Şimdi Ara

SMART FORTWO HAKKINDA HERŞEY :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
9
Favori
100.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah Allah çok ilginç bu arabayı bu kadar seven kişi olduğu aklımın ucuna bile gelmezdi nerdeyse 6-7 kişi beğendiğini söylemiş her zaman bu arabayı bi insan neden alır diye düşünürdüm hatta bu aracın sahipleri bence bilimsel olarak incelenmeli nası bi pskolojiye sahipler diye :)
  • bencede kullananları pıskolojık ınceleme yapmaları lazım .. Cunku bu araç bagımlılık yapıyor dıger butun araclar basıt gelıyor. İnsan ilgiye ve insanların bakısına alışıyor bu yuzden bu 4. smartımız.
  • Çok güzel araba. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Yeni fotolar atsanız :) özellikle fortwo cabrio'nun :)
  • en az 4-5 kere bu sayfaya baktim.. sonunda ilk fotograflardaki arabanin aynisini aldim (pulse yesil)...
    onumudeki cuma araci teslim aliyorum...
    sirf bunu yazmak icin donanim haber e uye oldum :)

    umarim ben de en az sizin kadar aractan memnun kalirim :)

    tesekkurler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 35CES40


     SMART FORTWO  HAKKINDA HERŞEY :)


    ailemizin iki küçük üyesi :)
    Burdakı smart fortwo cabrıo :
    2005 model 36000 km de kaza degısen yok cabrıosunda ve diğer parçalarında sorun yok :) Anneme aıd sureklı olarak o kullanmakta :)

    Cici ve sempatik araçlar mutlu ve kazasız kullanmanız dileği ile.




  • Merhaba arkadaşlar,

    Smart Fortwo 2008 model bir aracım var. Halojen lambası patladı ve ampülü değiştirmek ve fara ulaşmak için ön panelinin tamamen çıkarılması gerekiyor. Yetkili servislerin 50 liralık ampül değişimi için minimum 500-600 lira hesap isteyeceğini bildiğimden acaba İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir servis var mı?

    Duyduğuma göre Atatürk oto sanayi sitesinde smart araçlara bakan bir servis varmış fakat internette arayıp bulamadım. Yardımcı olabilecek biri varsa gerçekten çok sevinirim. İnternette ön panelin sökülmesini anlatan resimli manüeller var (http://www.evilution.co.uk/184), bunları kullanabilecek bir serviste olur aslında.

    Herkese iyi pazarlar dilerim
  • facebooktan benı bulursanız sevınırım smart grubumuz var cem sinan sağlam
  • ekledim :)
  • Sakarya veya izmitte smart fortwo'su olan yok mu?
  • Merhabalar herkese, bende smart fortwo cabrio sahibiyim ve kesinlikle bir kere smart kullanan ya bu arabadan nefret eder ya da başka marka arabaya yönelmez, ben de 2. smartını alanlardanım, sorusu olan herkese yardımcı olmaya çalışırım. Tabi ki benim de bazı sorularım var özellikle süspansiyonlar ile ilgili ayrıca bu smart grubunu merak ettim, cem sinan sağlam ben belki beceriksiz olabilirim ancak facebook ta bulamadım bu ismi ve grubu.
  • @miyazaki kardes, esime 2.el smart fortwo almak istiyoruz. Ciplak gozle gormek bi nasip olmadi. Acaba smartin ufak olmasi surucuyu komik duruma dusuruyor mu? Bir de bunlarin motorunun 100 binde bittigi seklinde forumda bir yazi okumustum, ne kadar dogru acaba. Ayrica bu aracin 2.eli yok deniliyor. Yani elimizde mi kalir, hic mi alicisi cikmaz.
  • Su anki cabrio aracim 30.000 de ve 2008 model, 2 arkadasim var smart meraklisi satiyorum dedigim anda havada kapacak, temiz hirpalanmamis smarti bul bir mercedes servisten ekspertiz raporu al, neyle karsilasicagini bilirsin, bi onceki smart im 2. Eldi bjk kulubunun arabalariydi 40.000 de almistim 60.000 de sattim yillik servisi sanirim 250 tl gibiydi onun disinda para harcamadim araca, tam 10 gunde internetten satmistim cok kolay olmustu. Bence smart sokakta gordugunuz aluminyum renkli sac yiginlarindan cok farkli dunyada olan bi arac, bunu anlamak icin hemen gidin haftasonunuz icin kiralayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyazaki -- 4 Temmuz 2011; 13:25:39 >
  • Arkadaslar twitter dan smartfortwotr yi takip edin!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dakkush
    Arkadaslar twitter dan smartfortwotr yi takip edin!

