Şimdi Ara

inFamous: Second Son Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JasonBrody94

    Alkan abiyi çok beğendim geç kalmadan MGS ile İnfamousu başaralı bir şekilde incelemiş zaten bende buna göre alıcaktım oyunu :D alıcam A:SDA <br>fakat gökhan abi şu thiefi bi türlü incelemesini getiremedi ilk tefa bukadar yani baya gecikti <br>arkadaşlar çok saçmalamış Şüphesiz türkiyenin en iyi oyun inceleme sitesi


    az öncebi yorum yaptım aynn bu yazıya ama siteye ulaştı mı bilmiyorum hata aldım çünkü.sen bu sunumlardan ne anladın ben bilmiyorum ama sanırım eski sunmları izlememişsin objektif bakış yok artık mesela alkan cıkıyr yorum ypıyor aama neye göre kime göre.senin hoşuna giden sey benim hoşuma gitmez.bilmiyorum ki ben nerden nasıl puan verildi.bende aynı fikirdeyim türkiyenin en iyi oyun inceleme sitesi.ama sunum berbt artık eskiye göre tabi ben daha iyi yaparım anlamı çıkmasın.arkdaşlar iyice saçmalamış diyorsun ben fikrimi belirtmeyecem de yorum özelliği neden var sadece çok güzel inceleme deyip tebrik etmek için mi zira sen öyle yapmışsın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: L.A. Ezio

    Abi kaç yıldır Editör'ün Seçimi çıkmadı , adamlar yeni nesile geçti , grafikler ortalığı kasıp kavuruyor , siteler oyuna 10 üzeri 10 veriyor , site hala 8,8 , ne bu ya , bu oyunun daha fazla puan alması gerekiyordu. Sadece bu oyun da değil , yıllardır Editör'ün seçimi yok. Objektif olalım , kılı kırk yaralım diye de incelemedeki puanları kısmayın


    tabiki objektif olacak ne istiyorsun ki sen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bernhard

    Merhaba arkadaşlar;<br>İçten sunum konusunda haklısınız,biliyorsunuz video incelemelere yeni başladım. <br>Sunum konusunda kendimi geliştiriyorum, ben de eksikliklerimin farkındayım, sizin de güzel eleştirilerinizle daha iyi olacak... Şu ana kadar destek veren arkadaşların hepsine çok teşekkür ediyorum.<br><br>Alkan Adakaner


    zamanla kendini geliştirirsin. erdinç de ilk başlarda çok eleştiri alıyordu, sonra düzeldi incelemeleri, pek çok seveni oldu. sıkıntı inceleme sisteminde. erdinç iyikulun zamanında incelemeler on numaraydı. zaten ayda 1-2 oyun çıkıyor, bare onları biraz detaylı inceleyin. çok genelleme yapmışsınız, sonunda oyunu beğendim demiş videoyu bitirmişsiniz. bu kadar beklenen bir oyunun daha detaylı bir incelemeyi hak ettiğini düşünüyorum yada benim beklentim bu yönde. lafınızı esirgemeyin, oyunun eleştirilecek yanlarını ve övülecek taraflarını iyice belirtin ki bizde anlayalım neyin ne olduğunu. sizin kesinlikle objektif olmanız lazım yani oyunları yeri geldiğinde yerden yere vurabilmeniz lazım. ama beğendik deyip geçiyorsunuz. mesele bu oyunda multi yok. her oyunda olacak diye bir şey yok ama sony konsolun multiplayer oyunlara ne kadar yatkın olduğunu ballandıra ballandıra anlatırken iyiydi. e multi olunca + veriyorsanız olmayınca da - vermeniz gerek ve bunu belirtmeniz gerek. umarım anlatabilmişimdir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcrex

