Şimdi Ara

★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU] ★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
26.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Sony firmasının yeni çıkarmış olduğu NW-WS413 modeli su geçirmez Walkman'in Ana Konusu'na hoş geldiniz. Bu konu altında yaşadığınız sorunlar, sormak istediğiniz sorular, ürünle ilgili bilgileri paylaşacağız. Ürünle ilgili bilgileriniz veya ilk mesaja eklenmesini talep ettiğiniz mesajları bildiriniz.




    Öncelikle ürünün Türkçe linkine bakalım:


    Sony NW-WS413


    Ürün Genel Özellikleri:

    ★ Tuzlu suya dayanıklı
    ★ -5 ile +45 derce arası kullanım
    ★ Ortam Sesi Modu
    ★ Toza ve kuma karşı koruma
    ★ Kablosuz spor keyfi için hepsi bir arada tasarım
    ★ 4GB veya 8GB Dahili Depolama Alanı
    ★ Hızlı sarj desteği ( 3 Dakika Sarj Et 60 Dakika Kullan )
    ★ 12 Saatlik kullanım süresi
    ★ Standart ve suya dayanıklı kulaklık başlıkları

    Ürün Görselleri:

     ★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU]  ★★



    Ürünle İlgili Kişisel Yorumlarım:

    ★ Arkadaşlar ürün diğer modellere nazaran denizde de kullanım sağlayabilmekte. İçerisinde bluethoot alıcısı yok bu yuzden fazla radyasyon altında da bırakmamakta.
    ★En sevdiğim özelliği ise benim gibi bisikletçilere hitap etmekte. "Ortam Sesi Modu", bu mod ile arkadaşlar etrafınızdaki sesleri 3 kademeli olarak kulaklığın içinde bulunan bir mikrofon yardımıyla duyabiliyorsunuz. Mikrofon şöyle konumlandırılmış:
     ★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU]  ★★

     ★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU]  ★★




    Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular:

    ★ Bu kısım zamanla güncellenecektir...

    Geniş Özellikler:

    ★ Tuzlu suya bile dayanıklı
    IP65/IP68 sınıfında suya ve toza dayanıklı NW-WS410 Walkman®, tuzlu suda bile 30 dakika boyunca 2 m derine batırıldığında çalışmaya devam eder. Suya dayanıklı tasarımın doğru biçimde çalışması, yüzme için kulaklık başlıkları kullanılmasını gerektirir. Tuzlu suda kullandıktan sonra Walkman®'inizi mutlaka birlikte verilen talimatlara uygun şekilde yıkamanız gerektiğini lütfen unutmayın.
    ★ -5℃ - 45℃ arasındaki aşırı sıcaklıklar için üretildi
    Yazın en sıcak günlerinde veya kışın dondurucu soğuklarında antrenman yapın. -5℃ - 45℃ arasındaki sıcaklıklarda çalışan NW-WS410, hemen hemen her hava koşuluna dayanıklıdır.
    ★ Ortam Sesi Modu
    Ortam Sesi Modu, Walkman®'in sol ve sağ tarafında bulunan mikrofonları kullanarak müzik dinlerken bile çevrenizdeki ortam seslerini duymanızı sağlar. Böylece hiçbir ritmi kaçırmadan fitness eğitmeninizi dinleyebilir veya arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz.
    Kablosuz spor keyfi için hepsi bir arada tasarım
    ★ Bu Walkman®, kablolarla uğraşmak yerine antrenmanınıza odaklanmanızı sağlayan hepsi bir arada tasarımlı kulaklığın içinde bulunur.
    ★ 4 GB veya 8 GB depolama alanıyla tüm müziklerinizi yanınıza alın
    Sahaya çıkmadan ya da havuza girmeden önce favori parçalarınızı, albümlerinizi ve spor için hazırladığınız çalma listelerinizi dahili Walkman®'e yükleyin. 4 GB ve 8 GB kapasite seçenekleri sayesinde (depolama kapasitesi bölgeye göre değişir) en uzun antrenmanlarda bile asla müziksiz kalmazsınız.
    ★ Toza ve kuma karşı korur
    İster plajda ister tozlu dağ patikalarında olun, NW-WS410'a toz veya küçük parçacıkların girmesinden endişe etmenize gerek yok. IP65/IP68 sınıfında suya ve toza dayanıklılık, Walkman®'inizin performansına güven duymanızı sağlar.
    ★ Hareket özgürlüğü için kafayı saran kafa bandı
    Kafayı sıkıca saran kulaklıkla hareket özgürlüğünün tadını çıkarın. Kafanıza rahatça oturacak şekilde tasarlanan bu kulaklık hareket etmeden sabit durur, böylece daha sıkı koşabilir, zıplayabilir ve antrenman yapabilirsiniz.
    ★ Dahili kontrollerle su içinde kontrolü elden bırakmayın
    Havuzda yüzerken Walkman® kulaklığın dahili kontrolleriyle parçaları karıştırabilir, ses seviyesini artırabilir ve çalma listeleri arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.
    ★ Hızlı şarj, 12 saatlik pil ömrü
    Antrenman için dışarı mı çıkıyorsunuz? NW-WS410 Walkman®'i sadece 3 dakika şarj edin ve 60 dakika boyunca kullanın. Tam şarjda 12 saate kadar etkileyici toplam pil ömrüyle1 harekete hazır.
    ★ Tüm dosyalarınızı sürükleyip bırakın
    WALKMAN® çalarla tek bir müzik hizmetine bağımlı olmazsınız. Müzik dinlemek için iTunes®, Windows® Media Player veya Internet Explorer®dan MP3 sürükleyip bırakmanız yeter. Çok formatlı oynatma özelliği sayesinde WMA, AAC-LC veya L-PCM müzik dosyalarını da çalabilirsiniz.
    Çok yönlü dinleme deneyimi için standart ve suya dayanıklı kulaklık başlıkları
    ★ Standart veya suya dayanıklı kulaklık başlığı seçenekleri sayesinde spor yaparken ideal sesi elde edin. Standart kulaklık başlıkları rahat bir uyum ve dengeli ses sunar. Havuza mı gidiyorsunuz? Suya dayanıklı kulaklık başlıklarını takın: Kulaklık başlıklarını kaplayan ince film, suyun Walkman®'e girip zarar vermesini önler ve ses seviyelerini su altında dinleme için optimize eder.


