Şimdi Ara

Silkroad Online'ın son vurgunu: Aeolus ve Ephesus (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
20.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ddnet

    Onun için proxy satın aliyorlarmis ip Ban 2 ama serverler kendi ptsini kuran adamlarla dolu valla.

    Yayinlardan takip ettiğim kadarını söylüyorum bende. Bu akşam bi bak istersen ama hakikaten adam 8li pt sokuyor :(

    Proxy kullananları tespit etmesi gerekir Joymax'ın. Private server'larda bile proxy kullananlar ban ile cezalandırılıyor.



    Aeolus'ta parti kuranlar VIP Silver ve üstü olabilir. Bu sayede giriyorlardır. Dediğiniz gibi proxy kullananlar da vardır. Bu hiç aklıma gelmemişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmiş oyun için sonunda ne amaçlıyor bu insanlar akıllarını peynir ekmekle yemiş bunlar.
    Proxy ile tüm server senin olsa ne olacak sonunda keyifli bir oyun mu oynayacaksın ?
    Oyun bu insaları oynuyor farkında değiller
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

    Bitmiş oyun için sonunda ne amaçlıyor bu insanlar akıllarını peynir ekmekle yemiş bunlar.
    Proxy ile tüm server senin olsa ne olacak sonunda keyifli bir oyun mu oynayacaksın ?
    Oyun bu insaları oynuyor farkında değiller

    Bizler için bitik. Parası olanlar için ise eskisinden daha zevkli.



    Türkiye'den oynayıp VIP Platinum (50 gün içinde minimum 5K silk, şu anki TL karşılığı yaklaşık 2 bin) olan bir sürü kişi var. Oyun bu kişiler için zevkli.



    Dediğiniz gibi, bizler için kaç char'a girdiğimizin bir önemi yok. 2016'da 20 civarı 120+ char sattım. O kadar char'ım vardı ama zevk yoktu. Parası olan adamda tek char var ama char gibi char var. Oyun zevkine onların gözünden bakabiliyorum. Emin olun zevk alıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam bugün 140 cap geldi .Geri dönüş yapma gibi bir planınız var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glumblapinta

    Hocam bugün 140 cap geldi .Geri dönüş yapma gibi bir planınız var mı ?

    Oyun oldum olası paraya dayalıydı. 2015'te gelen VIP sistemiyle birlikte, oyuna para bayılmayana oyun yok. Oyuna girmek imkansız gibi bir şey. Oyuna girebilmek için, giriş ekranında 13 silk/coin ile satılan item mall ürünü satıyorlar. Bu kadar çığırından çıkmış bir oyundan bahsediyoruz.



    Bu oyunu adam akıllı oynamak için en az VIP silver (300 silk/coin) olmak gerekiyor. 8'li parti yapmak zaten imkansız. Ya da her bir char'ı VIP silver yapmak gerekiyor.



    Silk/coin'i geçelim; gold masrafı da var. Sürekli gold ihtiyacı doğacak tek char'a mecbur kaldığımız için. Gold fiyatları da öyle ucuz değil.



    Döviz kurları silk/coin ve gold fiyatlarını uçurduğu gibi, bot fiyatlarını da absürt seviyelere yükseltti. sBot €5, gerisini siz düşünün.



    Aylık 300 silk/coin (ortalama ₺115-120), sBot (₺25), 3B de gold desek (ortamala ₺30); toplamda yaklaşık ₺200 para harcamanız gerekiyor. Solo kasacağınız için; minimum D14 legend set, D15 weapon gibi item'larınız olması gerekiyor. Bunların da her biri dünyanın parası.



    Velhasıl kelam, bu oyunu oynamak için dışkı olarak para çıkarmanız gerekiyor. Aksi halde oynanmaz.



    R.I.P. iSRO (2005-2011). Bu oyun tamamen biteli 7 sene oluyor. Bakmayın, bizler zorladık işte, inat edip oynadık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 90 cap zamanına kadar oynadım , şuan buraya yazdıklarınızdan şunu anlıyorum ki ; oyunda nefes almak bile silk ile olmuş artık. Bitmiş gerçekten
  • oyuna 12 dg ile proof geldiği zaman bitti. eskiden dolar kuru bu günkü gibi de değildi. sbot'u 10tl'ye alıyorduk. 2011 yılının sonunda bıraktık, kurtulduk bu bataklıktan. sonradan öğrendiğimize göre vip sistemi falan gelmiş. vip olmayanlar bir süre sonra dc yiyormuş. falan bir sürü saçmalık. sp görevi yapılan cave bile iyiydi, bu günlere göre.

    bir de eski zeus'un şimdiki adı nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boomcukonur

    oyuna 12 dg ile proof geldiği zaman bitti. eskiden dolar kuru bu günkü gibi de değildi. sbot'u 10tl'ye alıyorduk. 2011 yılının sonunda bıraktık, kurtulduk bu bataklıktan. sonradan öğrendiğimize göre vip sistemi falan gelmiş. vip olmayanlar bir süre sonra dc yiyormuş. falan bir sürü saçmalık. sp görevi yapılan cave bile iyiydi, bu günlere göre.

    bir de eski zeus'un şimdiki adı nedir?

