Şimdi Ara

SİEMENS FIRIN HB43GR540 mu HB559E1T mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bayi HB43GR540 önerdi.1250 lira fiyat verdi siemens ın kendı sıtesıne göre fiyat cok ıyı fakat 2014 de konusu var yanı eski bı fırın suanda uretımı yokmus sanrım son kalan urunler elinde.

    http://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/online-satis/pisirme-grubu/ankastre-firinlar/ankastre-firin/HB43GR540

    HB559E1T de ise fazladan 3D sıcak hava dolaşımı özelligi var.

    http://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/pisirme-grubu/ankastre-firinlar/iq100-firinlar/HB559E1T#/tab=section-technicalspecs

    hangisini tavsiye edersiniz.yada 1300 liraya hangısını almak lazım.







  • Yeni seri HB43GS556 ya bakabilirsiniz,
    2 adet teleskopik raf var yenilerde,
    1.390 tl fiyatı var şuan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde HB43GR540 fırın var. Kesinlikle önermiyorum. Yemek, börek, kurabiye yani ne pişirirsen pişir altını pişirmiyor. Bir tek keki güzel pişiriyor. Servise göre her şey normal. Biz çok uğraştık ama sorunu çözemedik. Yeni bir fırın alacağız. Üstelik garantisi 2019 da bitiyor. uzatmıştım. Mutfakta dolap olarak kullanıyoruz. Simensten uzak dur. Pişman olursun. Sözde bizimki de Almanya üretimi. Yok kendini temizler. Bayi öve öve bitirememişti.
  • pikatel75 P kullanıcısına yanıt
    Ne almalı hocam, bende bakıyorum da bu aralar?
  • pikatel75 P kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çok geçmiş olsun.

    Fakat sizin bayi sanırım çok bilinçli değil, öyle olsa bu modelin Almanya değil İspanya üretimi olduğunu bilirdi.



    Umarım sorunuzu çözebilirsiniz, saygılar.
  • Bana kalsa Zanussi alırım. Bu fırını aldığım zaman hanım bosh fırın almayı istiyordu.. Fakat ben bayideki görevlinin konuşmasından etkilendiğim için siemens almıştım. Gerçi bosh ve siemens tamamen aynı ama anlatamıyorsun. Fırının pişirmemesi bir yana hanımın sürekli sen gittin aldın demesi daha zor. O yüzden bu sefer hiç karışmayacağım. Hanım hangi marka hangi model isterse alacağım. Oda büyük ihtimalle Termikel alacak. Çünkü üst komşumuzda ve bacanakta termikel var. Hamur işlerini ve fırın yemeklerini çok iyi pişiriyor. Servisi beni düşündürüyor. Ama Zanussi servis ve kalite yönünden daha üstün. Şikayette yok.
  • up
  • up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pikatel75

    Bizde HB43GR540 fırın var. Kesinlikle önermiyorum. Yemek, börek, kurabiye yani ne pişirirsen pişir altını pişirmiyor. Bir tek keki güzel pişiriyor. Servise göre her şey normal. Biz çok uğraştık ama sorunu çözemedik. Yeni bir fırın alacağız. Üstelik garantisi 2019 da bitiyor. uzatmıştım. Mutfakta dolap olarak kullanıyoruz. Simensten uzak dur. Pişman olursun. Sözde bizimki de Almanya üretimi. Yok kendini temizler. Bayi öve öve bitirememişti.

    http://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/pisirme-grubu/ankastre-firinlar/iq100-firinlar/HB559E1T

    Bende bunu düşünüyordum.

    Yorumunuz kafamı karıştırdı.

    Almasam mı acaba?

    Diğer markalara göre fiyat özellik konusunda çok iyi.




  • interior designer kullanıcısına yanıt
    Şans işi. Belki iyi pişirir. Ama benim elimde patladı. Ben dolap olarak kullanıyorum. Malzeme kalitesine lafım yok. Fakat pişirmesi iyi çıkmazsa elinde patlar. Servis geliyor. Elini tabana koyuyor. Bu ısınıyor sorun yok diyor. Israr edersen pişirme testi yapacağız diyor. Pişirme testine yufka ve içini hazır ediyorsun. Sonra o pişirme programını ayarlıyor. Pişirme testinde o altı pişirmek için yok pişmeye 10 dakika kala üstü kapatıp altı çalıştıracaksın. Yok şöyle yapacaksın, böyle yapacaksın. En sonunda böreğin altını zorla da olsa pişiriyor fakat börek artık taş gibi oluyor. Ama servis için önemli değil. Bakın pişti diyor. Sorun yok deyip gidiyor. Elinizde yenmeyecek kadar kurumuş sert börekle kalıyorsunuz. Ama simens alıp memnun olanlarda var. Şikayetvara bak. Siemens fırınların ortak özelliği altını pişirmemesi. Hiçbiride çözüme kavuşmuyor.
  • Malesef ayni sorun bendeki firinda da var alti pisirmiyor. Siz buldunuz mu bir care ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.