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bernhard<br><br>Merhaba arkadaşlar;<br>İçten sunum konusunda haklısınız,biliyorsunuz video incelemelere yeni başladım. <br>Sunum konusunda kendimi geliştiriyorum, ben de eksikliklerimin farkındayım, sizin de güzel eleştirilerinizle daha iyi olacak... Şu ana kadar destek veren arkadaşların hepsine çok teşekkür ediyorum.<br><br>Alkan Adakaner</blockquote><br><br>zamanla kendini geliştirirsin. erdinç de ilk başlarda çok eleştiri alıyordu, sonra düzeldi incelemeleri, pek çok seveni oldu. sıkıntı inceleme sisteminde. erdinç iyikulun zamanında incelemeler on numaraydı. zaten ayda 1-2 oyun çıkıyor, bare onları biraz detaylı inceleyin. çok genelleme yapmışsınız, sonunda oyunu beğendim demiş videoyu bitirmişsiniz. bu kadar beklenen bir oyunun daha detaylı bir incelemeyi hak ettiğini düşünüyorum yada benim beklentim bu yönde. lafınızı esirgemeyin, oyunun eleştirilecek yanlarını ve övülecek taraflarını iyice belirtin ki bizde anlayalım neyin ne olduğunu. sizin kesinlikle objektif olmanız lazım yani oyunları yeri geldiğinde yerden yere vurabilmeniz lazım. ama beğendik deyip geçiyorsunuz. mesele bu oyunda multi yok. her oyunda olacak diye bir şey yok ama sony konsolun multiplayer oyunlara ne kadar yatkın olduğunu ballandıra ballandıra anlatırken iyiydi. e multi olunca + veriyorsanız olmayınca da - vermeniz gerek ve bunu belirtmeniz gerek. umarım anlatabilmişimdir.


    arkadaş haklı inceleme konusunda diğr yorumlarda da dedim begendniz ama neye göre yani grafik nasıl ses nasıl oynanış nasıl eskiden bilirdik




