Şimdi Ara

5+1 ses sistemindeki ilginç sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • altec lansing ws3251 modelini kullanıyorum uzun süredir. x- fi titanium ses kartıyla w7 de uyumlu gayet memnunumda sorunum şu.. bugüne kadar sorun yoktu yani dün normaldi bugün açtım hoparlör patlak gibi ses geldi sağ ön den. sonra amfi nin arkasındaki kabloların uçlarını tekrar kesip tek tek yerleştirdim o sorun düzeldi ancak basstan ses çıkmıyor bu kezde? yani şöyle kumandadan 5.1 basınca hepsinden çıkıyor bass vurmuyor ancak 2.1 yapınca bass çalışıyor.. yani bass arızalı değil anladığım kadarıyla.. 5.1 alınca amfinin arkasında siyah renkli kabloyu yarım yapıp temas ettirerek bass çalışıyor acaba o kablo sorunlu olabilir mi? öyleyse neden 2.1 de olmuyor? eğer o kablo sorunluysa nasıl bulabilirim resimdeki kablo nedir bunun adı nerden bulabilirim kimlerde bulunur bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum..

     5+1 ses sistemindeki ilginç sorun







  • kabloda sorun var gibi gözüküyor. 5.1 deyken bir şarkı aç ve subwoofer çıkışını diğer kablolarla dene. eğer birisi hariç diğerlerinden ses geliyorsa kabloyu değiştirirsin, hiçbirisinden ses alamıyorsan amfinin jack girişi sıkıntılı olabilir. kablo üzerindeki çıkışların hepsi aynı, 3.5mm jak. Televizyon tamircilerinde ve ona benzer yerlerde kablo yaptırabilirsin, mağazalarda pahalıdır, yinede fiyat sormadan, pazarlık yapmadan alma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i5 2410m k53sv

    kabloda sorun var gibi gözüküyor. 5.1 deyken bir şarkı aç ve subwoofer çıkışını diğer kablolarla dene. eğer birisi hariç diğerlerinden ses geliyorsa kabloyu değiştirirsin, hiçbirisinden ses alamıyorsan amfinin jack girişi sıkıntılı olabilir. kablo üzerindeki çıkışların hepsi aynı, 3.5mm jak. Televizyon tamircilerinde ve ona benzer yerlerde kablo yaptırabilirsin, mağazalarda pahalıdır, yinede fiyat sormadan, pazarlık yapmadan alma.

    hocam sağol sorun kablodaymış amfi tarafındakini pc ye pc tarafındakini amfiye taktım düzeldi sorun sağolasın
  • yerinden oynattıkça tekrar sesi gidebilir veya ses bozuk gelebilir, değiştireceksen o kabloyu şeritten çekerek ayırabilirsin, yeniden 3lü almana gerek yok. rica ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i5 2410m k53sv

    yerinden oynattıkça tekrar sesi gidebilir veya ses bozuk gelebilir, değiştireceksen o kabloyu şeritten çekerek ayırabilirsin, yeniden 3lü almana gerek yok. rica ederim.

    zaten tekli hocam ayrı ayrı her biri sanırım bir aux kablosu işimi görür onun yerine tekli..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.