Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (9706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260.704
Cevap
2.702
Favori
13.890.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 97049705970697079708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • amazonun ücretsiz kargo sınırını 30EUROya indirmesi lazım, bi nebze bu vergi sıkıntısını azaltır.
  • Beyler g900 mouse dün para olmadığı içn alamamıştım bu gün bitmiş kampanya ama demin satın alınanlar listesinden düşmediğini görünce indirimli sipariş geçtim iptal edebilirlermi acaba
  • Ben araba için değil günlük ürünler için dedim hocam bunu. Kıyafet gibi mesela benim aldığım Columbia bot TR'deki sitesinde 650tl ama 50 euroya aldım. Bu tarz ürünler için vergiden çok aracıyı suçlamak doğrudur diye düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazukan

    bu vergi sınırının düşmesinin sebeplerinden biri de maalesef bu konu...


    Buna katılmamak elde değil işte... Piyasayı etkilediği için demiyorum bunu çok fazla görünsek de sayıca azız ancak alışveriş yapmayan bile bu konudan haberdar.

    Alışveriş yapan adam da çevresindeki 10 kişiye bu durumu anlatıyor. Sonuç ortada...

    Hatta soru soran bir çomar vardı, arkadaş siz Amazon'dan aldığınız ürünleri nasıl belli ediyorsunuz ben bir türlü etrafımda konusunu açamıyorum diye sormuştu. Adamın en büyük başarısı Amazon'dan alışveriş yapmak
  • Beyler kulakustu vazgeçtim şöyle güzel bir kulak içi kulaklık yok mu 30 dolara/euroya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f@ithline

    Kuru gürültü yapmayın gençler çözüm nefret kusmakta değil mantıklı olun tepki vermek isteyen ve çözüm isteyen bimer e şikayette bulunur. Buyrun örnek metin ben yolladım şikayetimi.

    Sn. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin gümrük muafiyet oranının 75 Euro’nun da altına düşürüleceğini haberini üzüntüyle karşılamaktayız. Bahsi geçen miktar olan 30 Euro bir çok vatandaşınızı ihtiyaçlarının altında bir rakamdır ve mağdur edecektir. Ekonomimiz ile övünülürken insanların özgürlüklerini dahada kısacak bu karardan dönülmesi tek temennimizdir. Bireysel ihtiyaçlar için yurt dışı alışveriş sınırı 75 Euro asgari şartları anca sağlamaktadır eğer haksız rekabet iddiasıyla bir değişiklik gerekiyorsa bu muafiyet değerini daha da düşürmek yerine bireysel toplam bir limit getirilmesi veya senelik sipariş sayısı limiti uygulanması daha mantıklıdır. Lütfen insanları daha da mutsuz edecek bu kararı tekrar gözden geçirin.Yapılan onca olumlu gelişmeye rağmen bu tarz gereksiz tedbirler ile vatandaşı üzmeyiniz ve olumlu gelişmeleri örtmeyiniz.


    Git başka yerde saçmala..

    Bireysel limit nedir arkadaş... Haksızlığı engellemek için hürriyetinden vazgeçilemez. Adam al sana 300 euro gümrük limiti ama yılda sadece 5 sipariş hakkın var diyecek ve bunu da denetime sokacak sonra oturacaksın oturduğun yere..

    Çözüm bulacağım diye abuk subuk mesajlar atmayın şuraya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01KLLCON8/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1

    Linki buydu ürünü bitirmişler ne ara bitirdiniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lbyibo kullanıcısına yanıt
    İnşallah iptal edilmez . Son kârlı alisverimiz olmuş olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *GameOver*

    Olaylar böyle çığrından çıktığına göre Türkiye'den hiç bir ürün almamaya karar verdim artık Türkiye'deki satıcı siteler düşünsün demekki black friday birilerinin zoruna gitti hemen düzenlemeye gittiler

