Şimdi Ara

SAMSUNG İ750 KULLANANLAR BURAYA... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
0
Favori
34.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dostlar i750'ye nasil hard reset atilir?
  • Evet arkadaşım haklısın yüklemeye çalışırken bende de aynı not çıktı. Ancak, yamadanmı yoksa zaten var olan bir özellikmiydi tam olarak çözemedim fakat T9 seç, sonra # basılıyken a tuşuna basarak alt sağ köşede ikon üzerinde küçük "a" oluşturmaya çalış ve ondan sonra normal harfleri basabilirsin.
  • Arkadaşlat bende böyle bir sorun olmadan yamayı yükledim. Hard reser atıp deneyin, o zaman sorunsuz olur bence.
  • Sizin bu açıklamanızdan sonra demek oluyorki biz bu yamayı yüklemeyi başaramamışız. Çünkü yüklemeye çalışırken bazı arkadaşlarda olduğu gibi bende de “ zaten yüklü tekrar yüklensinmi diye sorduğunda evet dediğim zaman kurduğunuz program eski sürüme aittir çaliştiramazsınız” diyor, ve yüklemiyor. Bu nedenle, nasıl yüklediğinizi safha safha detaylandırırmısınız. Teşekkürler.
  • Valla tipik bir active sync ile program yükler gibi ekrana gelen yönergeleri takip ettim. Main storage değil de Storage Card'ı seçtim. Kendi kendine soft reset attı ve yüklendi. Bunların dışında ayrıca birşey yapmadım yani. Çok fazla yardımcı olamadım ancak yaptıklarım bundan ibaret.
  • Sorununuzu halletiğiniz için sevindim. Verdiğiniz bilgiler düğrulrutusunda tekrar deneyeceğim. Umarım başarırım. Teşekkürler.
  • slm arkadaslar.benimde samsung i750 gümledi.resmen cebimde yandı.birden ateş gibi oldu. ben böyle bir sey gormedım. telpaya goturdum.bakıcaklar,ama içine sertifakızsız program ve uygulama yuklediğiniz zaman garantı kapsamı dısına cıkıyormus.boyle sacmalık olurmu ya dunyanın parasını verıyoruz istediğim seyı yuklerım.ne yapıcamı sasırdım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ekremwap

    slm arkadaslar.benimde samsung i750 gümledi.resmen cebimde yandı.birden ateş gibi oldu. ben böyle bir sey gormedım. telpaya goturdum.bakıcaklar,ama içine sertifakızsız program ve uygulama yuklediğiniz zaman garantı kapsamı dısına cıkıyormus.boyle sacmalık olurmu ya dunyanın parasını verıyoruz istediğim seyı yuklerım.ne yapıcamı sasırdım



    Ben telefonda ne var ne yok sildim, sadece mobilera yüklü şuan. Pili daha uzun gitsin diye telefonda hiçbirşey bırakmadım.
    Size söylenen şey yazılımsal arızalar içindir, donanımsalla içindeki programın ne alakası var ki...
  • ÖNEMLİ!!!!!! TUŞ YAMASI YUKLEME PROBLEMİ ÇÖZUMU

    arkadaşlar bu tuş yamasını yuklerken eski surume aittir diyodu bunun için samsungla göruştüm yuklemeyi yapın eski surum dedigindede tamam(ok) tıklayın ve hiçbirşeye dokunmadan direk reset tuşuna basıl (reset tuşu = yan taraftakı kırmızı renkli kamera tuşunun altındakı en ufak tuşdur ) telefon tekrar açıldıgında mesaj yazarken tuşlarıda kullana bilmek için mesaj yazarken t9 da iken # basılı tutugunuzda a çıkıcaktır a çıktıgında artık tuşlarıda kullanabiliyosunuz,bide telefonun nsl kapandıgını sordum bu telefon kapanmıyo dediler yani kapatma tuşu yok ya pılı direk çikartcaksınız yada sim kart kapagını aşagı kaydıracaksınız kolay gelsin DOSTLAR
  • Tesekkurler makrey
    Arkadaslar kullanıpta begendıgınız programları burada paylassak bolum bıraz canlansa dıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Duvayn

    TIKLA Burada baya bır i750 ıle cekılmıs fotograflar var ama hepsı ozene bezene cekılmıs bence cunku an fotograflarında ne yazıkkı bu kalıteyı yakalaman bıraz zor hıc yoktan ben yakalayamadım.Kucuk oynamalarda fazla bozulma oluyor ama vıdeo kalıtesı bence super.


    teşekkürler duvayn.
  • arkadaslar bende bunu almayı düşünüyorum? beğenmediğiniz yönleri varmı? ben inceledim yok
  • Arkadaşlar merhabalar, ben yaklaşık 2 aydır bu telefonu kullanıyorum ve bir bilgisayarcı olarak çok da memnunum. Şu ana kadar yaşadığım ve çözemediğim tek problem, Fotoğraf çektikten sonra çıkan o sesleri kapatmak. O sesleri nasıl kapatacağımızı bilen bir arkadaş anlatırsa çok sevinirim. Çünkü rahatsız edici oluyorlar.
  • Bildiğim kadarıyla fotoğraf çekerken o sesleri kapatmak ya da tamamen sessiz çekmek mümkün değil, çünki detaylar içinde öyle bir seçenek yoktur. Ancak detaylar içinden hoşuna giden başka bir seçenek belirleyebilirsin. Bunun için,
    -Başlat
    -Kamera
    -Fotoğraf
    -Menü
    -Ayarlar
    -Objektif Kapağı (Buradaki detaylardan seçeceksin)

    Kolay gelsin...
  • Arkadaşlar i750 de java uygulama yükleyip çalıştıran var mı? Varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi acaba? Ben bir java uygulamayı indirip yüklemeye çalıştım. Yüklemek istediğiniz dosya ile ilişkili uygulama yok diye kabul etmedi. Nasıl yapılması gerekiyor, yardımcı olabiliri misiniz?
  • i750'de java olayı çok ilginçtir...

