Şimdi Ara

Sony, IFA'da iki yeni kompakt fotoğraf makinesi duyurdu: HX99 ve HX95

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sony, Berlin'deki IFA 2018 fuarında DSC-HX99 ve DSC-HX95 isimli iki yeni kompakt fotoğraf makinesi duyurdu. Her iki model de son derece popüler Cyber-shot serisine dahil edilmiş durumda. Yeni makineler Sony'nin dünyanın en küçük ultra kompakt gövdesi olarak gösterdiği "kompakt boyutlarına" rağmen yüksek zoom (yakınlaştırma) kapasitesine sahip.

     


    Sony HX99 ve HX95 birkaç değişiklik haricinde birbirine oldukça benziyor. Her ikisi de süper telefoto lensleri ile 24-720 mm aralığında 30x'e kadar zoom yapma olanağı sunuyor. Tam piksel okuma ve piksel birleştirme olmadan 4K kalitesinde video çekebilmeleri de güzel.

     

    Ayrıca Bkz.Motorola ilk Android One cep telefonlarını duyurdu
    Ayrıca RAW dosya formatını, optik görüntü sabitlemeyi, 155 görüntüye kadar saniyede 10 kare seri çekimi ve saniyede 30 kare video kaydını desteklediklerini de belirtelim. Bağlantı seçenekleri arasında ise Bluetooth, NFC ve WiFi bulunuyor.

     


    Fotoğraf makinelerinin fiyatı da belli oldu


    Saydığımız tüm bu özellikler her iki modelde de mevcut ancak Sony HX99'a özel bazı özellikler de var. Bunlardan biri "dokunarak odaklama" yapılmasını sağlayan dokunmatik ekran. Ayrıca, lens halkası ayarı kullanarak erişilebilen manuel pozlama ayarlarına sahip olduğunu da eklemek gerek.

     


    Sony, HX99 ve HX95 modellerinin Avrupa fiyatını sırasıyla 520 euro ve 500 euro olarak belirledi. Her iki makine de 2018'in Ekim ayı itibariyle satışa sunulacak.



  • Fotoğraf makinelerindeki 30kare sınırlamasını da anlamadım gitti. Telefonlar neredeyse iki senedir 4K 60FPS cekim yapıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    Kullandıkları işlemci telefonlar kadar güçlü olmadığı için sanırım
  • Bimden yeni açıklama

    "KANDIRILDIK!"

  • Bim zaten kendisi sahte sattığı ürün sahte olmuş çokmu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.