    Tarihlerle aranız çok iyi. Bu oyunun tamamen bitme tarihi 2011'in ortaları ve sonudur. Çok haklısınız.



    Eski Zeus server'ının da dahil olduğu server'ın adı Ceres.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 e kadar iyiydi bence ondan sonra iyice bozuldu.. 2015 yazında oynuyodum ben online bakımından çok iyiydi Gm ler oyuna bakıyordu etkinlik falan yapıyorlardı.. Semer önü full doluydu pvp falan atıyoduk.. 107 level spear ım vardı +4 legend 13 dg ile 120 adamlara 30 40 k meteor atıyodu baya zevk alıyodum ben yani.. 2015 e kadar yine iyiydi de sonrasında skilleri değiştirdiler vip sistem getirdiler falan filan iyice battı artık oynanılacak yanı kalmadı tabii
  • 140 cap getirmişler öğrendiğim kadarıyla.. Res skili falan getirmemişler 130 level üstü çarları kaldıramıyorlar yani :D Taklamakanın oraya da pvp serverlarda olduğu gibi bir tane dungeon koymuşlar yeni map diye yediriyolar :D Affedersinizde bir oyun bir şirketin bu kadar şeyinde olmaz yani bu ne rezilliktir :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumback -- 7 Nisan 2018; 1:30:57 >
  • Geçen yıl oynadığım private server dışında oyunla hiçbir bağım yoktu, gece gece aklıma düştü oyun. 70-80 ve 90 capin orijinal halleriyle baştan açılacağı birer server çok mu imkansız ne dersiniz? Knight gibi steam'e gelse en azından, bizden daha farkındalardır eski halleriyle nostalji için onbinlerce insan oynayacak bu oyunu, çok mu zor böyle bir girişim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: göbek deliği pamukçuğu

    Geçen yıl oynadığım private server dışında oyunla hiçbir bağım yoktu, gece gece aklıma düştü oyun. 70-80 ve 90 capin orijinal halleriyle baştan açılacağı birer server çok mu imkansız ne dersiniz? Knight gibi steam'e gelse en azından, bizden daha farkındalardır eski halleriyle nostalji için onbinlerce insan oynayacak bu oyunu, çok mu zor böyle bir girişim?
    Hocam zamanında oynadık eğlendik öyle bir şey yapsalar bile ben şahsen oynamam çünkü oyun ilk açıldığı günden beri pay2win tamamen paranın üstünlüğü var,o zamanlar bunu anlamıyorduk veya pek takmıyorduk 2010 yılının parasıyla ayda 100 lira düzenli fatura öder gibi sro ya basardım resmen aptallıkmış şimdi bile 100 lira büyük bir para 100 TL yi steam e bas her ay ne oyunlar alır oynarsın bitiremezsin bile 1 ay içinde,illa mmorpg oynanılacaksa da wow oynarsın en azından parayı basan değil emek veren kazanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 7 Nisan 2018; 16:48:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReflexAction

    Hocam zamanında oynadık eğlendik öyle bir şey yapsalar bile ben şahsen oynamam çünkü oyun ilk açıldığı günden beri pay2win tamamen paranın üstünlüğü var,o zamanlar bunu anlamıyorduk veya pek takmıyorduk 2010 yılının parasıyla ayda 100 lira düzenli fatura öder gibi sro ya basardım resmen aptallıkmış şimdi bile 100 lira büyük bir para 100 TL yi steam e bas her ay ne oyunlar alır oynarsın bitiremezsin bile 1 ay içinde,illa mmorpg oynanılacaksa da wow oynarsın en azından parayı basan değil emek veren kazanıyor.

    Alıntıları Göster
    Hocam ister nostalji de, ister hala oyunu beğenen kitlenin varlığı de, yine de öyle bir kitle var ki henüz güven bile sağlayamayan private serverlara sırf "ya tutarsa da eskisi gibi eğlenebilirsek" hayaliyle ilk açıldığında binlerce insan akın ediyor. Yani siz oynamasanız bile, oynamayı bekleyen çok büyük bir kitle var diye düşünüyorum. Hele de bu joymax eliyle vaat edilirse gerçekten çok güzel bir ortam oluşabilir. Ben 5. sınıfta başladım, ortaokul ve lise yıllarımda dolu dizgin oynadım, oyuncuların çoğu da öyledir diye düşünüyorum ve hepsi şuan yetişkin sayılacak insanlar oldular. O yaşta anca belimizi büken pay2win durumu şu an o kadar da zorlamaz diye düşünüyorum, zorlayan da kendi inisiyatifine göre hareket eder. Dediğim gibi, private serverlara bile yüzbinlerce liralar akarken, olası bir projenin böyle bir sebepten tutmama imkanı bence sıfır.




