Şimdi Ara

maddi hasarlı kaza yaptık, kasko süreci nasıl işliyor? (fotoğraf var)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhabalar,

    üç gece önce ankara'da babam trafik kazası yaptı. arabada 4 kişi eryaman'a doğru orta şeritte giderken, makas atarak gelen bmw x3 sol arkadan çarpmış. çarpmanın etkisiyle direk lastik patlamış, haliyle direksiyon hakimiyetini kaybetmiş. sağa sola savrulduktan sonra bariyerlere sürttürerek durabilmiş. arkadaki araçlardan yardıma gelenler olmuş hemen. can kaybı veya yaralı yok, fakat çarpan x3 hiç durmadan direk kaçıp gitmiş. arkadaki araçtakiler plakasını almış. sorgulattık bir inşaat şirketine ait olduğunu öğrendik.

    benim merak ettiğim kasko süreci nasıl işliyor? şöyle bir durum var, kaza gece 1 civarında olmuş fakat babamlar akşam 6 gibi alkol almışlar. polis geldiğinde promil 0,31 çıkmış. yani yasal sınırlar altında. polis ehliyete falan el koymadı ama kasko durumunda da sınır aynı mı? 0,50 mi? yoksa kaskolarda o sınır farklı mı?


    bir diğer merak ettiğim konu da şu ki, şimdi bu çarpıp kaçan elemana ne olacak? karakol'a suç duyurusunda bulunduk, fakat benim tahminime göre ya sarhoştu ya ehliyetsizdi. iki ihtimalden de kurtuldu böylelikle. sarhoşsa bile artık sarhoş değil, ehliyetsizse bile başka birisini geçirebilir yerine. kanıt olarak illa ki güvenlik kameraları vardır ama x3'ün bütün ön ızgara evde duruyor şuan. kanıt olarak yardımcı olur mu?

    x3'ün parçaları:http://imgur.com/QSjVszj
    bizim araba 1:http://imgur.com/ZvVWpkb
    bizim araba 2:http://imgur.com/FagzBxU


    son bir husus da şu ki, aracı servise çektiler. expert bekliyolarmış. araç pert büyük ihtimalle dedi ordaki bayan, fakat airbag'ler açılmamış, önden darbe yok? bu halde pert olabilir mi? pert olursa neler oluyor?

    cevaplar için şimdiden teşekkürler.







  • bu kış abim böyle bir kaza atlattı şikayetçi falan oldu ama sıkıntılı işler kasko şirketi yardımcı oldu sonrasında hasar çarpan araç tarafından karşılandı bide babanızda alkol çıkmış siz kasko masraflarını kurtarın bide kimse yara almamış şükredin derim. aracında perte çıkacağını sanmam bizim araçta 15.000tl hasar çıktığı halde perte çıkmadı anca eksperle anlaşırsanız onlar bi kitabına uydurur geçmiş olsun
  • Sizin durumla ilgili bir mahkeme kararı okumuştum ben aratıp bulun onu mutlaka. Babanız sınırın üstünde olsa bile karşı taraf hatalı olduğu için kasko şirketi işi yokuşa süremez. Mutlaka bulun o kararı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.