Şimdi Ara

Sıfır Bilgi Ve Tecrübe İle Video Kurgu Programı Öğrenip Kullanabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamunaleykum dostlar. Ben bilişim, grafik tasarım, bilgisayar gibi herhangi bir bölümde okumuyorum.

    Ama çok isterdim ki böyle sevdiğim bir bölümde okuyayım grafik tasarım falan ama olmadı. Şuan makine okuyorum.

    Ama makineden çok bilgisayar yazılım bileşenlere çok fazla ilgim hobim var. Çok seviyorum. Ve bu konularda bilgisayar PC bileşenleri yazılımlar alanlarında çok bilgim olmasasa genel olarak var.

    Ve hobi olarak Video Kurgu Programı öğrenmek istiyorum. Sony Vegas Pro veya Adobe premiere pro olabilir. Sizce herhangi bir kurs almadan evde bir amatör kurgulardan uzak profesyonel kurgulara yakın video editleyebilir miyim ?
    Yani çok amatörce yapmak istemiyorum, böyle profesyonel kurgulara yakın profesyonel edasında video düzenlemek istiyorum.
    Sizce dostlar bu programları herhangi bir kurs almadan sadece evde öğrenebilir miyim ? Yapabilir miyim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Evet öğrenebilirsiniz. Premiere ve ya Vegas gibi yazılımları kullanmak zor değil fakat kurgu yapmak sadece yazılım kullanmayı bilmekle alakalı değil. lynda.com gibi yabancı sitelerde gayet kaliteli hazırlanmış video dersler mevcut. Farklı sitelerde ve ya Youtube'da Türkçe olarak da dersler vardır fakat tavsiye etmem. Bir yazılım tercih edecekseniz bunun Premiere olması daha doğru olur, ileride profesyonel olmayı düşünürseniz Avid Media Composer sektörde en popüler yazılımlardan biridir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poko001

    Evet öğrenebilirsiniz. Premiere ve ya Vegas gibi yazılımları kullanmak zor değil fakat kurgu yapmak sadece yazılım kullanmayı bilmekle alakalı değil. lynda.com gibi yabancı sitelerde gayet kaliteli hazırlanmış video dersler mevcut. Farklı sitelerde ve ya Youtube'da Türkçe olarak da dersler vardır fakat tavsiye etmem. Bir yazılım tercih edecekseniz bunun Premiere olması daha doğru olur, ileride profesyonel olmayı düşünürseniz Avid Media Composer sektörde en popüler yazılımlardan biridir.
    Eyvallah hocam çok teşekkür ederim. Evet Adobe premiere öğrenmek istiyorum ve bunu da YouTube da Türkçe kanallar var ordan öğreneceğim inşaallah. Ve kusura bakmayın uzun süredir giremedim

    Tekrardan teşekkür ederim demek ki sıfır bilgi ile öğrenebilirim çok iyi motive oldum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.