Şimdi Ara

Sony SRS-XB3 'Ekstra Bass' bluetooth hoparlörü inceliyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alinasi bir cihaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın bir arkadaşım alacakmış,artık arada nasiplenebilirsek hoşuma gideceğini düşünmekteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu incelemeden sonra mediamarkt'da 350 tl fiyatı görünce 2 tane aldım.. UE boom 2 almayı düşünüyordum.. Onun tek fiyatına 2 tane almış oldum..

    Tek endişem acaba pili ne kadar gider.. Kılavuzunda kullanım süresi 3 yıl belirtilmiş.. Bu sürekli kullanım için mi geçerli yoksa benim gibi arada bir kullanan da bu süre 5-6 yıl olur mu şüphem var..

    Keşke bluetooth 4.0 olsaymış.. Menzili daha uzun olurdu o zaman..
  • şu market markalarına kıl oluyorum yok extra bas,yok extra mid,adam gibi yap mid,tiz,bas olsun kaliteli sesi olsun!!!yok 50 tane model çıkaracaklar,bundan sonra da extra bass ama daha extra diye modelle çıkar karşımıza..
  • Arkadaşlar bu incelemeden sonra cihazı satın aldım. Ürünün ses kalitesi güzel. Fakat benim için önemli olan batarya ömrü beni resmen hayal kırıklığına uğrattı. Cihazın son ses olarak dinlerseniz max 4 saat daha sonra alet sesi otomatik olarak düşürüyor ve oda uzun sürmüyor zaten tam dolu batarya da toplamda 5 saatlik bir çalışma saati ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Ayrıca powerbank kullanamadığınızdan müziğe devam etme şansınız malesef yok. Yani dağa bayıra sağa sola gittiğinizde 2-3 günlük kamp kurduğunuzu düşünün ve sesi sonuna kadar açma ihtiyacı duyuyorsunuz ki o zaman müzikten zevk alabiliyorsunuz. Bu seferde 4-5 saatte batarya bitti. Napçaz şimdi powerbank da bağlanamıyor? Yazık değil mi? Lütfen incelemenizde maks ses açılıyken bataryanın ne kadar gittiğinide belirtseydiniz de bizde yanılgıya düşmeseydik. Sonuçta bu cihaz sadece adaptör ile şarj oluyor. Bu inanın çok büyük bir dezavantaj almak isteyenler buna dikkat etsin. Buna dönüştürücü gibi birşey baktım powerbank üzerinden kullanmak için onuda henüz bulamadım. Bilen varsa lütfen benimle irtibata geçsin. Saygılar...





  • merhaba;
    macbook air ile nasıl eşleştirebiliriz?

  • Arkadaşlar ben bu ürünü alsam ses kablosuyla monitöre bağlayıp kullanabilir miyim ?

  • Merhabalar;

    Bugün media markt açılışa özel 249 TL' ye satın aldım. İzmir Ege park mağazası.
    Düşünen arkadaşların bilgisine.

  • Media markt ümraniye alemdağ mağaza açılışına özel olarak 249 tl ye satın aldım.Keşke 2 tane alıp tv me ses sistemi haline getirseydim.

  • Selamlar güzel bir test olmuş.Ama artık biraz daha detaylı testlere girebilirsiniz bence , mesela ön ızgarayı çıkarın hoparlorleri görelim , içini açın yapısını görelim... Üstüne su dökün bakalım ne olacak.. Hani testler biraz sanki "ürüne bişey olmasın kullanırız hacı" düşüncesinde gibi.. Suyunu çıkarın şu aletlerin , dağıtın dibine kadar.
  • PowerBank ile şarj olmaması tüm olayı bitirmiş. Şahsi fikrim bunu alacaklar kampta, gezide, vs kullanacak dağın başında o koca adaptörü nereye taksın.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.