Şimdi Ara

SIEMENS KA90NVI20N vs SIEMENS KA62NV70NE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Pazartesi günü bu iki üründen birisini tercih edeceğim. Kullanan varsa ikisi arasındaki farkı anlatabilir mi bana ?

    KA62xx serisi daha eski bir seri olduğunu biliyorum, iç hacim olarak da daha büyük olduğunu biliyorum. Hatta excelde karşılaştırmasınıda yaptım.
    SIEMENS KA90NVI20N vs SIEMENS KA62NV70NE

    Gel gelelim asıl meseleye. KA90 serisini kullanan bir kişiye rastlamadım. İnternette ve youtube da bir tane adam gibi ne video var ne de fotoğraf var. Hepsi stüdyo çekim fotoğraflar bu da haliyle yanıltıcı oluyor.

    SIEMENS Yetkili Satıcı ile irtibat halindeyim, bugün KA90 stoğunu sorduğumda bana geri dönüş yaptı ve KA62 serisinden bir ürün olduğunu KA90 serisine göre daha hesaplıya geldiğini ve teknik özellik bakımından daha avantajlı olduğunu söyledi. Bu durumda ne yapmalıyım? Gerçekten beyaz eşya olayında tecrübe olmadan bir gram yol katedemiyorum. Bir de bu ürünlerin teşhiri de yok. Getirtecekler ama açamayacağız! Böyle saçma sapan bir memleket olamaz ya. Gör(e)mediğimiz bir malı satın alacağız resmen.

    Bugün mediamarkt'te SIEMENS KG86NAI42N modeline de baktık çeşitlilik olsun diye, kız arkadaşım beğenmedi ve gardrop genişliğinde olduğu için gardrop seçeneği daha çok kafasına yattı. Birde bu modelde soğutma ve ses sorunu varmış sanırım öyle okudum.

    Buna benzer kronik sorunu yada kullanışlı olması açısından yukarıda bahsettiğim modellerden hangisini seçmem mantıklı olur?

    Direksiz modeller çok güzel fakat hangi tasarım manyağı dolap kapaklarına 30cm genişliğinde raf koyar anlayabilmiş değilim. Dolap kapaklarını sonuna kadar açmadan dolabın içine giremiyosun bile ve bu çok büyük alan işgal ediyor. Direkli modelleri biraz daha (5-10cm) geniş yapsalarmış, (LIEBHERR'in bir modelinde var) o zaman her şey cuk olacakmış.

    Velhasılkelam çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Buzdolabı konusunda Arçelik, Beko, Vestel, Grundig, Elektrolux, Profilo, Bosch marka ve modellerine bakmadım. Liebherr modeline çok gitgel yaşadım bütçeyi diğer eşyalar nedeniyle çok sarsacağını bildiğim için Siemens'e yöneldim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Coşkun -- 9 Kasım 2018; 22:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba, karar verebildiniz mi acaba?
    Samsung RS57K4000SA modeline de bakmış mıydınız?
  • Merhaba KA62 ile başlayan modelin 2009-2015 yılları arasında üretimi olduğunu öğrendim. Bana üretimi durmuş ve ellerinde kalmış bir ürünü 6.500tl ye vereceklerdi ben almak istemedim.



    Daha sonra gardrop tipi buzdolabının kirada otururken uygun olmayacağını düşünerek (Eğer günün birinde kendi evine taşınırsam o dolabı kimse yerinden söküp alamaz düşüncesiyle) KG56NHI30N modelini tercih ettim. Seçtiğim modelde kamera bulunuyor, teknolojisi günümüz şartlarına uygun ama ben 1 sene depoda bekleteceğim için daha fazla bilgi aktaramam bu konuda.



    Bulaşık ve çamaşır makinesinde de SN257I01MT ve WM14W56XTR tercih ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.