  • 1.3.2020 tarihinde yeni açılan (açılalı 1.5 ay anca oldu herhalde) eris serverinden (90 cap) sesleniyorum.

    eklemek istediklerim var.

    an itibariyle premium plus dahi olsa 10 sn içinde dc yiyorsunuz. bugmudur değilmidir bilemem. vipiniz yoksa oyuna giremiyorsunuz.

    guncel sbot fiyatı 40-45 tl. guncel 300 jc coin fiyatı da 180 tl. ilk sayfada toplam her ay 130 lira yazısını okudum da duygulandım.

    insanlar moon-sos 9d itemlere bile whell-fate basıyorlar. yani silkle blue basma itemi alıyorsunuz ve size rasstgele str-int-hp-mp- vs veriyor. her itemin belirli blue snırı var. bu sınırı maximuma tutturunca birde içindeki blueleri değiştiriyorsunuz. onun içinde ayrı bir item var. bunlar sizde yoksa siz bir hiçsiniz yine.

    insanlar gold bot olayını abartmıs halde. 10-20 pt açıp hepsini vipleyip char kasanlar (!) ve ticaretini yapanlar var. bazı insanların 15-20 ptsi olduğu söyleniyor ki YamYambank Slience ve Rocket guildlerinin 1-2-3-4-5-6-7-8-9 a giden numaralandırmalarla guildleri var. Türkler yani. :) adamlarda para poh. (yinede hotan kaybettiler o ayrı :D ):P tüm server kim olduklarını biliyor ve yabancısından Türk'üne kadar kimse onları sevmiyor. ayrıca kendilerini nasıl amorti edebileceklerini merak ediyorum. yok o kadar zenginsen daha mantıklı harcanacak yerler var yahu..

    yabancılardan da öyle goldbot açan var ama taş çatlasa 3-5 kişi falan. onlarda "türklere yetişmek için mecbur" olduklarını söylüyorlar. yoksa "uğraşılacak iş değil"miş. bunu bana diyen adam polonyalı :)

    benimde 88 lvl bir bowum var. vip bitti pre var ve dc devam. bir süre girmeyeceğim bakalım. ne olacak merak ediyorum.

    bakmayın oynamaya çalıştığıma, OYNANMAZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 1 Mart 2020; 20:59:34 >




  • Oyun her zaman VIP silver ve üstüne öncelik verir. Premium'la DC yiyorsunuz, çünkü server'da çoğu kişi VIP silver ve üstü. Onlar oyuna girerken; VIP olmayanlar ve yalnızca premium'u olanlara DC atmak durumunda kalıyor sistem. Başka türlü VIP silver ve üstü olanlar giremezler çünkü.

    Birkaç aya kalmaz, Eris'e rahatlıkla girersiniz. Yeni olduğu için böyle. Yoğunluk ve VIP sayısı azaldıkça, DC sorunu çözülecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurda yazılanlanlara bakıyorumda, her oyun zamanında güzel cidden. Ne kadar alakasız saçma şeyler getirmişler. Halbuki bot ilk çıktığında oyunun şeyi cıkmıştı. Şimdi bide vip cıkarmışlar. O aptal gbotlar varmı hala acaba ? Yüzlercesi gezerdi sağda solda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrKavinsky

    Şurda yazılanlanlara bakıyorumda, her oyun zamanında güzel cidden. Ne kadar alakasız saçma şeyler getirmişler. Halbuki bot ilk çıktığında oyunun şeyi cıkmıştı. Şimdi bide vip cıkarmışlar. O aptal gbotlar varmı hala acaba ? Yüzlercesi gezerdi sağda solda
    Eskiden siteler char açıp gold kasarlardı. Şimdi millet kasıyor, sitelere satıp TL şeklinde ödemesini alıyor. Siteler de kâr payı koyarak gold satıyorlar.

    Proxy kullanarak yüzlerce char'a girip gold kasanlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar başlamak için Jc planet mi Koymax mı önerirainiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Donanimavrupa

    Arkadaşlar tekrar başlamak için Jc planet mi Koymax mı önerirainiz?

    İkisini de önermem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikki Sixx kullanıcısına yanıt

    buyrun :) 13.yıla giriyoruz

    vip120.vipsro.com
    120 Cap 14d Silkroad PvP Serveri ViPSrO Online | Anasayfa
    https://vip120.vipsro.com/index.php
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.