    Amazon'un bundan sonraki yapacağı en akıllı iş burada depo ve ofis açmaktır, zaten yakında gelecek Türkiyeye. 2 senedir Türkiyeden elektronik-ayakkabı almıyorum almayacağım da, gümrük vergisini veririm Amazon kazansın.
  • Arkadaşlar tepkiyi internetten olduğu kadar mağazalara avm lere de yönlendirin, hatta orada koyacağımız tepkiler sandığınızdan daha fazla etki yapar. Bakın Amazon fiyatı Türkiye fiyatı arasındaki fark=Türkiyedeki firmanın kar marjı.
    İnanılmaz karlarla çalışıyorlar, fahiş bir fiyatlama var bu kur farkıyla açıklanamaz.
    Nazik bir şekilde kısa ve öz cümlelerle belirli markalar için tekstil, ayakkabı, elektronik aklınıza ne geliyorsa mağaza yetkililerine anlatın. Bu böyle olmaz ben yurtdışından almaya devam ederim diye açık açık söyleyin. Bu tepkiler yukarı kademeye ulaşır inanın. Hem de internetten bile hızlı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sersai

    ahahha cok uzuldum 30 euro ya artik pil falan alirsiniz

    Sana bamya yollarız 30 euroya :) bi ömür yersin

    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B017XNZOWK/ref=mp_s_a_1_8?ie=UTF8&qid=1482430781&sr=8-8&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=Okra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozlulum67 -- 22 Aralık 2016; 21:20:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    Amazon'dan UPS, DHL, i-parcel ile aldiginiz siparisler bu duzenleme yururluge girdikten sonra gumruge takilabilir ancak tum masrafi Amazon karsilar. Sizin sadece yetki belgesini imzalayip gondermeniz yeterli olacaktir.

    Ancak takipsiz kargo ile gelen bir paketiniz varsa veya Amazon haricinde bir siteden alisveris yaptiysaniz gumruk vergisini odemeniz gerekir. Duzenleme yururluge girmeden once almis olmaniz hic onemli degil.

    Ebay vs. gibi yerlerde urunun fiyatini dusuk gostermek veya hediye yazdirmak ise yaramaz. Gumruk memuru koliyi acip urune bakar, internetten fiyat arastirmasi yapip bir fiyat belirler ve bu fiyat ustunden vergi odersiniz. Siz cakalsaniz UKIM'deki memurlar sizden daha cakal.

    UKIM'ın ...
    Gümrükten ne sayıda, ne pahada malı kaçırıyorlar sonra gelip şöyle insanların 3 kuruşluk alışverişine karışıyorlar.
    Sırf Türkiye'deki distribütörler fahiş fiyattan sokabilsin diye yapılıyor bu.
  • Toyoda kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde sadece arabadan mı çok vergi alındığını düşünüyorsunuz? İthalat vergilerine bir bakın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx


    quote:

    Orijinalden alıntı: *GameOver*

    Olaylar böyle çığrından çıktığına göre Türkiye'den hiç bir ürün almamaya karar verdim artık Türkiye'deki satıcı siteler düşünsün demekki black friday birilerinin zoruna gitti hemen düzenlemeye gittiler

    Amazon'un bundan sonraki yapacağı en akıllı iş burada depo ve ofis açmaktır, zaten yakında gelecek Türkiyeye. 2 senedir Türkiyeden elektronik-ayakkabı almıyorum almayacağım da, gümrük vergisini veririm Amazon kazansın.

    Söylediğiniz şey gerçekleştiğinde zaten Amazon'un Türkiye'deki sıradan bir alışveriş sitesinden hiç bir farkı kalmamış oluyor onların yurt dışında olup bizim alışveriş yapmamız yararımıza



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 22 Aralık 2016; 17:47:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _recoo


    quote:

    Orijinalden alıntı: kozlulum67


    quote:

    Orijinalden alıntı: bigbaboll

    YANIYOR! YANIYOOOOOOOOOOOR!

    Logitech G900 Chaos Spectrum Profesyonel Oyun Faresi (kablo bağlantılı/kablosuz) siyahhttps://www.amazon.de/Logitech-Spectrum-Professionelle-kabelgebundene-kabellose/dp/B01D04HWWQ/ref=as_li_ss_tl?s=computers&ie=UTF8&qid=1482343867&sr=1-1&keywords=Logitech+G900+Chaos+Spectrum+Professionelle+Gaming+Maus+(kabelgebundene/kabellose)+schwarz&linkCode=ll1&tag=camel-camelc06-21&linkId=aa40ec934550af5e5bc531a0608f9342

    Sepette 71 euro! Geçenlerde Amazon.com da 75 dolara düştüğünde ortalık yıkılmıştı ve kargo parası vardı birde. 82 dolar falan ediyordu sanırım. Şuan sadece 71 euro! Kapıya teslim.

