Şimdi Ara

Siemens, Çamaşır Makinem Nerede!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Bu forumda yaklaşık 12 13 senedir aktifim. Bu sene de düğünüm var daha doğrusu önümüzdeki hafta. Dolayısıyla beyaz eşya tavsiyeleri için konulara göz gezdirdim. banada yardımcı oldunuz.Ancak onca araştırmadan sonra Siemens markasında karar verdim. Güzel marka Alman Markası felan. Baktım yaz kampanyası var.Geçen ayın 24'dünde Online sipariş vereyim dedim. hemen bulaşık makinesi geldi. Ancak çamaşır makinesi bir türlü gelmedi. Olay okadar iğrenç bir hal aldıkı. Siemens online satış departmanının çoğuyla konuşmuşumdur. yaklaşık 40 50 kere aradım.Hatta geçen pazartesi horoz lojistik tarafından arandım. Benden bu saatler arası teslimat için müsait olup olmaığmı sordular.Gelin dedim.ne gelen var ne giden.Salıya aldılar aynı şekilde çarşambaya aldılar aynı şekilde perşembe günü ürün stoktan çıkmış lojistik ile alaklı bir sıkıntı oldğunu söylediler. ANcak ürekli en taki ediyorum bana geir dönen olmadı bile.bugün yine online sipariş birimi ile görüştüm. Bana özellikle yarın sabah döneceğini söylediler. Şimdiye ekadar Siparişi İptal etmediğime yanıyorum.Şimdilik beklemedeyim.Yarın duruma göre hareket edeceğim artık.Kısaca valla siemens iyi marrkadır ancak kesinlikle online shop'undan alış-veriş yapmayın! Yaptırmayın! Eliniz değsin makineye.Ah anne sözü dinlemedik biz bu haldeyiz.







  • Merhaba,
    Online sistemden malı fabrikadan almıyorsun aslında siemens sayfasına girdiğiniz adrese en yakın bayilere email gidiyor stok varsa paranız oraya aktarılır orası da size makinayı yollar.
    Fakat bayiden alabileceğiniz fiyattan daha pahalıya almışsınızdır bu şekilde neden bu yolu tercih ettiniz etrafınızda yakında yokmuydu alabileceğiniz bir yer, ayrıca hangi modeli ne kadar a aldığınızı ve hangi şehre teslim edileceğini de yazarsanız yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.