Şimdi Ara

winxp logon error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şiddetli bir kapanış sonrası (arka arkaya reset ve power düğmelerine basılmak suretiyle) Bilgisayarın doğal olarak bir hata ile açılmasını bekliyordum. Sorun şu ;

     winxp logon error


    Buna tamam deyince sistem kitlniyor iptal değincede bir süre sonra krtik hata ekranı verip (mavi ekran) sistem kapatıyor kendini. Harddiskte hasar olduğunu sanmıştım ilk başta ancak yaptığım scandisklerden sonra temiz çıktı. Şimdi geri yükleme noktasından 1 gün önceye geri döndüm sorunun çözülüp çözülmeiğini bilmiyorum. Sizce sorun neden kaynaklanıyor?







  • Çakışan ve sistemi yoran programların aynı anda çalışması ya da daha kötüsü ram'lerden kaynaklanan problemde söz konusu olabilir. Eğer sorunun düzelmezse ramleri kontrol et derim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: selenvirus

    Çakışan ve sistemi yoran programların aynı anda çalışması ya da daha kötüsü ram'lerden kaynaklanan problemde söz konusu olabilir. Eğer sorunun düzelmezse ramleri kontrol et derim.



    Aman Allah korusun ramlere bişey olursa yenisini alacak durmum yok Şimdilik bir sorun çıkmadı sistem geri yükleme yaptığımdan beri inşallah bu şekilde devam eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.