Şimdi Ara

SOMA (2015) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
4
Favori
14.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SOMA (2015) [ANA KONU]


    Steam Linki:https://store.steampowered.com/app/282140
    __________________________________________________________________

    Platform: PC ve PS4
    Geliştirici: Frictional Games
    Dağıtıcı: Bağımsız
    Tür: Korku
    Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2015


    TÜRKÇE YAMA:

    https://blog.tanshaydar.com/soma-turkce-yama.html

    Açıklama:

    Amnesia: The Dark Descent ile korku türüne yeni bir anlayış getiren Frictional Games, devam oyunu A Machine for Pigs'i bir başka stüdyoya emanet ederek farklı bir proje üzerinde çalıştığını duyurmuştu.

    Daha sonra PlayStation Avrupa'nın resmi Twitter hesabından yayınladıkları bir kaç teaser videosu ile yeni oyunlarının konusu hakkında ilk sinyalleri verdi. Az önce ise yapımcı ekibin yeni oyunu SOMA resmen duyuruldu. Müthiş bir atmosfere sahip olan SOMA bilimkurgu - korku oyunu olarak lanse ediliyor. Yapım PC ve PlayStation 4 için boy gösterecek!

    Videolar:

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Oyunu an itibariyle bitirmiş bulunmaktayım. Ben Bioshock Infinite'den sonra böyle MÜKEMMEL bir senaryolu oyun oynamadım! Seslendirmeleriyle, atmosferiyle, yapı ve çevre dizaynlarıyla, ses efektleriyle, animasyonlarıyla ve en önemlisi SENARYOSUYLA inanılmaz bir oyun! Alıp götürdü beni başından sonuna kadar. Hakikaten helal olsun Frictional Games'e ve bütün çalışanlarına! Nasıl oturup düşünmüşler böyle bir şeyi aklım almıyor. İmkanım olsa hepsinin teker teker elini sıkardım. Oyunun sonunda iki elimi başıma götürüp ne oflar çektim, müziği de duyunca gözlerim doldu. Ardından alkışladım böyle bir şaheseri!

    Vallahi helal olsun! 10/10!

    Oyunda korku yok diyenler, belli ki oyunun yarısına bile gelmemişler. Amnesia: The Dark Descent kadar korkunç mu bilemem ama Penumbra serisinden ve A Machine for Pigs'den daha fazla korku olduğu kesin. Ha ama daha oyunun başından sırf korkmak için oynayıp bu ne ya? diye ön yargıyla yaklaşacaksanız ve ingilizceniz yoksa hiç oynamayın çünkü ziyan edersiniz böyle bir senaryoyu.

    Ne kadar ödül varsa versinler bu oyuna. Hepsini hakediyor çünkü!
  • YAGAMİ oyun başlıkları sneden sorulur. Helal olsun Güzel oyuna benziyor.
  • "Soma varlığınızı sorgulatacak"

    Penumbra'yla adını duyuran, Amnesia ile de iyice efsaneler arasındaki yerini alan Frictional Games geçtiğimiz günlerde yeni oyunu Soma'yı tam teşekküllü bir şekilde tanıtmıştı bildiğiniz gibi. Gelecekte geçecek oyunun temaları hem Penumbra hem de Amnesia'dan derin olacak gibi gözüküyor. Hatta oyunun kreatif direktörü Thomas Grip'e göre oyun bize "varlığımızı sorgulatacak". Soma'nın birincil konusu "bilinç" olacak ve oyun bunu sizi rahatsız edecek, ürkütecek denli kaşıyacak. "Makinelerin bilinci olabilir mi?", "Bizim özgür irademiz var mı?" gibi soruları sormayıve sordrutmayı amaçlayan oyunun kesinlikle ucuz korkularla işi olmayacak. Kulağa heyecan verici geliyor.
  • SOMA (2015) [ANA KONU]

