Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
4
Favori
8.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wersin3230 -- 29 Mart 2018; 23:1:11 >



  • Merhaba,
    wersin3230 ustanın yaptığı tablet benim tablet im reeder A10IQ. Forumda yazmıştım yanlışlıkla root etmeye çalışırken biosu flashadığımı. Servise gönderdim pcmb (anakart) değişmesi gerektiği ve 250 tl tutacağını söylemişlerdi. Bende bu fiyatı kabul etmedim. Bir kaç tamirci daha dolaştı her biri farklı şeyler söyledi. Sonra forumda wesin3230 ile temasa geçtim, eğer bios ile ilgili bir durum varsa, kendisinde bios yazdırma cihazı olduğunu, kendisi için aldığı Teclast X98 air tabletin özelliklerinin aynı olduğunu ve yüksek oranda bios yükleme ile sorunun çözüleceğini yazmıştı. Tableti kendisine götürdüm ve 15-20 dk bir işlem ile bios yükledi. Tablet im şu an çalışıyor. Yaptığımız sohbette A10iq win8,win10 desteklediğini istersem bununda yapılabileceğini söyledi. Desteğin ve emeğin için tekrar teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellx -- 22 Eylül 2015; 20:28:30 >
  • Benim tabletide ( teclast x98 air 3g) yapti sağolsun. Dual boot yapmak için kendisine 40 tane soru sormuşumdur:) tek tek hiç sıkılmadan en ayrıntısına kadar cevapladı. Artık soru sormaktan ben utanır hale gelmiştim :)

    Biosu güncelleyecektim Artık rahatsız etmeyim kendi başıma yapayım dedim. Güncellerken brick oldu :))) mecbur gene #wersin3230 kapısını çaldım. Kargoyla gonderdim birck duzeldi, biosu, androidi, windowsu, driverleri guncelledi geri gonderdi. Baya emek harcadı. TEŞEKKÜR ediyorum kendisine burdan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wurunkatte

    Benim tabletide ( teclast x98 air 3g) yapti sağolsun. Dual boot yapmak için kendisine 40 tane soru sormuşumdur:) tek tek hiç sıkılmadan en ayrıntısına kadar cevapladı. Artık soru sormaktan ben utanır hale gelmiştim :)

    Biosu güncelleyecektim Artık rahatsız etmeyim kendi başıma yapayım dedim. Güncellerken brick oldu :))) mecbur gene #wersin3230 kapısını çaldım. Kargoyla gonderdim birck duzeldi, biosu, androidi, windowsu, driverleri guncelledi geri gonderdi. Baya emek harcadı. TEŞEKKÜR ediyorum kendisine burdan.
    reeder (bendeki a8is) tabletlerin bioslarını android uyumlu hale yada dual boot hale getiren bios yazabiliyorsan ulaşmak isterim :)
  • merhaba bende w835 var bios da çoğu yer kapalı bu yerleri açabiliyor musunuz ? ücreti kaç tl ?
  • Teclast air 2 tabletim vardı.Kendi kendime dual boot yaparken brick etmiştim.Hiçbir tepki vermiyordu hiçbirşeye.Yurtdışı kargoyla ugrasmamak için çöp konumuna sokmustum.Birgün ersin abi yazdı durumu.Çok umudumda yoktu açıkçası daha önce reederin servisini henüz aynı tablet olduğuna bile ikna edememiştim açıkçası.Teclast dediğimde tabletçiler suratıma bakıyordu.Velhasılı kelam.Ersin abi iş yerinde hem ağırladı hem çöp niyetine 6 aydır depoya kaldırdığım(ki pilin durumunu kendisi gördü 0ında 0 ı olacak kadar boşalmış) tableti dual boot herşeyiyle mükemmel şekilde teslim etti.Çinli yapar türk bozar ersin abi düzeltir :)
  • merhaba,