    Avrupa versiyonu ile Deutsche versiyonu aynı şeyler merak etmeyin. Sadece paket üstündeki dilde değişiklik oluyormuş. İçerik, donanım aynı.

    Gaming mouse,ekran kartları,koltuklar ,monitor ve hattı sayılır paralar :) ben pek anlamam oyun felan ama merak ediyorum bu kadar kişi ciddi anlamda ilgileniyo. Ne tür oyunlar bunlar acaba?

    Hocam oyundan ziyade bu bir yaşam tarzı. Oyunların içinde kaybolmadıktan sonra sadece oyunlara kafa yorarak anlamanız mümkün değil.

    bu bir hobi.. futbol maçı için adam kombine bilet alıyor, tv abonelikleri yaptırıyor, forma yaptırıyor vs.. adam futbolcu olmaya yada futbol oynamaya çalışmıyor.. sadece hobi.. aynı durum kahveler de saatlerce kağıt okey vs oyun oynayan var.. adamlar turnuvaya hazırlanmıyor.. çift okey dışarı atınca zenginde olmuyor..
    Sadece hobi hocam.. donanımcı olmanın en güzel tarafı fikir, inanç, görüş, vs.. farklılıklar ortadan kalkıyor.. bu bir yaşam felsefesi gerisi hoş zaman ve yeni dostluk..
  • Bugün sipariş vereyim diyordum tükenmiş. Tekrar stoklara girer mi
    https://www.amazon.de/gp/product/B01KLLCOL0
  • Sanki yurtdışından 75 euroya araba alıyoruz arkadaşım bu nedir ya ?

    Rekabet içinmiş bilmem neymiş ulan sömürdünüz milleti , sanki yerli malın var da bilgisayar ürünleri üretecek rekabetten bahsediyorsun?

    Amazondan artık pil , kalem , silgi falan alırız gerçi ona da bi ötv , kdv bulup geçirirler.
  • 50TL tr de ucuz olsun genede almam. Garantiye götürürüz anlamazlar, gelirler "Abi bunu siz bozmuşsunuz evde küçük çocuk varsa o bozmuştur." gibi saçma yorumlarla Kullanıcı hatası sebebiyle garanti dışına çıktığını söyleyip haksız yere garanti dışına çıkmıştı. Bu adamların kalkınması için mi vergi sınırını 30 euro yaptınız bu adam bununla mı motivasyonu artacak ticaret yapma isteği artacak? Dolarlarınızı bozdurun kampanyası başlatan bir devletten böyle bir şey yapması da beklenir. İlerde inşallah imkanım olurda ülke dışında yaşarım. Memleketimin vatanına suyuna taşına toprağınaymışşş artık yalan dolan geliyor
  • 18 aralık tarihinde amazon.de üzerinden sipariş verdim,19 aralıktı ücret tahsil edildi ve 20 aralıkta gönderileceği yazıyordu,bugün baktığımda yakında gönderilecek şeklinde belirsiz bir yazı şeklinde güncellenmiş,bende iletişime geçip bir problem mi oluştu diye sordum,müşteri temsilcilerinden biri beni arayıp ben talep etmediğim halde standart olan teslimat seçeneğini express olarak ek ücret talep edilmeden güncellendiğini söyledi,ardından ödeme bilgilerinizi güncelleyin diye bir mail geldi hemen iletişime geçtim tekrar aradılar,ödemenin benden alınmadığını bankada bir problem olduğunu söyledi,bende ücret tahsil edildi neden tekrardan ücret tahsil edilmeye çalışıyor eski haline geri getirin ben sizden bunu istemedim dedim,2-3 defa enpara'dan mesaj geldi ödemeniz reddedildi diye,amazon usa'da daha önce böyle bir şey yaşamamıştım.
  • 
Sayfa: önceki 97049705970697079708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.