    SONY NW-WS623/625


    Arkadaşlar bugün elime NW-WS413 serisiyle ayni tasarima sahip ancak Bluthoot ve NFC teknolojilerini donanimsal olarak icinde barindiran NW-WS623 serisi geldi. Ürün yeni oldugu icin ve Bluethoot destekli olduğu icin fiyatlar biraz tuzlu hatta o kadar yeni bi ürünki herhalde Turkiye'deki ilk sahibi benim:) Denedigim ve test ettigim kadarıyla üzerindeki Ambiyans Modu icin koyduklari mikrofon ve üzerindeki dahili kulakliklar sayesinde telefon gorusmelerinizi kulaklik uzerinden yanitlayabiliyor konuşabiliyorsunuz. Telefonla Bluethoot baglantisi yaparak ayni zamanda müzik dinleyebiliyorsunuz ancak Sony Bluethoot'la müzik dinleme süresini 4 saat. Dahili 4GB hafızasıyla müzik dinleme süresini 12 saat olarak belirtmiş. Urunun birde NW-WS625 kodlu 16GB olan modeli var ki bu modelin yaninda bir adette uzaktan kumanda gönderiyorlar. Giden gelen ses ve Bluethoot menzili oldukca iyi en azindan 2 telefon arasindaki Bluethoot baglanti menzili ne ise bu urunde de o yani ürün küçük oldugu icin dandik bir Bluethoot menzili beklemiştim ancak şaşırdım. Tasarimsal olarak onceki seriden cok az kalin ve sadece Ambiyans Modu tuşunu parlak mavi yapip Bluethoot özelliğini kullanmayi o tusa atamislar, telefonla gorusme yaparken de Ambiyans Modu'nu kullanabilmektesiniz. Ayni zamanda cihazin sarj suresini gosteren bildirim isigida daha minimalize hale getirilmis durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoBus -- 23 Ekim 2017; 23:35:10 >