    reeder A10İQ'ye windows yüklenebilir bios atılıyor mu? bu çok ilginç. Teclast'ın bios'unu mu kopyalıyorsunuz? Windows lisans durumu nasıl oluyor?
  • wersin3230 W kullanıcısına yanıt
    Bilgi için çok teşekkür ederim. Yurtdışından teclast almaktan daha iyi bir seçenek, tabii garanti ve orijinal windows'tan mahrum kalacağız ama bence değer.
  • chuwi vi8 tableti brick haldeyken 100 liraya bir arkadaştan almıştım :D (videodaki tablet bana ait)ancak ne windows ne de android kısmı sağlam olduğu için hdmi çıkışından görüntü alamamış ve bios flashlayamamıştım yaptığım araştırmalardan sonra nasıl bios yükleyeceğimi öğrenmiştim ancak parçaları getirtmekle uğraşmak istemedim türkiyeden almak istediğimde ise ch341a programlayıcı için adam 50 tl istemişti şaka gibi :D sonra ersin hocamla tanıştım kendsinde gerekli parçaların olduğunu ve yardımcı olabileceğini söyledi
    bunun üzerine tabletimi ona yolladım aldığım hizmet ise tek kelimeyle KUSURSUZ :D riskli işlemler konusunda benim onayımı istedi android kısmına root attı istediğim tüm yazılımları yükledi hatta ve hatta amerikan şarj adaptörünü türkiye prizlerine uygun hale getirmiş :D eğer tabletler konusunda bir sorununuz var ise wersin3230 bu sorunu ezer geçer ;)
  • "a configuration change was requested to clear this computer's tpm."
    Windows tableti açarken böyle bir yazı Ile karşılaştım. Kapatıp açtığımda yşne bu yazı. Ne yapmam lazım? Model voyo a1 mini
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wersin3230


    quote:

    Orijinalden alıntı: plt13

    "a configuration change was requested to clear this computer's tpm."
    Windows tableti açarken böyle bir yazı Ile karşılaştım. Kapatıp açtığımda yşne bu yazı. Ne yapmam lazım? Model voyo a1 mini

    Recoveriye giriliyorsa kurtarma yapin yada windowsu yeniden kurun

    Recoverye nasıl giriliyor,veya windows nasıl kurulacak?
  • wersin3230 W kullanıcısına yanıt
    rufus ile yazdıramadım bir türlü dosyayı. dropbox dan indirdiğim 3 gb lık dosya var. bir türlü yazdıramadım.iso dosyası olarak görmüyor hiçbirini
  • Deneyip size haber edeceğm. Teşekkğr ederim yardımlarınız için
  • Peki bios sıfırlama yapabiliniyormu bu cihazlarda? Pc mantığına benziyor ama tam olarak aynı değil çözmek için baya zaman harcadım. Sizinlede iletişime geçmek isterim wersin3230
    Bendede a8i quad var ve teclast x80h ile %90 aynı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.eminn -- 3 Aralık 2015; 21:47:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.eminn

    Peki bios sıfırlama yapabiliniyormu bu cihazlarda? Pc mantığına benziyor ama tam olarak aynı değil çözmek için baya zaman harcadım. Sizinlede iletişime geçmek isterim wersin3230
    Bendede a8i quad var ve teclast x80h ile %90 aynı

    Bu cins cihazlarda bios ayarları daima kalıyo sanırım bios ayarları cihazın hafızası olan nand cipte tutuluyo tek çare bios flashlamak olur bence eger cihaz çalışır durumda ise uygun bir bios bulup flashlayın eğer cihaz çalışır durumda degilse bir bios programlayici ile bios flashlamaniz gerekir ch341a. Soic-8 klipsi almaniz gerek ancak klips benim tabletime uymamisti ersin hocamda bios chipinin bacaklarina kablolari lehimleyerek programlayiciya baglayabilmisti eger bu islemleri yapamam veya benim gibi parçaları almaya uğraşmak istemiyorsanız ersin hocam bu isi hakkiyla yapacaktir




  • Uğraşırım fakat öğrenmeye aç bir insanım.kurt gibi. Bunun için iletişime geçmek istiyorum ersin hocayla.
  • hocam merhaba,

    benim momo9w bios ayarlarını karıştırınca kilitlendi. winbond 25q64fwig chip. ne yapabiliriz
  • Hocam iyi gunler bios konusunda yeniyim bende reeder a7iq var windows yapmak için bios gereklimi yada program var mı (yada yapılıyor mu onu bile bilmiyorum) islemci intel atom z3735g olması lazım. Arastırdım fakat bulamadım bir cozum bulabilirmisiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wersin3230

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    selam, reeder a8i quad tabletim var. Andoidli geldi... Buna dual boot ( windows/android ) yükleme yaparmısınız ? Evetse fiyat nedir ?
  • Reeder a10iq tabletim var formatladiktan sonra donmalar baslamisti bende garantiye yolladim ama bir turlu duzeltmediler ve her geldiginde daha fazla donma oluyordu... Su an tableti zaten kullanamiyorum, rootlamak yada win. A cevirmek derdime çare olurmu??
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.