Şimdi Ara

Sony FDR-X3000 4K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony FDR-X1000 üzerine daha da gelişmiş bir model getireceği konuşuluyordu. Japonya'da yeni satışa sunulan aksiyon kamerasının en büyük özelliği lenste ve optik stabilizasyondaki aşmış değişimler. Kasa olarak eski formu biraz değiştirerek altını AS-50'deki gibi düz kendi kendine durabilen şekile getirmişler.

    Japonya'da şu anda 49,000Yen seviyesindeki fiyatı yaklaşık 1300TL civarına denk geliyor ancak ülkemizde vergiler vs. derken 2000 Liraları bulur diye tahmin ediyorum.

    Ayrıca Feiyu G4 GS stabilizer ile de uyumlu.


    Şu anda sadece Japonya'da satışta, ilerleyen günlerde Avrupa ve Amerika'da da satışa sunulacak.











  • Ben de bi Sony X3000 edindim. Alet çok hoş, çekim kalitesi mükemmel. Go proya göre tek dezavantajı şekli :) Handycam gibi olması biraz alışılmış aksiyon kamera görüntüsü dışında.

    Hafıza kartı önerisine gelince, Sandisk extreme pro öneriliyor genelde. Yıllar önce Sandisk UHS1 64gb hafıza kartı ilk çıktığında almıştım. Hala sorunsuz kullanıyorum. Tavsiye ederim.

    Gece çekimi denemesi yaptım ve youtube'a attım. Çekim 1080p 60fps, gps datası ekli. Adana yolarında gece bisiklet şürüş videom :)





  • xxl567 X kullanıcısına yanıt
    Kamerayı düşünenler için bu çekiminiz çok işe yarayacaktır. Gece çekiminde dikkatimi çeken şey noise yok yani bana mı öyle geldi bilmiyorum ama temiz bir çekimi var sanki cihazın. Demekki gece değil de düşük ışık çekimi yapsak baya başarılı sonuçlar verebilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.