  • ben de 613 ile bunun arasinda kaldim, 613 ile ilgili ayrica konu hic acilmamis hatta garip bir sekilde...
    almayi dusunenler fiyatlari incelediler ise gorecekler ki 413 daha yeni jenerasyon olmasina ragmen daha uygun fiyatli, 269 falan gibi bir fiyati var, sony center da 299 du yanlis hatirlamiyorsam. 613 ise daha eski olmasina ragmen ayni zamanda bluetooth kulaklik gorevi de gordugu icin herhalde daha pahali diye dusunuyorum. onun fiyatlari da soyle mavisi mediamarktta 329, sarisi vatanda 349, sony center ise 369 demisti yanilmiyorsam.
    bir de sunu merak ediyorum bu urunu sony centerdan almanin ayrica bir avantaji var mi? hani garantisi falan farkli oluyor mu?
    fakat kesinlikle 413 cok guzel bir urun, ben dukkanda baktim kesinlikle cok zarif gozukuyor.
  • kurdelelikedi kullanıcısına yanıt
    1 haftadır kullanıyorum deneyimlerimi yazayım, eski ve 613 modelinde kablo ile mp3 un birleştiği noktada kablonun bukulmesine bağlı hasarlar ortaya çıkıyor. Bu modelde o kısım ekstra olarak plastikle kaplandığı için daha sağlam. Dış yuzey çizilmeye çok musait tellere duşunce biraz çizildi benim kulaklık. Mikrofon ozelliği muazzam, hem muzik dinleyip hemde bana seslenen veya konuşan insanları bangır bangır duyabiliyorum. Açıkcası telefonla bağlantı ozelliği onemli değilse 613 e bakmayın bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayin expireme, cevabiniz icin cok tesekkurler, gercekten hic aklima gelmeyen bir konuda beni bilgilendirdiniz. rica etsem bir de ses kalitesi acisindan 413 ile 613'u karsilastirir misiniz?
    uzun vadeli kullanim acisindan 413un daha basarili olacagini zaten dusunuyorum ama tek bir kulaklik ile herseyi halletme fikri acikcasi cok hosuma gitti. bir de 413 BT icermediginden sarjinin daha uzun sure gidecegini tahmin ediyorum acaba yaniliyor muyum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurdelelikedi -- 29 Nisan 2016; 17:53:47 >
  • kurdelelikedi kullanıcısına yanıt
    Hocam ses kalitesine bir şey diyemem eğer sadece ses istiyorsanız NWZ-273 modelini alacaksınız. 613 ile 413 hemen hemen aynı kaliteyi verir ama muzikçaların içine waw. Formatında yani sıkıltırılmamış halde muzik koyarsanız veya 320kbps mp3 de olabilir. Hoş bir deneyim yaşarsınız. Ancak unutmamak lazımdırki bu modeller sporla sesi birleştirmekte sadece sese yonelik urunler değil. Son bir şey daha ekleyeyim 413 modeli diğerlerine gore DENİZ SUYU ve TOZ GEÇİRMEZ ozelliğe sahiptir. Sarj olarak tabiki daha iyi gidecek BT ye gore ama mikrofonları açık unutursanız da yandınız benden demesi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ozelikle isi farklarina olan direncini cok begendim yani kualginda muzikle jakuziye girip mest olma fikri super veya sahilde korkmadan muzik dinleme fikri. ayirca simdiye kadar insanlar dusa girerken bundan onceki modelleri kullaniyor da olsalar aslinda bu urunden itibaren resmen dusun sicakligina uygunlar.
    bir de size sorayim nerden kaca aldiniz?
  • kurdelelikedi kullanıcısına yanıt
    260₺ idi n11'deforumda satılan 44₺ lik kuponlardan aldım bana kupona verdiğim parayla 235e patladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son bir soru daha sorayim, 413un sarj olma unitesinin kablosu takip cikarilabiliyor gibi duruyor, sanki su resme bakinca microusb kablo gibi duruyor, dogru mudur? yoksa ben oyle gormek istedgim icin mi oyle :)
    bir de n11'den aldiginiz zaman sony center'dan alinan ile ayni garanti mi oluyor?
    veya vatan bilgisayar veya bimeks veya mediamarkt veya teknosadan alsam sony center'dan almak ile aralarinda bir fark olur mu? ister istemez tamiri olmayacagi icin ileride bir sorun olursa degistirebilecegimden emin olmak istiyorum.
    cevaplariniz icin cok tesekkurler, gercekten cok faydali oluyor.




