Şimdi Ara

Dark Souls 2 Başlangıç Rehberi Dosya Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
16.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Dark Souls 2'deki level atlama sistemi ve karakter sınıfları hakkında temel bilgiler bu rehberde...

         From Software, Dark Souls 2'de de oldukça zor bir oyunla karşımıza çıktı. Belki Demon's Souls ve Dark Souls'un suyunu çıkaran oyuncular için Dark Souls 2'de düşmanların üstesinden gelmek "aşırı" zor olmayacaktır ve önceki oyunlarındaki deneyimleri sayesinde zorlu düşmanları bile birkaç denemeden sonra yeneceklerdir.

         Yine de seriye ilk defa adım atacak kişiler veya önceki oyunları yeterince oynamayanlar için Dark Souls 2 çok zorlayıcı bir oyun olacaktır. Bu nedenle Dark Souls 2 için küçük bir başlangıç rehberi hazırladık. İnternetteki bazı rehberlerden de yararlanarak oyundaki bazı temel şeyleri "başlangıçta" yararı olsun diye açıkladık. Eminiz bu rehber özellikle seriyi daha önce oynamamış oyunculara "biraz olsun" yararlı olacaktır.

    ''




        Aşağıdaki hediyeler oyuna başlamadan önce size sunuluyorlar. Bunların bazıları başlangıç aşamasında çok işinize yarayacaklardır. Bazılarını almak ise gereksiz olur diyebiliriz; çünkü oyunda bunlardan tonla bulabilirsiniz.

        Life Ring: Bu eşya (yüzük) toplam enerjinizi %5 oranında arttırıyor. Enerji barınızı ne kadar genişletirseniz, Life Ring'in size vereceği enerji de doğal olarak artıyor. Özellikle enerji barını oldukça yüksek seviyelerde tutmak isteyenler için yararlı bir yüzük.

        Çok hafif olan bu yüzüğün farklı ve daha güçlü çeşitleri de bulunabilir. Başlangıç hediyesi olarak verilen Life Ring enerji barınızı %5 arttırırken, Iron Keep'teki Life Ring +1 ise enerjinizi %7.5 oranında arttırıyor. Shrine of Amana'daki Life Ring +2 ise enerjinizi %12.5 oranında arttırıyor.

        Human Effigy:
    İlk Dark Souls oyunundaki Humanity'lerin yerini tutan Human Effigy malesef nadir bulunan bir nesne. Bu nesne sayesinde ölümsüz biçiminden ölümlü biçimine dönebiliyorsunuz. Human Effigy'ler çeşitli satıcılardan sınırlı sayıda alınabiliyorlar ve zehir saçan köpekler gibi düşmanlardan nadiren düşüyorlar.

         Ölümsüz biçimindeyken enerjimiz her ölüşümüzde bir daha azaldığından ve %50'ye kadar düşebildiğinden Human Effigy'leri kullanmak ölümlü biçimine dönüşüp enerjimizi %100 hale getirmenin tek yolu. Eğer Tower of Blue'daki Ring of Binding'i alırsanız enerjiniz en fazla %75'e kadar düşüyor. O nedenle yüzüğü alana kadar Human Effigy'leri sınırlı sayıda kullanmanızı tavsiye ederim.

    ''



        Healing Wares: Bir enerji paketi olan Healing Wares'te 10 Lifegem, 3 Radiant Lifegem ve 1 Old Radiant Lifegem bulunuyor. Bu eşyalar özellikle ilk 1-2 saat içinde çok işinize yarayacaklardır, ama ilerleyen bölümlerde öldürdüğünüz düşmanların üzerinde ve sandıklarda bunlardan bolca bulduğumuz için seriyi yakından takip eden oyuncuların ihtiyaç duyacağını sanmıyoruz. Yine de Dark Souls 2 oldukça zor bir oyun olduğundan özellikle başlarda çok yararlı eşyalar olduklarını söyleyebiliriz.

        Homeward Bone: Homeward Bone tıpkı ilk Dark Souls oyununda olduğu gibi sizi son olarak dinlendiğiniz Bonfire'a ışınlıyor. Bazen çok zayıf kaldığınızda veya düşmanlardan kaçarken Homeward Bone'a sahip olmak size büyük mutluluk verecektir. Yine de bu eşyadan da oyun boyunca bolca bulabileceğinizi belirtelim.

