Şimdi Ara

Sıfır araçta DSG Arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.049
Cevap
31
Favori
133.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
309 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu sahibi, konu silinsin diye talep etti,
    ancak, bu kadar sayfa içeren konuları silmiyoruz çok zorunlu olmadıkça,
    onun yerine kilitleyip okumaya açık kalmasına izin vereceğiz...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Bu arada audi Almanya ilede irtibata geçtim ve olan biteni anlattım.Konuyla ilgileneceklerini söylediler.3-4 gün sonra doğuş otomotivden aradılar Almanya ya yazmış olduğumu Almanya'nın onlardan bilgi talep ettiğini onlarında verdiğini söyledi.Gerekenleri yapmamızı istiyorlar bizde yapıyoruz dediler.Kısacası boşuna kendinizi yormayın distribütör biziz ne dersek o olur dediler telefonda.
  • isi o kadar yokusa surmeleri cok sacma...

    Tebrik ederim, umarim davayi kazanirsiniz...
  • amma paragöz firma bu doğuş. kendisi zarar etmemek için bahane buluyor euro 4 tl oldu diye. bikaç bin lira zarar etse nolur ki müşteri memnuniyeti için?
  • Bu arada audi Almanya ilede irtibata geçtim ve olan biteni anlattım.Konuyla ilgileneceklerini söylediler.3-4 gün sonra doğuş otomotivden aradılar Almanya ya yazmış olduğumu Almanya'nın onlardan bilgi talep ettiğini onlarında verdiğini söyledi.Gerekenleri yapmamızı istiyorlar bizde yapıyoruz dediler.Kısacası boşuna kendinizi yormayın distribütör biziz ne dersek o olur dediler telefonda.
  • Buna benzer durumlar galiba farklı markalarda da olmuştu. Umarım konuyla ilgili tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlar da buradan yardımcı olurlar, kendi deneyimlerini de aktarırlar.

    Umarım hakkınızı alırsınız. Geçmiş olsun.

    Yanlış anlaşılma olmaması için açıklama yapayım.

    Ekleme:
    --------

    Mesajda anlatmaya çalıştığım şey, ayıplı mal durumunu forumda farklı markalarda araca sahip arkadaşlar yaşamış ve onlar nasıl bir yol izleyerek haklarını elde etmişler, onların yardımı faydalı olur diye anlatabilmek.

    Onun haricinde sorun çıkaran aracın ne marka olduğu hiç umurumda değil. Önemli olan, satın alınan aracın mümkün olan en uzun süre boyunca sorunsuz olarak kullanılması ve bu tür durumlarda gerekli olan adımların nasıl ve hangi şartlarda atılacağı ile deneyim sahibi arkadaşların dayanışma göstererek yardımcı olması. Tek düşüncem budur. Umarım açıklayabilmişimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 14 Ocak 2017; 19:9:27 >
  • öncelikle hakkınızı aradığınız için sizi tebrik ederim. davanın ayrıntılarını ve sürecide paylaşırsanız buradan iyi olur..
  • Geçmiş olsun. Yine patlak dsg olayı. doğuş oto değişimi yapmalı. kurumsal sorumluluk bunu getirir eğer varsa
  • Ne kadar adice bi yaklaşım hem araba alır almaz arıza çıkartıyo mağdur oluyosunuz hemde yenisini 2 ay bekliceniz (yine siz mağdur oluyosunuz) euro yükselcek diye vermiyolar. Böyle işlerle uğraşmak kolay değildir eminim ama kesinlikle geri adım atmadan davanızı tamamlayın inşallah çabuk ve sizden yana olur sonuç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 13 Ocak 2017; 22:54:1 >
  • Haydaaa, buyur burdan yak. Vw fanlarını sahneye alalım
  • Geçmiş olsun çok iyi yapmışsınız musteri memnuniyeti kalmamış yazık. Avrupa olsa birde üzerine özür + hediyeler alacağınız durumda Türkiye'de rezalet çıkıyor ya daha ne diyeyim
  • Çok zaman ve caba sarfedeceksiniz şimdiden söyleyeyim kabul etmeleri çok zor anca audinin yabancı forumlarinda durumu Almanca ve İngilizce anlatırsaniz belki oralardan bir tepki gelir direk audi merkezi olaya el atar. Doğuş caninizi okur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim Allah'ın izni ile haklı olduğumu ispat edicem ve bu davada böyle ayıplı mallarla mağdur olmuş insanlara emsal olacaktır.Tüm gelişmelerden haberdar edeceğimden şüpheniz olmasın.Aracı çekici ile evimin önüne çektim ve dava sonuna kadar evin önünde yatacak.
  • Oncelikle gecmis olsun.Yasadiginiz olayda sonuna kadar haklisiniz ama bi sure sonra sizden olayi sosyal medyaya tasimamaniz icin ustu kapali tehtid sozlesmesi imzalatacaklar.