  • kurdelelikedi kullanıcısına yanıt
    Evet çıkartılabilir micro-usb, telefonuds onla sarj ediyorum hatta, kısa kablo hızlı sarj eder. Sony Eurasia garantili yani sıkıntı çıkmaz. Sony Eurasia gorup gorebileceğin en iyi teknik servistir Sony Turkiye garantili olanlardan dshs iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • net olarak anladigimdan emin olmak icin soruyorum, teknosa falan diger marketler sony eurasia garantili ama sony center mi sony turkiye garantili satiyor? hem fiyat hem de sure karsilastirmasina girecegim icin de soruyorum.
    mesela vatan bilgisayar guvenilir midir ki? digerlerine nazaran fiyati cok uygun ama garanti kisminda soyle bir ifade var;
    Vatanbilgisayar’da sizlere sunulan tüm ürünler Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır..
    yani ne demek bu simdi? niye acik acik sony turkiye veya eurasia diye yazmamislar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurdelelikedi -- 29 Nisan 2016; 20:59:41 >
  • kurdelelikedi kullanıcısına yanıt
    Hocam sony center hangi garantiyi veriyor şuan bilmiyorum, ama sony center'da ürünü inceleyip internetten alman hem parandan kar ettirir hemde istediğin rengi alma fırsatı verir. Alırken de Sony Eurasia Garantili yazandan al Sony Turkiye yazandan değil. Bizzat Sony Center çalışanı söyledi ki benimde ürünü n11 vasitayısla aldığım yer Sony Center Mağazası'ydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Expireme

    Hocam sony center hangi garantiyi veriyor şuan bilmiyorum, ama sony center'da ürünü inceleyip internetten alman hem parandan kar ettirir hemde istediğin rengi alma fırsatı verir. Alırken de Sony Eurasia Garantili yazandan al Sony Turkiye yazandan değil. Bizzat Sony Center çalışanı söyledi ki benimde ürünü n11 vasitayısla aldığım yer Sony Center Mağazası'ydı.

    Ben de 613 sahibiyim ve bu gün 2. defa servise yolladım, sanırım fabrikasyon hatalı bir ürün denk geldi bana... Şikayetlerim; 1- Yüzerken sesin duyulamayacak kadar az olması, 2- Arasıra açılmaması, 3- Ses kalitesinin, çin malı 10 dolarlık bt kulaklıklardan bile çok düşük olması...
    sayın exprime, siz bu ürünü yüzerken kullandınız mı? sizde de bu düşük ses şikayeti var mı? Not bu ortam sesi olayını da denedim, bir şey farketmedi...




  • siyahtemas kullanıcısına yanıt
    Hocam sesi son ses verince rahatsız ediyor bu birazda dinlediğiniz mp3 un kalitesine bağlı. 613 de ortam sesi modu yoktu galiba 413 de muhteşem bisiklet sürerken falan çok yararlı oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim , yüzerken iyi olacak, ses tür ve kalitesi hakkında tavsiye verir misiniz?
  • siyahtemas kullanıcısına yanıt
    Hocam ye muzikleri internette 320 kbps diye araştırın atıyorum. Baş Harfi Ben 320 KBPS yazın internete. Eski şarkılar için waw. Yazın en kaliteli ses waw. Formatında gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyahtemas kullanıcısına yanıt
    sayin siyah temas, internette 613'e dair soyle bir bilgi var;
    When you first listen it is extremely quiet but this is because of the safety volume limiter. I googled to find out how to disable this which involves holding down the <fast forward> and <volume up> buttons for 5 seconds until the led flashes red.
    ffw ile ses acma tusunu led isigi kirmizi yanana kadar 5 sn basili tutuyorsunuz. boylece kendi icindeki 85dB ses limitini kaldiriyor, AB kurallari geregi bunu koyuyorlar ama turkiye'dekilerde var mi bilmiyorum. eger bunu yapmadiysaniz bunu bence kesinlikle deneyin. bir de songpal uygulamasini indirdiniz mi? onda da equalizer ayarlarindan daha istediginiz yonde ses alabilirsiniz belki.
    umarim yeni bir kulaklik almadan bu sekilde cozebilirsiniz.
    bu arada 613'te disarinin sesini iceri alma, ambient mode, ozelligi yok, 413te var sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurdelelikedi -- 30 Nisan 2016; 9:05:40 >
  • Yaptım ama o da bir işe yaramadı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Expireme

    Hocam ye muzikleri internette 320 kbps diye araştırın atıyorum. Baş Harfi Ben 320 KBPS yazın internete. Eski şarkılar için waw. Yazın en kaliteli ses waw. Formatında gelir

    çok teşekkür ederim
  • Hocam suda kullandıysanız bizi bilgilendirir misiniz? Ses seviyesinde ve kalitede düşmw oluyo mu? Ve 8gb modeli nerde bulabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hurasnam kullanıcısına yanıt
    Eğer şu için olan başlığı takarsanız ses seviyesi düşmekte. Yani bangır bangır dinleyemezsiniz ama yeterli seviyede. Kalitede kullandığınız MP3 un formatına bağlı biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.