    Somalıların resmi oyunu.
  • Çıkış tarihi uzun olsa da beklemeye değer oyun gibi, 2 sene sonra zaman ne çabuk geçmiş deriz artık.
  • Frictional Games oyunları tek başına yapsın da isterse 2020'de çıksın. Gerçekten harika oyunlar yapıyorlar. Amnesia'da da bunu herkes gördü, umarım SOMA da Amnesia kadar güzel bir korku oyunu olur. Takipteyim.
  • oha benim oturduğum ilçenin adı ne geziyo burda ?
    soma da böyle oalylar olmaz la sizi kekliyolar.
  • Bir Somalı olarak oyunu merakla bekliyorum. :) Oyun çıktıktan sonra çok muhabbeti olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soma zeybegi -- 13 Ekim 2013; 22:14:14 >
  • SOMA (2015) [ANA KONU]SOMA (2015) [ANA KONU]SOMA (2015) [ANA KONU]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nForcer

    SOMA (2015) [ANA KONU]

    Somalıların resmi oyunu.





  • Vivarium




    Mockingbird






  • SOMA'dan Yeni Bir Görsel Yayınlandı

    Amnesia: The Dark Descent ile korku türüne yepyeni bir hava getiren Frictional Games'in bilim kurgu-korku temalı yeni oyunu SOMA'ya ait yeni bir görsel yayınlandı. Bu görselin de ayrıntılı bakıldığında ürkütücü olduğunu düşünüyoruz.

    PC ve Playstation 4 için hazırlanan SOMA'nın 2015 yılının başında piyasaya çıkacağı açıklanmıştı. Amnesia hayranları bu oyunu da çok sevecekler gibi görünüyor.

    SOMA (2015) [ANA KONU]

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-SOMAdan_Yeni_Bir_Gorsel_Yayinlandi-48879.htm




  • SOMA'nın Yapımcıları Oyunu 2015'te Çıkarmayı Hedefliyor

    Amnesia serisiyle korku türüne adeta bir başyapıt veren Frictional Games'in yeni korku oyunu SOMA merakla bekleniyor. PC ve PS4 platformuna çıkacak olan SOMA hakkında yapımcılar bazı açıklamalarda bulundu. Frictional Games'den Thomas Grip'in yaptığı açıklamaya göre, oyun 2015'in başına yetiştirilmeye çalışılıyor. Grip,

    "Oyunu 2015'in başlarına yetiştirmeye çalışıyoruz. Umarım yılın ilk yarısının ilk bölümlerinde oyunu çıkartabiliriz. Oyun için hırslıyız ve pek çok riskli şeyler denedik. Bu yüzden oyunu aceleye getirmek istemiyoruz."

    Oyun Xbox One için çıkacak mı sorusuna ise kesin cevap vermeyen Grip, "Şuan PS4 ve PC'ye odaklanmış durumdayız ve oyunu çıkartmak için yeterli zamanımız olup olmadığından emin değilim. Bu durum hakkında ancak bu kadar bilgi verebilirim." açıklamasını yaptı.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-SOMAnin_Yapimcilari_Oyunu_2015te_Cikarmayi_Hedefliyor-53119.htm




  • Tek umudum AAMFP gibi olmaması.
  • SOMA’nın Geçtiği Yer Tahminlerimizden Farklı Çıktı

    Bugüne kadar gördüğümüz videolarda, SOMA’nın hep bir uzay üssü havası verdiğini düşünmüştük. Zaten Frictional Games de böyle bir düşüncenin yayılmasına izin vermiş aslında.

    Böylelikle bu açıklamaları bir sürpriz etkisi yaratabilecekti. Yarattı da. SOMA, aslında suyun altında geçiyormuş. Normalde 100 metrede bile basınç insanın çökmesine sebebiyet verirken okyanusun dibi tümüyle farklı bir hissiyat yaratacakmış. Yine gerçekçi bir şekilde derinlere indikçe ortama uygun şekilde adapte olmuş canlıların görüntüleri de, kabuslarımızı aratmayacak cinsten olacak.

    SOMA, 2015’te PC ve PS4 platformlarına çıkacak ve suyun altında bizleri bekliyor olacak.

    SOMA (2015) [ANA KONU]
    SOMA (2015) [ANA KONU]
    SOMA (2015) [ANA KONU]


    http://oyungezer.com.tr/haber/36958-soma-farkli-bir-yerde-geciyor




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.