    Dosya Konusunun devamı için tıklayınız










  • Bu oyun için bile grafik davası yapan var helal olsun. Eğer siz de kendinize oyuncu diyorsanız... Ben bu sitenin editörlerinden olsam bu saçma yorumları gördükçe işime olan sevgim azalır ve zamanla bırakırdım işi. Bu sitenin tayfası gerçekten çok iyi dayanıyor. Merak ediyorum acaba günde kaç kez küfür ediyorlar yorumları okuyup
  • Oyunda grafik benim için şart değil faka şu oyunu sırf çöp grafikleri yüzünden oynayamadım içim almadı.1970'te yapılmış gibi beğeneni vardır ama karanlık atmosfer severim fakat karanlıktan kasıt giysinin kılıcın insan teninin taşla toprakla aynı olması değil bence.
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    Aynen pek iç açıcı değil. Severim böyle oyunları ama ruhum sıkılır bunu oynarken. Yine de denemek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön yargılarınızı kırmanız lazım beyler bu oyunu sevebilmek için. Ciddi anlamda ben de sizin gibi düşünüyordum. Konsept falan çok saçma gelmişti ama oynadıkça kendine saran bir yapısı var. Boss kesmek hiç bir oyunda bu kadar sevindirmiyor inanın. Çünkü ciddi anlamda zoru başarıyorsunuz. Silah ve zırh tasarımları çok güzel ve ihtişamlı. Bir şans verin bu oyuna.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gray Fullbuster

    Ön yargılarınızı kırmanız lazım beyler bu oyunu sevebilmek için. Ciddi anlamda ben de sizin gibi düşünüyordum. Konsept falan çok saçma gelmişti ama oynadıkça kendine saran bir yapısı var. Boss kesmek hiç bir oyunda bu kadar sevindirmiyor inanın. Çünkü ciddi anlamda zoru başarıyorsunuz. Silah ve zırh tasarımları çok güzel ve ihtişamlı. Bir şans verin bu oyuna.

    Arkadasa kesinlile katiliyorum on yargilarinizi kirin bu oyuna baslayin arkadaslar inanin atmosfer ve vurus hissi bu oyunda cok iyi veriliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu söylediklerinizden sonra Xbox alınca başlamayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanat eseri bir oyun için bu açıklamalar oldukça yardımcı olacaktır.Emeğine sağlık Alkan hocam..
  • Pc'ye çıksın alacagım.Önceki oyunlarını oynamadım ama bir porttan ötesini sunabilirlerse mutlaka alırım
  • beyler dark souls 2 ile birlikte.. aslında yeni bir sınıf açılmış oldu ama genelde bilinmiyor.. yada ben uyduruyorum şuan... faith ve intelligence a yüklenerek... dark sınıfı oluşturun... staff ve diğer miracle için büyü aleti vardı..onun sadece dark vuranı var..onla soulunuzu harcarayak kullandıgınız bir büyü var.. resmen her pvp de karşımdakıne tek atabılıyorum... şuan oyunda değilim adlarını söyleyemıyorum....oyununda adındanda oldugu gibi gelmiş geçmiş en iyi sınıf oldugunu düşünüyorum.. sadece darka odaklandım...
  • Arkadaş grafik mi istiyorsunuz yoksa adam gibi oyun mu eğer adam gibi oyun derseniz kaçırmayın zaten aksiyon vs bunları gördükçe grafik umrunda bile olmuyor müthiş bir oyun verdiğin parayı sonuna kadar hakediyor.........
  • boss un boss olduğu nadir oyunlardan. boss un tek artısı daha fazla hp ye sahip olması değil. hakkaten insanı kastıran dövüşleri var. umarım 2. ci oyunda aynı güzelliğe sahiptir
  • Bu oyun için bile grafik davası yapan var helal olsun. Eğer siz de kendinize oyuncu diyorsanız... Ben bu sitenin editörlerinden olsam bu saçma yorumları gördükçe işime olan sevgim azalır ve zamanla bırakırdım işi. Bu sitenin tayfası gerçekten çok iyi dayanıyor. Merak ediyorum acaba günde kaç kez küfür ediyorlar yorumları okuyup
  • Bernhard B kullanıcısına yanıt
    rehber gayet iyi de bu oyunu onlie olarak oynayamıyormuyuz pc den ofline olarak giriş yapabiliyorum oyuna online olarak nasıl oynicaz pc den ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sharq32

    rehber gayet iyi de bu oyunu onlie olarak oynayamıyormuyuz pc den ofline olarak giriş yapabiliyorum oyuna online olarak nasıl oynicaz pc den ?

