Şimdi Ara

Snopy Rampage SN-R3 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
25.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denvermusa

    Ben hala daha aktif olarak kullanıyorum. Çokta memnunum. Mikrofonu olsun. Ses kalitesi olsun. On numara. Sizin ses kartınız iyi ise kulaklıkta mikrofonda iyi. Kötü ise kulaklıkta kötü. Çünkü Logitech, Creative, Razer gibi firmaların kulaklıklarının iyi olmasının pahallı olmasının nedeni içlerinde gömülü ses kartları var. Bazı modellerde ise usb bağlantı aparatının üzerinden ses jackları bağlandığını görebilirsiniz. İşte o ses kartı. R5 gibi kulaklıkların onlardan tek eksik yanı bu kartların içinde olmaması. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Ses kartınız iyi ise (gamer anakartların tamamına yakınında gayet yeterli seviyede ses kartı mevcut) tadını alırsınız. Ama tutup 100 liralık alt seviye bir anakarta ve ya orta seviye donanımlara sahip sadece stereo ses çıkışı olan anakartta bu kulaklıktan verim alamazsınız. Ses için Razer in sanal ses kartı programını kullanarak çok iyi sonuçlar alabilirsiniz ama mikrofon için birşey yapmanız zor kötü ses kartlarında.
    En basitinden ses kartınızın ne kadar kapsamlı olduğunu aşağı yukarı kestirmek için anakartın üzerindeki ses girişlerine bakın.
    2 ve ya 3 ise stereo (standart)
    5 ve ya 6 ise 5.1 - 7.1 (kaliteli) bir ses kartı olma şansı yüksek
    Birde optik çıkış var.
    Soketin içinde kırmızı ışık yanıyor. Optik çıkış olanlarda kaliteli kapsamında genel olarak.

    Bilgisayarım 7 senelik olduğu için iyi bir ses kartı olacağını sanmıyorum ama benim şuan bir kulaklık almam gerek, bu fiyatlarda r5 ten başka adam gibi bir şey bulamadım. Acaba biraz daha biriktirip g230 mu alsam acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam hiç hiç gerek yok g230 e o da aynı r5 ile ses kartı g430 de başlıyor.
    İllede g230 g430 alacağım dersen amazondan al aynı paralara g930 alırsınız. Ben amazondan black friday da creative sound blaster omni aldım. R5 ile kullanıyorum. Kalitesinden inanılmaz memnunum.
    R5 isteklerinizi karşılayacaktır.
    Yanına birde Razer Surround çakarsanız nefis olur.
    Bende prosu var. Omni almadan önce onunla kullanıyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanda r5 80 lira civari. Daha ucuz satan yer var mi? Bugun gordum magazada ama cesaret edemedim. Keşke yorumlari orada okusaymis.

    Birde bunlarda mikrofon çıkan model yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim sn-r3 model kulaklığımın mikrofonu bozuldu alalı daha 2 ay oldu servisine yollayacağım nereye nasıl yollamalıyım ?
  • bende r3 modeli var ve Sol tarafı bozuldu ses gelip gidiyor kablo da temassızlık var sanırsam. Bir önceki sayfada da yazmışlar sanırsam genel bir sorun.
  • Herhangi bir arkadaşta Snoopy Rampage SN-RW1 Driverı var mı?
  • Fps de ses kasma için alınırmı arkadaşlar r5
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.