Şimdi Ara

SOMA (2015) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
4
Favori
14.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben bir youtuber'dan takip etmeye başladım oyunun sesleri muazzam.Eğer iyi bir kulaklığınız varsa kendinizi orada bulacaksınız ister istemez. The Dark Descent'de olduğu gibi bunda da o karanlık atmosfer müthiş bir şekilde verilmiş ve yine acayip geriyor.Ben daha oyunun ilk 1.30 saatinden memnun kaldığımı söyleyebilirim.
  • Yaptıkları türü en iyi yapan firma bence Frictional Games. Merakla bekliyordum oyunu duyduğumdan beri. Şimdi steam'de iki saat kaldı yazıyor. Sanırım bugün uykusuz bi gece geçiricem
  • Aldığı puanları hak eden bir oyun olmuş.
  • Oyunu dün satın aldım oynanış videolarımı kanalımdan izleyebilirsiniz.
  • Oynayanların yorumlarını alalım oynanış videoları iyi gözüküyor puanlarda iyi gibi ama önemli olan oyuncuların fikirleri .
  • 2 saat kadar oynadım oyunun hikayesi çok iyi. Çevre ile etkilesim harika. Şu ana kadar aşırı bir korku yok ama gerilim had safhada. Oyunu kapatmak çok zor sürekli şimdi ne olacak acaba diyerek oynuyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim türü seven arkadaşlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç saat oynanış videosu izledim. Amnesia DD'den ziyade, Machine for Pigs'e yakın görünüyor.
    Gene, etkileyici bir hikaye&sunum uğruna, ilk oyundaki korku ve gerilimden uzaklaşmışlar.
    İşin komik kısmı, ilk oyunun hikayesinin de yeterince iyi olmasıydı.

    Oynayınca umarım fikrim değişir.
  • inşallah türkçe yama yapan bir ekip çıkar.
  • Bende walkthrough izleyerek ilerliyorum.Şu doğru ki bence izleyerek ilerlemek oyunun gerilimini belki de korkunçluğunu bariz bir şekilde düşürüyor.Ben izlerken kendimi oynayanın yerine koyduğumda bazı yerlerde acayip gerilmiştim izlerken gerilmediğim yerlerde.

    Oynayınca fikriniz değişecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KendineHakim

    Bende walkthrough izleyerek ilerliyorum.Şu doğru ki bence izleyerek ilerlemek oyunun gerilimini belki de korkunçluğunu bariz bir şekilde düşürüyor.Ben izlerken kendimi oynayanın yerine koyduğumda bazı yerlerde acayip gerilmiştim izlerken gerilmediğim yerlerde.

    Oynayınca fikriniz değişecektir.

    Doğrusu neredeyse tamamen izlediğim bir oyunu tekrar oynamak isteyeceğim aklıma gelmezdi. Ancak bu oyunun hikayesine cidden hayran kaldım. En iyi hikayeli oyunlardan biri. Sonu da gelişmeler de tamamen tatmin etti ama bu çaresizlik duygusu da bir şekilde hapsetti beni. Cidden talihsiz bir hikaye her şeyiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korku-gerilim oyunu pek oynayamıyorum ancak oyunun almıs olduğu puanlar ve yorumlardan dolayı oynayasım var. Sizce çok mu fazla korku unsurları. Şöyle örnek verim dead space serisini bitiremedim gerilmekten😃

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saat kadar oynadım atmosfer ve sesler iyi hikayede ilginç gibi ama tam anlayamadım dil yetersizliğinden bu oyuna Türkçe yama şart 1 saatte 2 sefer youtube çözümüne başvurdum bulmacalar zorlayacak gibi zaten bazı inceleme siteleri sinir bozucu bulmacalar yorumu yapmış ama oyun sanki olmuş gibi .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Walter W.

    Korku-gerilim oyunu pek oynayamıyorum ancak oyunun almıs olduğu puanlar ve yorumlardan dolayı oynayasım var. Sizce çok mu fazla korku unsurları. Şöyle örnek verim dead space serisini bitiremedim gerilmekten😃

    Hocam Korku oyunu statüsüne sokmamak lazım. Bu tamamiyle gerilim yüklü bir oyun.

