Şimdi Ara

Sims 3 hakkında merak ettiğim sorular var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk versiyonu çıktığında büyük hevesle oynamıştım. Yıllardır oynamıyordum. Şimdi telefona yükledim ve artık bilgisayara da yükleme vakti geldi.

    Soru 1: Sims 3'ü yükledikten sonra her ek paketi ayrı ayrı mı oynuyoruz, yoksa bütün ek paketleri yüklesem hepsinin özelliklerini aynı anda kullanabilir miyim?
    Soru 2: Sims ilk çıktığında yalnızca bir tane map vardı. Sanırım Sims 3'te kasaba, şehir değiştirmek gibi durumlarda mevcut. Sims 3 ile ilgili geniş bir kullanım kılavuzu yada oyun tanıtımı var mı?
    Soru 3: Sims 3'te tek bir karakter yada aile yaratıp onunla mı ilerliyoruz? Yada bir kaç farklı evde farklı simler hatta daha ileri boyutta tüm kasaba yada şehri deki tüm karakterleri mi yönetiyoruz? Eğer tüm karakterker yönetiliyorsa unutulan yada yönetilmeyen karakter kendi kendine hayatına devam edebiliyor mu?

    Oyunu muhtemelen bu haftasonu boş bir vakitte kuruyorum. Gelen cevaplara göre ek paketler ve oyunun ilerisi hakkında kendime göre planlar yaparım.



  • Cevap 1: Bütün ek paketlerin özelliklerini aynı anda kullanabilirsin.
    Cevap 2: Sims 3 oyununda bir adet kasaba var "Sunset Valley" Ama ek paket yükledikçe başka kasabalarda geliyor.İstediğini seçip oynayabilirsin.Kılavuzu mesaj olarak yolladım oradan inceleyebilirsin.
    Cevap 3: Kasabada başka ailelerde mevcut ama oynayabilmen için karakter veya aile yaratıp pynamalısın.Oyuna başladığında kasabadaki diğer karakterlerde yaşamlarına devam ediyor işe gidiyorlar çocukları oluyo yaşlanıyorlar ölüyorlar.Sen sadece kendi aileni yönetebilirsin ama istersen kendi aileni bırakıp başka bir aileyide seçip oynayabilirsin.Böyle bir durumda yarım bıraktığın aile hayatına devam eder ve sen onların seçimlerine müdahale edemezsin.Çünkü kendilerine ait yapay zekaları var.

    Sims 3 ile ilgili her türlü soruna cevap verebilirim istersen mesaj atabilirsin. iyi oyunlar.
  • Teşekkürler. Gayet açık ve bilgilendirici olmuş.
  • mhmtcn1 kullanıcısına yanıt
    birşey sorucam sims sipariş edildiğin aktif kod falan diyo bunları nasıl bulucaz ve CD bilgisayar takıp oynanıyor mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyonce389

    birşey sorucam sims sipariş edildiğin aktif kod falan diyo bunları nasıl bulucaz ve CD bilgisayar takıp oynanıyor mu


    sorunu daha açık ve detaylı sorarsan cevaplayabilirim.
  • sims kız oyunu değil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.