Şimdi Ara

Dead Space 2 Ön İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • su oyuna kotu diyen arkadaşlara hiç bişey diyemicem siz sadece cod ve god of war oynayın ve sakın yorum yapmayın ki başka arkadaşlarımızda sizin yanlış düşünçeleerinize kapılıp bu kadar güzel olana bi oyunu oynamaktan marum kalmasınlar.
    oyuna başlıcak olanlara tavsiyem animasyon filmini izlemeleridir.saygılar
  • İlk oyunu bitirmedik oyunun sonunu öğrendik. O da iyi.
  • Ben öğrendiğim spoileri birkaç saat sonra unutuyorum siz unutmuyormusunuz Bir an önce oyunu bence bitir.Ben geçtiğimiz yaz oyunu bitirdim.Bu kadar beklettiğime çok pişman olmuştum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfgangg

    Ben öğrendiğim spoileri birkaç saat sonra unutuyorum siz unutmuyormusunuz Bir an önce oyunu bence bitir.Ben geçtiğimiz yaz oyunu bitirdim.Bu kadar beklettiğime çok pişman olmuştum.


    Unutuyorum tabiki ama şuan unutmuyorum nedense. Bi yarın olsun unutmuş olurum.

    Dead Space sonu mu ? O ne ya.
  • 2011 yılı için beklediğim oyunlardan biri
  • Ben orada,korku ogelerini azaltip oyunu shooter'a cevirmek istemesinler demek istedim

    quote:

    Orijinalden alıntı: wolfgangg


    quote:

    Orijinalden alıntı: V

    buda resident evil gibi aksiyona donmez insallah.


    İyide oyun büyük bir oranla aksiyondu.Daha nasıl dönecek İlk oyun mükemmel atmosferiyle ve silah çeşitliliyle beni büyülemişti.Kaldı 2 ay.
  • ocak çok sıcak geçecek bu oyun sayesinde heycanla beklemekteyiz
  • Oyunu ilerle ilerle vur diye nitelendirerek küçümseyen ve sanki bu dünyada oyundan sadece birtek kendisi anlıyormuş gibi konuşan arkadaşım, ona bakarsan bugün dünyada en çok oynanan oyunlardan biri olan COD serisindede ilerleyip adam vurmaktan başka birşey varmı?
    Bu oyun kontrol yapısı biraz zor bir oyun becerenler hastası oluyor, beceremeyenlerde kendilerine toz konduramadığı için oyunu yerden yere vuruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: missing_88

    Oyunu ilerle ilerle vur diye nitelendirerek küçümseyen ve sanki bu dünyada oyundan sadece birtek kendisi anlıyormuş gibi konuşan arkadaşım, ona bakarsan bugün dünyada en çok oynanan oyunlardan biri olan COD serisindede ilerleyip adam vurmaktan başka birşey varmı?
    Bu oyun kontrol yapısı biraz zor bir oyun becerenler hastası oluyor, beceremeyenlerde kendilerine toz konduramadığı için oyunu yerden yere vuruyor.



    Güzel açıklama oyun tam bir klasiktir benim gözümde. Cod felan yalandır bu oyun yanında...
  • oyun horror klasikleri arasında yerini almış bir oyundur kesinlikle ama sh yönü yeterli değildi umarım bu oyunda birazdaha gelişir tam tersi istikamete giderse bencede kötü olur
  • Bu oyunu 4 sefer bitirdim.İlk sefer tabiki bambaşka bir heyecandı.Şuanda impossible'da 5.bölümdeyim.Artık ezbere bildiğim için konu falanda sallamadan direk vur kır parçala gidiyorum.Amaç tüm trophyleri tamamlamak.

    Bu oyunu sevenlere PC'de eski bir oyun önereyim.

    System Shock 2

    Atmosfer yakın:Konu daha etkjileyici idi.Zaten Dead Space oynarken eski bir dostu görmüş gibi oldum.

