Şimdi Ara

Sigorta şirketinin hasar karşılaması ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 28.10.2018 de babam bir arabaya arkadan vurdu. Ve sonra şok ile olay yerinden 40-50 m.sonra durmuş. Hemen bizi aradı ve yanına gittik. Diğer araç sahipleride yanımıza geldi ve polisleri aradılar. Hiç uzlaşma falan yok. Direk kaçtı damgası vuruldu. Polis ise kaza tespit tutanağına. Babamın adını arabamızın krokideki yerini bile göstermemişler. Sadece olay yeri ve diğer aracın ilerde duruşu gözüküyor krokide. Ve tespit raporunun altınada kaza yeri terk raporudur yazıyor. Araç şoförüne olay yerinde alkol testi yapıldı. Babamı ise hastaneye götürdükler. Herhangi gibi bir yaralanma vb. Durum yok. Alkol yok.
    Kaza tespit tutanağında kaza yeri terk dediği için kasko ödemez diyorlar. Ama babamın ifadesinde şok ile ilerde durdum dediği. Diğer araç sahibinin arabanın ilerde durduğu yazıyor. Tüm evrakları ifadeleri tutanağı alkol taporunu sigorta şirketine gönderdik ve şuanda haber bekliyoruz. Eksper arabamızda 50 milyarlık masraf çıkarttı. Sizce durum nasıl olur red mi gelir yoksa onay mı gelir. Çünkü herkes birşeyler söylüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Geçmiş olsun,

    50 Metre için olay yeri terk yazılmaz. Şahit ya da kamera kaydı varsa ödemenizi garanti altına alırsınız.
  • Kamera kaydı yok bu arada mesafe 200 metreymiş. 200 metre ilerde durmuş. Ne kadar yer varsa hepsine sorduk. %75 i ödemez diyor. %25 i öder. Boşuna mı kaskoya para veriyorsunuz diyor. Bir tek cümle için. “Trafik kaza terk raporudur.” Yüzüne 60 milyar zararımız olacak. Bu da insana çok koyuyor☹️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.