Şimdi Ara

Homefront Ön İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
18.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • elinize sağlık artık bulletstorm'un video incelemesini bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cristiano_

    elinize sağlık artık bulletstorm'un video incelemesini bekliyoruz


    Ben bulletstorm denen oyunu oynadım bitirdim beş para etmez kendi görüşümce hep aynı şeyler her bölümden sonra umarım son bölümdür dedim .
  • Neden beğenmediğiniz oyunu beğenmedim diyip eksik gördüğünüz yerleri söyleyip konuyu kapatmak yerine bu şekilde beş para etmez,çerez bir oyun gibi yakıştırmalarla yargılıyorsunuz çözebilmiş değilim zaten büyük ihtimal fw kullanıp sahte oynadınız bari oynadıktan sonra biraz saygı gösterin.
  • bu amerikalılar şu 4 temmuz çağrışımlı ve devamlı kazanılmak zorunda olan savaş egolarını daha ne kadar tatmin etmek zorundalar vede biz tüketici toplumu daha ne kadar buna alet olmak zorundayız acaba
  • Bu oyun iyi çikarsa alirim, yoksa öbür oyunlari beklicem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alito

    bu amerikalılar şu 4 temmuz çağrışımlı ve devamlı kazanılmak zorunda olan savaş egolarını daha ne kadar tatmin etmek zorundalar vede biz tüketici toplumu daha ne kadar buna alet olmak zorundayız acaba

    Dostum haklısın aslında ancak ben Türk lerinde bu konuda Amerikalılardan hiç farkı yok :D.Bence oyun sektörümüz gelişmiş olsaydı her sene 20-30 tane Kurtuluş Savaşı oyunu yapılırdı.Ancak söylediğinde haklısın hep aynı konu aynı tarz yeter.
  • Kore Amerika'yı işgal ediyor...Hahahahahaha :D :D Şaka maka ben THQ'nun çıkartacağı oyunları merakla bekliyorm artık.Bence EA ve Activision'a rahalıkla rakip olabilecek bir firma.
  • oyunu takipteyim, güzel olursa 3-4 arkadaş almayı düşünüyoruz, fazla ön yargılı olmamak lazım, ne güzel oyunlar geldi geçti, reklamı güzel yapılmadı diye silinip gittiler
  • Oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. Bu ay sitemimi yeniletip bu oyunu alacağım. Hikayesi bana çok ilginç geld,. 5 saatlik sürse de iyi bir senaryo moduyla karşılaşacağımızı sanıyorum. Multiplayer modundansa çok şey bekliyorum.

    Oyun çıktığında video incelemesini bekleriz.
  • Aksama bir bakalim nasil oyunmus ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 11 Mart 2011; 11:12:12 >
  • Güzel haberler peş peşe geliyor, güzeeeeeeeeeel.
  • THQ bu oyunu fazla abartıyor.15$'lık bir PSN oyunu gibi duruyor,büyük ihtimalle Alan Wake gibi patlayacak.
  • eline sağlık
  • Oyunun tam surumunu yaklasik yarim saattir oynuyorum, yapay zeka kotu, hikayede cok zorlama abarti drama kullanilmis yerler var,(spoiler icermiyor) oyunun basinda takim arkadaslarinizla belirtilen bir noktaya gidiyorsunuz, ve vardiginizda adamlardan biri aslinda ben yaralanmistim siz yola devam edin diyor, kendinize iyi bakin olurmu gibi boyle sacma sapan dialoglar var. Bu arada adamin yaralandigi yer onun anlatimina gore yola ciktiginizda ilk karsilastiginiz engelde yaralanmis, ama nasil bir iman gucuyse hic belli etmiyor ne topallama ne bisey arada gene catismaya falan giriyoruz orada bile turp gibi tam noktaya gelince yere yigiliyor ve yaninda biri destek olmadan yuruyemiyecek sekile geliyor. Acikcasi oynarken hicte direnis grubu gibi hissedemedim ben heryer silah kayniyor oyunu hard'da oynamama ragmen, multi kismina localdan baktim grafikler lesso. Oyunun on siparisini vermistim ama almayacagim kesinlikle Alper'in dedigi gibi hikaye modunu sallayip atsalar online kismini PSN'den 15$'a satsalar daha fazla para yaparlar kesinlikle.




  • bende pek beğenmedim çıtır çerez fps olmuş
  • SPYdir hocam grafiklerden hic bahsetmemissin.
    PS3 de mi yoksa diger konsollda da bu sekilde mi olur bilmem resmen rezalet otesi.
    Kiriklardan inanin ne nedir goremiyorsunuz, secemiyorsunuz miyop gibi dolaniyorsunuz su ne ki diye ilerde ki nesnenin taa icine girmeden ne oldugunu anlayamiyorsunuz.
    Kaplamalar rezalet.
    PS3 un ilk cikisini yaptigi oyunlarda (sistem taninmadigi icin en ilkel oyunlardi) bundan daha iyi kaplama var.
    Vurus hissi guzel onun disinda cok ama coooook siradan bir oyun.
    Ha acitasyonun da dibine vurup ordan az biraz isi kotarmaya calismislar ki oda bu kadar kotunun icinde iyi degil daha gicik eden bir olay gibi duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

    Birden aklıma "Freedom Fighter" geldi.


    Sonunda sen soyledin !! :D

    kac zamandir bu oyunun konusu bana baska bir oyunu cagristiriyordu ama ismi bir turlu aklima gelmiyordu. Simdi hatirladim sayende. Ozamanlar Ruslara karsi savasiyorduk. Hey be gidi gunler ne oyundu be..

    ABD sonunda sovyetleri yikti filimle,oyunla vs ile hep isgalci hep dunya duzenini bozan, korsan devlet, kominist insan hakkina saygizi olmayan vs gostererek. Simdi sira K.Koreye geldi. Onuda yikana kadar ugrasir.

    Her oyunu orjinal alirim ama bu oyunu almayacagim. Evet oynayacagim ama korsan olarak !!! Hic degilse terorist abd'ye bu zihniyetinde desdek olmayayim ...
  • Bu oyunu orjinal cikis tarihinden evvel kopyasını oynayan arkadaşları kınıyorum.






    Akşama bende oynayacagim, sizde beni kınarsınız.
  • ne yani kimse beğenmedimi oyunu ps3 için çok almak istiyordum kafa karıştırdınız bc2 gibi bir grafik yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.