir, BJK nın işi çok ama çok zor

    Kayda değer ve çok mantıklı bir yorum. Kesinlikle tüm Beşiktaş taraftarı da bunu düşünüyor. Arsenal' i elememiz çoook zor.. Ama kesinlikle imkansız değil..!
  • alexis tutacak serdar kurtulusla motta walcottu tutacak(!!!) mesutu kim tutar(ERROR bulunamadi!!)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.