Şimdi Ara

Shuttle XPC Cube sekizinci nesil Intel işlemcilerle güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Küp şeklindeki tasarımı ile dikkat çeken Shuttle’ın XPC Cube mini bilgisayar serisi sekizinci nesil Intel işlemciler ile güncelleniyor. Gücünü arttıran yeni XPC Cube bilgisayar serisi ayrıca enerji verimliliğine de önem veriyor.


     


    XPC Barebone SH370R6 özellikleri ve fiyatı


     


    Barebone tarzında gelen XPC Barebone SH370R6 modeli 4 adet DDR4 bellek slotuna sahip. 2666MHz seviyesinde 64GB kapasiteye kadar RAM bellek takılabilen kasa 95W seviyesine kadar da LGA1151v2 soketindeki tüm Intel işlemciler ile uyumlu.


     


    Ayrıca Bkz.Lian Li Strimer aydınlatmalı kablo satışa çıkıyor

    HDMI 2.0 ve DisplayPort çıkışları ile 3 harici ekrana 4K destek sunan modelde 5.25 inçlik sürücü de dahil 4 SATA desteği, bir adet PCIe x16 3.0 desteği, bir adet PCIe x4 3.0 desteği, iki adet M.2 desteği, 8 adet USB girişi ve Gb Ethernet girişi şeklinde özellikler mevcut.


     


    300W güç kaynağının dahil olduğu XPC Barebone SH370R6 modeli 261 Avro fiyat etiketine sahip. Üst seviye ekran kartlarına destek ve 500W güç kaynağı barındıran XPC Barebone SH370R6 Plus ise henüz satışa sunulmadı.


     



  • Tasarım kompakt ve güzel duruyor

  • Öncelikle ITX sistemleri severim, hem PC olarak kullanılabilecek hem oturma odasında TV altına konulabilecek oyun eğlence sistemleri olarak kullanışlılar. Lakin intel 2. nesilden beri (o da AMDnin sıkıştırmasıyla) ilk defa işlemcilerde 8. nesil ile performans artışı yaşandı. O da çıkalı 1 sene olmuş piyasada hala laptoplar genelde eski nesil... Anlamış değilim 1 senedir stok mu eritiyorlar?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.