Şimdi Ara

Casper kararsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-core-i5-4200m-250ghz-8gb-1tb-2gb-173-w81-tasinabilir-bilgisayar.html#genel-bakis bu ürün uzun zamandan beri aklımda . Casper oldugu icin sürekli bi kararsızlıgın icindeyim . Pelikan awm vatandaki görevli arkadaş çok yardımcı oldu .Kendisi bir ara casper'ın ana bayisinde staj yapmış ve Casper'in sahibinin degistigini eski casper olmadıgını soyledi bu üründen sattıgını ve geri döneninde hic olmadıgından bahsetti . Fiyatı bir ara 1.600 tl olmuştu forumdan alanlar olmuştur mutlaka . Beni kendine en çok çeken noktaları 17.3 inc , fhd ekran ve ekran kartı. En çok düşündüren sorunu ise ısınması . Özellikleri cok iyi ama bi arada forumda başka casper ürünleriyle ile alakalı 'pc performansını veremiyor oyunlarda kasılıyor ve durduk yere resetliyor' tarzında başlıklar görmüştüm . O yüzden de çekiniyorum biraz . Ne yapmam lazım? Bu ürünü kullanan bir şekilde kullanma şansı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iresco -- 8 Ağustos 2014; 20:04:33 >







  • bnde senle aynı durumdaydım özellkileri cidden çok iyi fiyatına karşın ama fazla satılmıo sanırsam artık o yüzden indirmişler fiyatları 1.600tl vericeksin az para değil caspera karşı herkes bir nefret güdüyor belki bu modeli çok iyidir ama garantisi yok istiosan al
  • casper alma sonra tost makinesi olarak kullanırsın
    ayrıca tasarımıda çok berbat
  • Ben o paraya ondan daha iyi toshibamı vereyim sana casper için arkadaşın dediğine katılıyorum, kışın al ısınma derdine çare olur.
  • Alma dostum. Ordaki görevli zaten ordaki hiç bir bilgisayarı kötülemez, sattığı ürün başına prim alıyor. Bu tür mağaza görevlerinin sözlerine itibar etmeyin o açıdan. Casper, exper ve türevlerinden uzak durun.
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    Casper ve Exper gibi markalar geçmişte çok büyük stratejik hatalar yaptı. Herkesi kendilerinden soğuttu. Belki yeni modelleri sorunsuz olabilir. Ama onca rakip varken kim durduk yere riske girmek ister ki?

    Benzer hatayı dünyaca büyük üne sahip HP firması da yaptı. Şimdi herkes 6 model önceki serilerin ısınma problemi yüzünden HP'yi tercih etmiyor.

    Ben bu duruma aslında oldukça üzülüyorum. İnsanlara sermayesi Türk olan bir markayı tavsiye edememek bence oldukça üzücü. Bu imajlarını yenilemeleri için güven verici büyük kampanyalar vs. yapmaları lazım bence. Ancak şu ana kadar böyle bir çaba ile ben karşılaşmadım. Ne zaman ki böyle bir çabaya girerler o zaman almayı düşünürüz. O zamana kadar uzak dur derim.
  • Haklısınız aslında bende farkındayım bunların ama o fiyata o özellikleri görünce geçiçi bir süreligine unuttum diyelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iresco

    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-core-i5-4200m-250ghz-8gb-1tb-2gb-173-w81-tasinabilir-bilgisayar.html#genel-bakis bu ürün uzun zamandan beri aklımda . Casper oldugu icin sürekli bi kararsızlıgın icindeyim . Pelikan awm vatandaki görevli arkadaş çok yardımcı oldu .Kendisi bir ara casper'ın ana bayisinde staj yapmış ve Casper'in sahibinin degistigini eski casper olmadıgını soyledi bu üründen sattıgını ve geri döneninde hic olmadıgından bahsetti . Fiyatı bir ara 1.600 tl olmuştu forumdan alanlar olmuştur mutlaka . Beni kendine en çok çeken noktaları 17.3 inc , fhd ekran ve ekran kartı. En çok düşündüren sorunu ise ısınması . Özellikleri cok iyi ama bi arada forumda başka casper ürünleriyle ile alakalı 'pc performansını veremiyor oyunlarda kasılıyor ve durduk yere resetliyor' tarzında başlıklar görmüştüm . O yüzden de çekiniyorum biraz . Ne yapmam lazım? Bu ürünü kullanan bir şekilde kullanma şansı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    arkadaş tamamen haklı casperdan experden acerdan vs uzak dur

    hp ye gelince eski makinaları tost makinası oluyordu ama iyice araştırırsak 11" olanlarda bu durum yaşandı ki çok normal ufacık laptopa o kadar özellik koyarsan ısınırda yanarda


    önerime gelince yine hp olacak



    http://www.ebrarbilgisayar.com/hp-pavilion-15-n205st-f8s50ea-notebook-pmu313198




  • 17 inch full hd 128 bit ekran karti. 1699 tl super fiyat bence.

    Casper a onyargi eski kasalarindan kaynaklaniyor bence. Dizaynlari kotuydue isinma problemler vs.

    Yeni urunleri hem şık hem de dayanikli bence hem de ozellik bakimindan fiyat olarak cok iyi.

    2-3 saatlik full performans oyun oynayinca isinmayan laptop yoktur zaten hepsi isinir belli olcude o zamanda laptop alti sogutucular var sonucta onlar neden cikmis o zaman :)

    Ozet: F/P cok iyi. Alinabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahin_34 kullanıcısına yanıt
    Hocam onerdiginiz pc ultrabook islemcili. 1.6 ghz

    Gt740m 64 bit ve bildigim kadariyla pavilion serisi en cok isinma sorunu yasadigi seri hp nin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper almayın pişman olmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.