    Ben bulamadım. Smart Türkiye ile ilgili hiçbir sayfa açılmıyor.
  • SmartForTwoTR

    Bosluk olmadan buyuk kucuk harf detayına dıkkat ederek eklemeyı calısın
    dilerseniz kendı account unuzu paylasın ben RT ederım
  • Ben de smart hayranlarındanım.İleride satın alma hayalleri kurmaktayım.Ama daha öncesinde kiralayıp denemek istiyorum.Araştırdım şu siteyi buldum belki faydası dokunur : https://www.carpuzz.com/AnaSayfa.aspx
  • kusura bakmayın foruma bı sure bakmadım benı bulamayanlar için adresım .www.facebook.com/cemsinan dırek kopyalayın . suankı annemın kullandıgı 42 bn kmde boya degısen ve hıcbır kusuru olmayan fortwo cabrıomuz keyfe keder satılıktır. ilanı da mevcuttur. bilirsiniz bende roadster vardı onu sattıktan sonra opel gtc aldım ve memnun kalmadım bu hafta hayırlısıyla ıstanbula gıdıp kendıme smart forfour passıon alacagım :) bıde onu denemek ıstıyorum acıkcası :)) kullandıktan sonra detaylı bılgıyı buradan verebılırım
  • Arkadaşlar 2004 üzeri smart fortwo arıyorum istanbul ve çevresi olursa iyi olur!!!
  • smart almayı neden ister bir insan? küçük araç. ekonomik fiyat olur ve ekonomik yakıt tüketir.

    hergün ümraniye karaköy işe gidip geliyorum. corollad dizel aracımla tek başıma. 100 km ortalama 8 litre tüketim var. smart alırım az yakarım, tek başımayım zaten diye düşünerek bir araştırdım, tamamen saçma bir durumla karşılaştım.

    smart fiyatları 40 binden başlıyor aşağı yukarı. sadece benzinli getiriyorlarmış, yakıt tüketimi benim 1300 kilo arabadan fazla tüketiyor.

    eeeeee. neden alayım bu ufacık aracı. hem az yakan, hem sıfır km si daha ucuz, hem hafta sonları anne babayı alıp 5 kişiyle gezebileceğim, 4 kapılı koca bagajlı araba alırım.

    hangi mantıklı bu smartı ürettiler anlayamadım açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayram1599

    smart almayı neden ister bir insan? küçük araç. ekonomik fiyat olur ve ekonomik yakıt tüketir.

    hergün ümraniye karaköy işe gidip geliyorum. corollad dizel aracımla tek başıma. 100 km ortalama 8 litre tüketim var. smart alırım az yakarım, tek başımayım zaten diye düşünerek bir araştırdım, tamamen saçma bir durumla karşılaştım.

    smart fiyatları 40 binden başlıyor aşağı yukarı. sadece benzinli getiriyorlarmış, yakıt tüketimi benim 1300 kilo arabadan fazla tüketiyor.

    eeeeee. neden alayım bu ufacık aracı. hem az yakan, hem sıfır km si daha ucuz, hem hafta sonları anne babayı alıp 5 kişiyle gezebileceğim, 4 kapılı koca bagajlı araba alırım.

    hangi mantıklı bu smartı ürettiler anlayamadım açıkçası.

    o zaman pejo 107 ye ya da citroen c1 e bir bak 4-5 kişilik onlar bunun gibi ufak tefek ve 1.0 motor
    ben de 107 var gayet memnunum. tek canımı sıkan nokta bazen mercedes olsun bmw olsun kafa tutunca çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum ama şaka bi yana güzel bi araba.kullanım düzgünse az da yakar. şimdi ben biraz hor kullanıyor gibiyim yani hor değil 4000-5000devir de vites atıyorum bazen falan ondan biraz standartın üstünde yakıyor. piyasasıda uygun 107lerin. araba da rahat sıkısmada olmaz o rahatlığın sebebide bagaj bagajı bayaa bi küçük tek mesele o




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.