    Oyun orijinal mi?


    quote:

    Orijinalden alıntı: Alondate

    Bu oyun için bile grafik davası yapan var helal olsun. Eğer siz de kendinize oyuncu diyorsanız... Ben bu sitenin editörlerinden olsam bu saçma yorumları gördükçe işime olan sevgim azalır ve zamanla bırakırdım işi. Bu sitenin tayfası gerçekten çok iyi dayanıyor. Merak ediyorum acaba günde kaç kez küfür ediyorlar yorumları okuyup


    Grafik davası yapılıyor, zira grafiklerin ilk tanıtımlarla alakası yok. Daha kötüsü, From Software müşterileri yanıltıyor. Sitelerinde, hala ilk halinden ss'ler var.

    Ben grafiklerden şikayetçi değilim, önceki oyunlara göre ciddi gelişme var. Ancak bazı bölümler özensiz duruyor. Shaded Ruins, Brightstone Cove Tseldora gibi bölümlerde, tekrarlayan dokular, sönük renkler söz konusu. İlk iki oyunda bu kadar silik görüntüler hiçbir bölümde yoktu.
    Buna karşılık, Dragon Aerie bir o kadar mükemmel mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Mayıs 2014; 22:59:55 >




  • Kesinlikle harika bir oyun, zor olması ayrı bir güzel. Bugün dev gibi bir düşmanı geçicem diye 15 kez ölmüşüm. İnsan o an sinirleniyor ama geçince de içi bi güzel oluyor :)
  • Bu faydalı bilgiler için şahsım adına teşekkür ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası oyunu kurduktan sonra hayallerim suya düştü çok dandik olmuş oyun. Özellikle karakter oluştururken çok fazla seçenek yok, saçma sapan saç ve sakal stilleri koyulmuş oynanışıda sıkıcı bir oyun ancak 1 saat oynayabildim dahada girmedim tekrar. Grafikleri çok vasat olmasada doyurucu değil. Tam bir fiyasko oyun bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sharq32

    pc de oynuyorum oyun orjinal deil RELOADED'ın bunun bi crack'i yokmu online oynamak için falan?

    Maalesef. Steam key'i satın almanız lazım.


    @Sercan226

    Karakter ekranı gayet detaylı aslında. Suratını falan her yönüyle ayarlayabiliyoruz.

    Class anlamında tabi çok detaylı değil, zira oyun içindeki seçimlerimiz esas belirleyici oluyor. Class'ın farkı, başlangıçta birkaç stat'a fazla vermesi ve ilgili ekipmana en baştan sahip olmamız.
    Savaşçı olarak yetiştirdiğiniz karaktere büyü yaptırmak mümkün mesela, ama intelligence stat'ına fazla vermemiş olacağınız için, çoğu büyünün etkisi-hasarı az olacak, bazıları kullanılamayacak vs. Yine de, özellikle destek amaçlı büyüler, savaşçıyla gayet yapılabiliyor.

    Dilerseniz, soul vessel kullanarak statları komple resetleyebiliyorsunuz. Öküzümsü bir karakteri archmage'e dönüştürürsünüz

    Önyargıyla yaklaşmayın, çok detaylı bir seridir. Combat dinamiklerinin eşi benzeri yoktur. Başka oyun beğenmiyorum bu seri yüzünden..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 29 Nisan 2014; 7:38:04 >




  • Arkadaslar ben oyunu pc de oynuyorum fakat bir sorunum var malum bazi boss lari solo kesmek zor bunun icin oyun icinden yerde parlak sari yazilara tiklayarak oyuna birini davet ediyoruz fakat bazen o yazilar insan formundayken cikmiyo yani benim sorum biz baskasinin oyununa nasil giricez o yaziyi altan nasil cikarticaz. Tesekkuler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya iyide oyun bukadar zor olmalımı yani normal yaratıkları kesmek bi dert.zıplamak bi dert,ölünce kestiğin yaratıkların tekrar yeniden aynı yerde olması bi dert,bosları kesecek donanıma sahip olmaman bi dert, oyun bencede grafiksel olarak okadar iyi olmasada ortamları iyi zorluk derecesi bi yere kadar iyi dedirtiyor ama awp yi zoom suz oynamak gibi bişey bu ya...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.