Şimdi Ara

site ve yazılım ile ilgili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ufak bir sorum var işyerinde kullandığımız bir programı daha sade halinin web sitesi üzerinden kullanmak istiyoruz bir yazılımcıya gidiyoruz istediğimizi anlattık yaparız sıkıntı olmaz denildi fakat öyle olmadı anlamamışlar bugun aradılar görüştük buna benzer inceleyebileceğimiz bir program var mı dediler var dedim(daha önce yaptırmıştık ücretini mukabilinde) getirin bir bakalım dediler sonrada biz size bu yazılımı yapıp vericez sizin kullanımınıza açıcaz kodu falan vermiyoruz dediler kısacası elimde olan bir programı web site olarak kullanmak istiyorum asıl sorum şu bana bunu yaparız sıkıntı yok kolay denildi sonra varsa inceleyelim dendi şimdi ben daha önce yaptırdığımız programı vericem bunlar inceliycek yapıcak kodlarını bana vermiyecekler ileride güncelleme veya özellik ekletmek istendiğimizde adamlar gitti öldü bulamadık biz her şeyi en baştan aynı fiyata veya daha fazlasına başka bir yazılımcıya mı yaptırcaz ?







  • Bu işlerin sözle olmayacağının güzel bir örneği. Kaldı ki teknik şartnamesi idi, kontrol ve kabul komisyonlarıydı, ödeme planlarıydı, sözleşmeydi, biz hepsini yapmamıza rağmen sıkıntılar çıkabiliyorken, ağızdan çıkan sözle iş yapmak bu tarz problemlere davetiye çıkarmak oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesil1026

    Bu işlerin sözle olmayacağının güzel bir örneği. Kaldı ki teknik şartnamesi idi, kontrol ve kabul komisyonlarıydı, ödeme planlarıydı, sözleşmeydi, biz hepsini yapmamıza rağmen sıkıntılar çıkabiliyorken, ağızdan çıkan sözle iş yapmak bu tarz problemlere davetiye çıkarmak oluyor.
    hakkısınız hata bizde
  • 
    İş alanı nedir? Değişik ve zor bir alan ise yazılım şartlar değişir cunku.

    Her halukarda, programın kaynak kodlarının ne olacağı sözleşmeye yazılmalıdır.

    Bu arada genelde kötü programcılar kaynak kodları kendilerine saklamak isterler cunku hem müşterinin hep kendilerine gelmelerini sağlamak için hem de kötü / verimsiz kodları başkaları görmesin diye, hem de kötü programcı oldukları için en iyi bu şekilde para kazanabildikleri için...
  • ülkede iyi yazılımcı kalmadı ki.

    olanlar da hollanda ya almanya ya gitti.
  • Siz nedir ne değildir bir anlatın yardımcı oluruz bir şekilde.
  • Sunu belirteyim geliştirici kodları kapatıp verebilir. Bu onun hakkı. O yüzden başta iyi anlatmak lazım. Ayrıca tüm müşterilerim ya bu iş kolay diye gelir. Önce şunu anlayın notepad bile yaptıracak olsanız bu kolay değildir. Yazılımda hiç bir şey kolay değil. Armut com can bir uzman arayın. Hala Türkiye’de iyi freelancer lar var.

    Kapalı kod = araba
    Kaynak kod = araba üretme bilgisi/teknolojisi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.