Şimdi Ara

SONY MC2500 ODAKLAMA SORUNU YAŞAYAN VARMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir arkadaşım Sony mc2500 de odaklama sorunu yaşıyor bir türlü çözemedik.bilhassa gece düğün çekimlerinde bir an netliği bozuyor 1-2 saniyede tekrar toıparlıyor.bu durum düğün boyunca 4-5 defa olabiliyor.çok rahatsız edici bir şey değil ama niye olsun sinir bozucu bir durum.biraz araştırdık bir düğünde 1-2 defa yapan var 8-10 defa yapıyor diyen var ,hiç olmadı da diyen var.bu işin gerçeği nedir.bu şikayetten ötürü garantiye gönderip te olumlu sonuç alan varsa veya menü uygulamaları ile sorunu çözen varsa lütfen bilgilendirme yapsın.ben daha önce panasonic ful hd kullandım keskinlik ve renkler zayıf ama odaklama sorunu hiç yaşamadım. arkadaşta hem panasonic ac8 hem sony mc2500 var oda mc2500 ün daha üstün olduğunu söylüyor.mc1500 te odaklama sorunu duymadım ama oda geniş açı değil ve renkler mc2500 e göre daha zayıf.odaklama sorunundan servise gönderip sonuç alan varsa bizde garantiden göndermeyi düşünüyoruz.ilgi gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.



  • merhaba,

    Bende de yapıyor. ses sistemindeki Bas'lardan dolayı diye düşünüyorum.

    Beni rahatsız eden şey kumlanma. Aldığımdan beri kumlanma sorununu çözemedim. Hatta sırf bu sebepten bir üst modele geçmeyi planlıyorum. Sizde de kumlanma sorunu var mı ?

    renkler güzel ben de memnunum.
  • kumlama sorunu ilk zaman optik zoom u sona kadar alınca yapıyordu sonra fabrika ayarlarına döndürdük geçti.sıfırlama sonrası zoom halkasına odaklamayı atayın manuel kullanırken odaklamayı elle yapın.assing 1 ve 2 ye odaklama ile ilgili atama yapmayın yanlışlıkla el değiyor farkedemiyorsunuz.düğün gibi hareketli çekimleri akıllı otomatikte yapın.ışığı panasonic ten daha iyi kullanıyor ,renkler çok daha iyi fakat focus daha hassas daha ayrıntılı ve daha canlı.daha iyisi sony nx3 oda 9000 tl. bence resetlemeyi deneyin kumlama büyük ihtimal düzelir.tamamen ayarlarla ilgili.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.