  • Pcrex arkadaşım olayı anlatmış. Sorun bu: Editör puanı veriyor ama biz tam olarak anlamıyoruz oyunun nesi güzel nesi kötü. Biraz daha genellemeden uzak olun .
  • DARK SOUL 2 9.3 ALIRKEN BU OYUN 8.2 ALIYOR.ALLAH BİLİR DARK SOUL 2NİN GRAFİKLERİ BUNDAN DAHA İYİ OY ALMIŞTIR.OYLAMAYI TEK BİR EDİTÖR DEĞİLDE TOPLU YAPARSANIZ DAHA ADİL OLUR.
  • site tekrara düştü son 1 aydır özellikle, ön incele ardından inceleme aynı şeyleri anlatıp duruyorsunuz.
  • Anlattı anlattı yere göğe sığdıramadı oyunu verdiği puan 8.8 muhahahahahhaa ey allahım yaaaa kafa yapıyorlar herhalde............ :)
  • Güzel incelemeydi teşekkürler.
  • Ersin kılıç askere gitti arkadaşların dediği gibi site iyice geriledi.Önceden 20-30 dk olan incelemeler şimdi 10 dkya indi ön inceleme daha uzun artık. 5dk lık gta V videosuna 1 saatlik yorum yapılırdı zamanında
  • Ulan merlininkazani sandınız herhalde burayı. Her oyuna 98-99 mu vereceklerdi. Hep o dandik sitelerde alıştınız bu puanlamalara, şimdi doğru düzgün puan görünce kimyanız bozuluyor.
    Titanfall'a da aynı şekilde 99 vermişti o dandikler.
    88 puanı beğenmiyorlar adamlar yav, oyunculuk ne hale geldi arkadaş. 88 puan çok yüksek bir puandır. Nesi, nerenize yetmiyor anlamıyorum.
    fanboyluk hayat tarzı olmuş, aşağıdaki bir arkadaşın dediği gibi klasik oyunları oynamamış, 3. sınıf oyuncular ancak şikayet eder 88 puandan. Bunlara göre bir oyun 95'in altında alırsa kötüdür.
    Ayrıca Dark Souls 2 ile bu oyunu kıyaslayacak kadar bilgisizseniz gidip mahallede top oynayın lan. İkisi çok farklı oyunlar, siz kalitenin, puanların sadece grafiklere bakılarak yapıldığını sanıyorsunuz herhalde. Oyuncu olmaktan utanır insan şu cahiller yüzünden.
  • Puan cetveli bastan asagi guncellenmedikce bu tarz olumsuz yorumlar hep olacaktir. Ornegin bir oyuna puan verilirken kendi turuyle karsilastirma yapiliyor mu? Grafiklere yeni nesile gore mi puan veriliyor eski nesile gore mi? Eskiden muzikler, seslendirme ayri ayri degerlendiriliyordu yanlis hatirlamiyorsam.
    Alkan'in anlatimini begeniyorum, duzgun ve samimi, abartisiz. Ekibe yeni katildigi icin yadirganmasi normal, zamanla herkes alisacaktir. Yaptigi yorumlardan da akli basinda biri oldugu belli. Ama Bolum Sonu Canavari olarak biraz daha profesyonel bir is ortaya koymaniz lazim. Abi soyle bir oyun var cok guzel gibisinden bir inceleme degil de iyi-kotu yonleri acikca, tek tek siralanan incelemeler yapmak size daha cok yakisacaktir. Sektordeki emeklerinize yazik olmasin.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A29ZB63_47 -- 3 Ekim 2021; 14:7:54 >
  • Siteye nadiren yorum yaparım buda onlardan biri olacak.
    İncelemeyi gayet güzel ve yeterli bulduğumu söylemek istiyorum. oyun incelemesinin 10 dakika civarında olması da gayet mantıklı, ne ign gibi 5 dakikada beşiktaş değil nede yarım saat saçma sapan laf kalabalığı ile gereksiz yere aynı şeylerin tekrarı ile dolu değil. Mesela bunun en güzel örneği yine bu sitede yayınlanan titanfall incelemesidir. Aynı şeyler 10 defa tekrar ediliyor. Ben bunu saçma buluyorum. Birşey ne kadar az cümle ile söylenirse o kadar iyidir. 10 cümlen varsa söyle dinleyelim ama bir cümlen varsa ve bunu 10 cümleyle söylüyorsan burada sorun vardır. Bazı insanların özellikle yaşça küçük olan insanların bir şeyi 10 defada anlamaları nedeniyle bu tekrarları ve vurguları sevmeleri bu tekrarları rasyonalize etmez. Alkan beyin incelemeleri bile tekrarlar içerse de bu açıdan bence daha sağlıklı. Alakan beyin eline sağlık. Daha fazla tutkulu ve daha az tekrarlı incelemelerde kendisini görmek dileği ile.




  • Oyuna 8 puan verilirdi bence. BSC neredeyse 9 puan vermiş oyuna ama o kadar iyi oyun değil sadece grafikleri iyi.
  • Abi anlamiyorsunuz ya incelemeden daha çok tanıtım gibi duruyor artik adi üzerinde inceleme olmalı oyunun artısı eksisi yok ortada beğenmek görecelidir yok ya bu sunumları begenenlerin zaten oyunu alasi var zaten anladığım kadarıyla manaya bakıyorlar.turkiyede oyunlar daha da pahalı eksisini artisini bilmek şart ha tabi zenginlikten başı dönen varsa buna ihtiyaci yoktur..
  • Yaw gidin bi max payne 3 farcry 3 incelemelerine bakın şahıslardan bahsetmiyorum inceleme sistemine bakın
  • ben böyle grafik görmedim, watchdogs'un e3 teki videosundan bile iyi.
  • yaw mükemmel bir oyun abi ya insanın ps fanı olası geliyor valla :-)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyuna 8 puan verilirdi bence. BSC neredeyse 9 puan vermiş oyuna ama o kadar iyi oyun değil sadece grafikleri iyi.


    Yaw Neyin kafasını yaşıyorsun koskoca IGN 8.7 verip mükemmel demiş oyuna müthiş bir oyun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.