    Beklentim olan 3 oyundan biri

    Dead Space 2
    Team Ico collection vede yeniş oyunu.
  • Ilk oyunun sonu hayadi yani kiz arkadasi coktan olmustu !!!

    Umarim ikinci oyun birincisi kadar guzel olur ama su mouse olayini duzeltmeleri lazim !! Gercekten oyunun tek eksi tarafi benim icin mouse hassasiyeti olustu..

    Bekleyelim bakalim ikincisi nasil olacak ? Bu arada ikincisi icin bir tarih var mi?

    Duzeltme: Simdi gordum tarih 25 Ocak 2011 mis ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 26 Kasım 2010; 17:37:49 >
  • abiler ben tırsık bi adamım bunu oynayamam birinci oyunu almış babam resimlerini gördüm korkudan altıma ederim zaten dragon age deki örümcekler yüzünden oynayamaz oldum fıstık gibi oyunu neyse daha öncede dediğim gibi ben 13 yaşındayım korkmam normal
  • bu tarz yaratıklı oyunlar benim tarzım deyil.sizi bilmem ama yaratıklı uzaylı oyun görünce senaryodan zevk alamıyorum bu benim görüşüm tabi
  • oyuna zorluk olarak hard (ismi bu degildi sanırım en ust sevıyesı yanı) da başlamıştım ılk 2 bolum kolay gelmıştı ama sonra oyun tamamen bır sıtratejı ye dondu ve bıtırmek ıcın cok kastım saatlerce gecemedım bolumler oldu ve sonunda bıtmıstı ama bende bıttım en zorda gercekten cok kasıyo ama cokta keyıflı bır oyun bende 2. sını sabırsızlıkla beklıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 27 Kasım 2010; 4:07:48 >
  • bu oyunun omuz ustu kamerasi yuzunden hic bir sey goremez oldum sildim oyunu para vermem bu oyuna ben
  • BölümsonuCanavarı video inceleme yaparsanız çok makbule geçer
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    bu oyunun omuz ustu kamerasi yuzunden hic bir sey goremez oldum sildim oyunu para vermem bu oyuna ben


    Asıl korkunç atmosferi yaratan TPS olması. Nasıl göremedin hiç bişi anlamadım.
  • Hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan birisi. Half life den sonra , sadece bu oyun oldu beni böylesine heyecanlandıran. Oynamanızı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar. Grafik, ses, atmosfer, hatta oyun menüsü bile bambaşka...
  • Hocam bir sürü saçma sapan oyun arasında beni büyülemeyi başaran bir oyun keza ben çok tutucu biriyimdir oyun konusunda. Arkadaşlar yazmışlar işte FPS değil bu oyun, Resident Evil gibi adamın arkasından görüş açısıyla oynanan oyunları sevmeyiz fasa fiso falan hepsi hikaye. Oyun güzel olduktan sonra ben adamın 2 bacağının arasından dahi oynarım usta! Oyun sanırım 15 Chapter'dan oluşuyor. Normalin bir üstü Surviver olacaktı sanırım onun gibi birşey yalan olmasın 14. chapter'a kadar geldim. KArşıma bir apaçi çıktı Şu Resident Evil 3'teki Nemesis gibi birşey bu bir türlü ölmüyor. Vuruyorum, vuruyorum yatırıyorum yine kalkıyor. Bacaklarını kollarını koparıyorum banamısın demiyor. Yerde iken 15-20 kez üzerine bastım yine yok. Semender hayvanı gibi uzuvları tekrar çıkıyor.
    Artı nereye gitsem buluyor beni kapıdan kovuyorum bacadan giriyor. Yavaşlaması için sürekli her gördüğümde bacaklarını koparıp yola devam ediyorum ama sıktı artık sülük gibi sardı bana. Aramızda bir ilişki var sanacaklar sonra, ölmüyor mu bu??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.