Şimdi Ara

Siemens & LG 1800-2800 fiyat aralığı, ufaktan karar verme zamanı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bosch buzdolabımız ömrünü doldurmak üzere. Para ayarladık biraz peşin olarak alacağız. Forumu biraz inceledim, fiyatlara falan baktım ve bugün bir alışveriş merkezini dolaştık akabinde.

    Annem Siemens diye tutturdu bende LG :) Siemens maceramız;

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/kd70na40ne-siemens-buzdolaplari-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,27692.html

    Siemens KD-70-NA-40-NE modelini görelim diye girdik Siemens Mağazasına, çalışan arkadaş o modelin Hazirandan bu yana üretilmediğini stoklarda kalmadığını söyledi. A sınıf olan bu buzdolabının yerine A+ sınıf olarak yeni KD-74-NAL-20-N önerdi, mağazada inceledik;

    http://www.siemens-home.com/nena/en/product-showroom/cooling/refrigerators/built-in-refrigerators-freezers/KD74NAL20N.html

    2.800-TL yaparım dedi en son... Paranın ucunu görmedi daha arkadaş, sağlam kapışma lazım. (Bazı sitelerde 2550 liraya kadar düştüğünü gördüm ama kargo sıkıntısı var galiba) :)

    LG maceramız;

    GR-B802GSPW; 2500'e peşin verecek. Su sebili var; 600LT net hacimli... Cidden devasa güzel dolap yapmışlar gibi yalnız GRM762 deki 3d soğutma bunda yok galiba ben üfleme kanalı falan görmedim ne kenarlarda ne kapakta :S
    http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GR-B802GSPW-cift-kapi

    GR-M762GSHW; 2300'e peşin verecek. Su sebili yok; 570LT net hacimli. Bir arkadaşımız almıştı forumda, memnunmuş hala :) Bu modelde 3d soğutma olduğu gözle net görünüyor :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_75285454/f_//tm.htm#82158922

    GN-B702GSPW; 1900'e peşin verecek gibi :) Ama Saturnde bu dolabı 1800 olarak görmüştüm :( Ekonomik olarak bu model hoşumuza gitti. Su sebili var. 494LT net hacimli. Devasa dolapların yanında ufak kalıyor ama...

    Kısaca özetlersek;

    Siemens KD-74-NAL-20-N - 2800-Lira
    LG GR-B802GSPW - 2500-Lira
    LG GR-M762GSHW - 2300-Lira
    LG GN-B702GSPW - 1800-Lira

    (Son dolap biraz kategori dışı oldu ama hacim dışında bir eksiği var mı bilmek isterim, belki ekonomik olsun deyip onu alabiliriz)

    Düşüncelerinizi merakla bekliyorum, saygılar!



  • http://assets.teknosa.com/urun-katalogu/20131004/#Sayfa/23

    LG GN-M702GLHW 1800lira diyor...

    LG GN-B702GSPW aralarında ne fark var acaba :S
  • Siemense o kadar para vermek yerine,o fiyata sharp alsanız daha iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: horrorshow

    Siemense o kadar para vermek yerine,o fiyata sharp alsanız daha iyi olur

    Model (fiyatıyla) tavsiye edebilir misiniz peki Sharptan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talhagezer

    quote:

    Orijinalden alıntı: horrorshow

    Siemense o kadar para vermek yerine,o fiyata sharp alsanız daha iyi olur

    Model (fiyatıyla) tavsiye edebilir misiniz peki Sharptan.

    http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-sharp-sj-gc700v-sl-fiyati,1035577.html
    http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-sharp-sj-sc700v-wh-fiyati,1035584.html

    olmadı LG modellerini düşünün bence.
  • Liebherr tavsiye ederim hakiki Alman malı. Miele'yle birlikte dünya üzerindeki en buzdolabı markasıdır ben cok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu bu buzdolaplarını kullanan hiç ya?
  • Anacım ben yokken eve Siemens KD74NAL20N siparişi vermiş

    Daha önce 2 eve Ankastre set aldığımız bayi ile artık tanış olduk :) kredi kartsız kefilsiz kağıt üzerinde sözleşme ile dolabı 2690'a satmışlar anneme. 2014 sonuna kadar ödeyip bitireceğiz taksit taksit duruma göre. Geldikten sonra ses vs. durumlar hakkında bilgi vermeye çalışırım. İyimi ettik bilmiyorum hayırlısı...
  • talhagezer kullanıcısına yanıt
    memnunmusunuz talha??????ben 2650 ye alıcam.buz kırma sesi varmı,bu çok önemli,çok taktım kafama??????kullanışlımı,içi yetiyormu?????biz 4 kişilik bir aileyiz ama ,eşim herşey girsin rahat kullanalım KG 57 NP 72 NE den 2 tane alalım diyor. çıldırıcam.karar vermem lazım.

    72 NE 'den 2 adet alırsam,yanyana koyabilirmiyizki,yapışık biçimde yani.gardrop tiplerine göre hem ucuza hemde daha fazla hacimliye geliyor.1010lt brüt oluyor.

    yada sizinkinden bi tane alıp kullanacagım.işte o yüzden soruyorum buz kırma sesi geliyormu yoksa sorunsuz mu? sebzelik kısmıda biraz küçük heralde???
  • Aysun Hanım buzdolabımızı bazı özel sebeplerden henüz eve aldırmadık. Parası ödendi bizim ama henüz gelmedi. Annem özellikle iç malzeme kalitesi diye tutturdu ve markaya güvendiğinden siemens tercih etti. Ama LG alıp memnun kalan çok insan var forumda. Eğer buzdolabını tıka basa doldurmayacaksanız, güzel kullanacaksanız LG alın derim. Siemens burda direk marka ismi var gibi duruyor başka numarası yok. 2 buzdolabı meselesi hakkında bir şey diyemem ancak elektrik tüketiminide düşünün. Tabi ihtiyacınız ne yönde ise ona göre dolap alın.
  • Simens al bedavacim.com dan alanlar var ben bayiden aldim bilsem oradan alirdim derin dondurucusu altta olsun buna ozengoster..daha ucuz simens iyi mal sorun az cikiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google araması ile bir şekilde siemens buzdolabı kullanıcı yorumu almak isteyen kişiler için yazıyorum;

    siemens kd74nal20n marka buzdolabımızın karlanma yapması nedeni ile servis çağırdık, aleti 3,5 yıl önce yetkili bayiden almıştık. Allah var aletin tipi de çok güzel. İnox vb...Servis görevlisi "anakartı bozuk" diyerek bizden 800 küsür lira telep etti.

    Ben de; "3 yılda ne taşınma gören, ne yerinden 1 cm kımıldayan aletin anakartı demek ki kalitesiz idi ki yanmış, bunda benim ne kabahatim olabilir, bu denli fahiş fiyat istemeniz haksızlık vb" diyerek anakartı değiştirtmedim. 40 yaşa dayandı yaşım, 3 yılda böylesi pahalı sorun çıkaran buzdolabı görmedim. Eski Arçelik ise kilerde halen problemsiz soğutmaya devam ediyor. (Tipine aldanıp siemens almayınız, tipi güzel olan ve müşterisine saygısı olan firma tercih ediniz, )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.