    Java-Sun, resmi sitesinde der ki:

    "win mobile 2003 üzerinde java'yı unutun! bunun için yapılabilecek bir şey yok, çalıştırmaz. java için mobile 2005 gerekir, onun için de buyrun download..."

    Ama gelin görün ki IBM şunu der:

    "alın bunu kurun, çatır çatır java çalıştırın"

    tarafımdan denenmiş ve gayet iyi performans alınmıştır.

    nasıl yapılır?

    https://www14.software.ibm.com/webapp/iwm/web/preLogin.do?source=weme&S_PKG=dl61_win&submit.x=24&submit.y=7
    (problem çıkarsahttp://www14.software.ibm.com/download/data/web/en_US/trialprograms/N882497S32820G44.html adresi de olur)

    adresine girip altta "register now" linki ile IBM'e kayıt oluyoruz; korkmayın, para istemeyecek.

    ardından 41 MB'lık bir dosyayı bilgisyarınıza indireceksiniz. i750'yi bilgisayarınıza bağlayıp, activeSync açık devrede iken bu dosyayı çalıştırın. Gerekenleri cihaza atmak için activeSync devreye girecektir. Bir reset sonra i750 artık Java çalıştıracaktır. IBM 90 gün deneme sürümü diyor ama o kadar süre deneme fırsatım olmadı açıkçası.

    kolay gele...




  • Arkadaşlar SGH_I750 de tüm araştırmalarıma rağmen "Notlar" ve Word" de istediğin dosyalara şifre verme olayını tespit edemedim. Bu özelliği tespit edebilen varmı?

    Teşekkürler...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: komutan16

    Değerli Forum Arkadaşlarım;

    Yazılarımda daha öncede belirttiğim gibi almış olduğumuz SGH-I750'nin içinden malesef yeterli bilgiler içeren katolog çıkmadığı için zorlandığımızı belirtmiştim. Bu sorunun ortak sorunumuz olduğunu düşünerek yapmış olduğum bir araştırmada, http://europe.samsungmobile.com/eng/mobile_phone/manual.jsp?curr_page=3 adresinde "TELPA"nın tercüme etmekten imtina ettiği 229 sayfalık yeterli bilgilerle donatılmış kataloğa ulaştım. Bu PDA'yı kullanan herkeze bu sayfayı ziyaret etmesini öneriririm. Ben bu katoloğu incelemeye ve hatta yetersiz ingilizcemle birşeyler yapmaya çalışıyorum. Hatta ingilizce bilmedende kataloğu inceleyerek birşeyler öğrenmek mümkün. Faydalı bilgiler edindikçe sizlerle paylaşacağım...




    BEN CİHAZİ ALMAKTA HALA KARARSIZIM DEGERMİ ALMAYA KULLANDIGIM PDA LARDA ENÇOK BENİ ETKİLEYEN SEY ARABADA BİRİSİN, ARAYACAKKEN KALEMLE İŞLEM YAPMAM GERKLİ OLUYORDU YANİ İKİ ELİMİDE KULLALANMAK ZORUNDA KALIYORSUM
    ESKİ CİHAZIMI ONUN İÇİN SATTIM BUNDA ÖYLE BİR SORUN YAŞAYAN VARMI
    TEK ELLEDE REHBERDEN BİRİSİN, ÇAGIRIP ARAYA BİLİYORMUSUNUZ
    BİLGİ VERİRMİSİNİZ

    http://tr.samsungmobile.com/mobile_phone/manual.jsp?model_id=832

    ARKADAŞIM CİHAZIN TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU SAMSUNG TÜRKİYE SİTESİNDE BULDUM
    İSTERSEN BURDAN BİR BAK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengur -- 1 Mart 2007; 11:50:11 >




  • Değerli arkadaşım, ilk aldığımda yetersiz katalogdan dolayı pişman olmuştum ama artık yavaş yavaş çözmeye başladığım için alıştığımı söyleyebilirim. Alırsan pek pişman olacağını söyleyemem, ancak iyi bir PDA için ödeyeceğin miktar 1300 YTL'nin üstünde bir rakam olacağı için yinede almadan iyi bir araştırma yapmanı öneririm. Ayrıca, PDA lar hiç bir zaman masa üstü Bilgisayarlar gibi kullanımı kolay ve kullanışlı değil. Bu PDA da arama yapmak ve diğer özellikleri kullanmak için ille de kalem kullanman gerekmiyor. Tabi bu hiç bir zaman kalemi kullanmayacağın anlamına gelmiyor. Yeri geldiğinde onuda kullanman gerekecek. Türkçe kullanım klavuzu için site önermişsin ama yukarıdaki yazımı okursan bu konuda arpa boyu yol alınmadığını göreceksin. Yine kullanım klavuzundaki adres benim verdiğim adrestir. Ancak oradan yararlanabilirsin...




  • EVET ARKADAŞIM SENİN DEDİĞİN GİBİ
    BENİM VERDİM SAYFADAKİ KULLANMA KLAVUZU 23 SAYFA DÖKÜMAN
    AYRINTI YOK BENCE KİMSE DE SENİN DEDİĞİN KADAR OLAN BİR SAYFAYIDA OTURUP ÇEVİRMEZ
    SENİN VERDİĞİN YERDEN BEN DOSYAYI İNDİREMEDİM NASIL YAPABİLİRİM
    İNCELEMK İÇİN
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.