    Forumda konusu acildi resmen tehtid ettiler arkadasi mecbur kalmisti.Aman dikkat edin ederim.



    Konuya donelim.Almanya ile daha fazla irtibata gecin.Dogus , Almanya'ya yalan yanlis bilgiler veriyorlar emin olabilirsiniz.Siz hergun bikmadan usanmadan hergun dogusu arayin ve yine bikmadan usanmadam 2 ser 3 er mail atarak durumu anlatin.Almanya bi sure sonra oyle bi mudahale ediyorki eli mahkum kaliyor dogusun.Cunku bu arac sifir ve ayni gun ariza vermis.Almanya hic olmadigi kadar yakindan ilgilenecektir olayla.



    Dogusa sakin birakmayin.Bende de a3 var full life garanti varken senyildiz cevizlibag su eksilten radyatorumu degistirmedi 1200 tl istedi.Bunlarin hepsinin abv , haram zikkim olsun o islemi yapmayan satis elrmamindan en tepedekine kadar.

    Bu arada keske araci orda biraksaydiniz.Evin onune almaniz iyi olmamis.Orda kalsaydi arac daha iyi olurdu bence.Evin onunde aracin basina bisey gelse araci almiyoruz dese ya da fiyat kirsa ses edemeyeceksiniz.Araci goturun cekiciylr orda birakin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 13 Ocak 2017; 23:4:28 >




  • Konu fake diyen arkadaşa cevabımdır fotoğraflarla.

    Sıfır araçta DSG Arızası

    Sıfır araçta DSG Arızası

    Sıfır araçta DSG Arızası




  • Aracımın arıza verdiği sıradaki fotoğrafı ve bulunduğu km fotoğrafı ve gene aracı bayiden alıp eve çekerken olan fotoğrafını eklemiş bulunmaktayım.Konu tamamen benim başıma gelmiş gerçek ve güncel bir olaydır lütfen ithamda bulunmayalım.
  • Yusuffirat Y kullanıcısına yanıt
    VW fanları böyledir. Ne desen ne göstersen inanmaz. Adamlarda stockholm sendromu var
  • Tecavüzcüsüne aşık olan bir kurban gibiyiz. Bende vw grubu araçları seviyorum ama otomatik olmayanları.
  • Aracı aldığın gün araç bozulıyor ..adam gibi firma olsa aracını anında değiştirip birde gönlünü almak için farklı yalakalıklar yapmaları gerekir ...gelişmiş ülkelerde ve müşterinin önwmli olduğu ülkelerde böyle olur ..Bizdede böyle firmalar milleti adam yerine koymaz ..
  • Geçmiş olsun, çok can sıkıcı bir durum. Araç değişimi yapmaları için daha ne olması lâzım anlamadım
  • Geçmis olsun benzer durum Mercedes'de olmustu hatta forumda konusu vardi.Bostancida ki bayiden cikip kisa mesafe sonra nedeni hatirlayamadim sebepten dolayi ariza vermisti.Araç sahibide sizin gibi aracinin yenisi ile degistirilmesini talep etmis olumsuz cavap almisti hukuki islemlere basvuracagini soylemisti ancak sonra ne oldu bilmiyorum umarim sonuc istediginiz gibi olur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.