    Şöyle özetleyeyim dünyanın en korkutucu yaratıkları bile oyunda karşınıza çıksa üçüncü görüşünüzde birlikte kahve içesiniz gelir :)

    Ama kendi adıma ; Hikayesi ile tamamiyle tatmin edici bir oyun diyebilirim. Fakat yabancı diliniz olmalı yoksa hiç bir tat alamassınız.

    Eğer yabancı dil yoksa yakında Türkçe yaması çıkacaktır. Çünkü Yapısı ile , Hikayesi ile ve özellikle Fizik motorunun mükemmelliği ile gönüllerde taht kuracaktır.

    İşin en güzel yanı eğer bir yerden duyup görmediyseniz sonunu kestirmeniz çok zor bu yüzde soluksuz oynuyorsunuz.

    Kısacası Metascore 85 puanı kesinlikle hakediyor. Size tavsiyem bu tip oyunlar Fps (kısacası counter gibi ) oynayanlara kulak asmayın. Hikayesi çok güzel ve sırlarla dolu.

    Tüm Gerçek oyunsever arkadaşların oynaması gereken Roman tarzında bir oyun.




  • inşallah birileri Türkçe yama yapar
    aslında baktım dosyalara örnekteki gibi notepad'le editlenebiliyor

    mesela
    quote:

    <Entry Name="General_7_GreetDavid_004_Player_001">Is this part of your thesis work?</Entry>
    <Entry Name="General_7_GreetDavid_005_David_001">Yeah, it's a study I'm doing with my colleague Paul Berg. We hope to design a gentle way to work with brain reconstruction. To help people like you.</Entry>
    <Entry Name="General_7_GreetDavid_006_David_001">Did you take the tracer fluid?</Entry>
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kara duman

    1 saat kadar oynadım atmosfer ve sesler iyi hikayede ilginç gibi ama tam anlayamadım dil yetersizliğinden bu oyuna Türkçe yama şart 1 saatte 2 sefer youtube çözümüne başvurdum bulmacalar zorlayacak gibi zaten bazı inceleme siteleri sinir bozucu bulmacalar yorumu yapmış ama oyun sanki olmuş gibi .

    Puzzle'lar cidden zor ve bir süre sonra sonu görmeye o kadar odaklanıyorsunuz ki sinir bozucu oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bale.prof

    Oyunu oynadım biraz ama pek sarmadı arkadaşlar sıktı yani ortamı falan germiyor. Outlast daha heyecanlıydı

    Hocam Outcast tabikide kendisine göre daha canlıydı sürekli etrafta dolaşan birileri sizi parçalara ayırmak isteyenler var

    Fakat bu biraz daha Alien Isolation tarzı olmuş. Düşman sayıs az abartı yok .Suyun altında kalmış az sayıda personel ve yine o orantoda düşmanlar.

    Gayet güzel bir birleşim. Her gittiğiniz yerde düşmanın üzerinize zıplamamasıda çok güzel olmuş. Kendinizi vererek oynamanız lazım çünkü hikayesi Outlast daki gibi çzbuk anlaşılamıyor.

    Biraz daha karışık bir hikaye olduğu için yabancı dilde şart. Türkçe yaması çıkınca bizimkiler tarafından daha çok sevileceğine eminim.

    Çünkü diyaloglar çok akıllıca ve detaylı hazırlanmış. İçinde bulunduğunuz atmosferi çok iyi hissediyorsunuz. Fiyatının hakkını veren nadir oyunlardan.







  • Oyunu merak edenler kendi çektiğim oynanış videosunu izleyebilir.
  • bumu gerilim ve korkutucu ? Yapmayın Allah aşkına ya.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun performansı yerlerde bu arada ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

    Oyunun performansı yerlerde bu arada ya.

    Sizde başka bir sıkıntı olmasın eski bir kart olan 1 gb amd 5850 ile 1080p her şey en yüksekte yağ gibi akıyor oyun .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.