Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.677
Cevap
27
Favori
73.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •  ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★





     ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★





     ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★



    Genel Bilinmesi Gereken Teknik Özellikler


    64 Bit mimarili 2 GHz hızında Snapdragon 810

    3GB RAM

    5.2 inç TRILUMINOS ve Live Colour LED ekran teknolojili ekran

    1920x1080 HD çözünürlük

    Xperia Z3+’ın boyutları ise 146.3 x 71.9 x 6.9 mm.

    20.7 MP, 5248 х 3936 pixel kamera

    5 MP Ön Kamera

    IP5 ve IP8 su ve toz geçirmez sertifikası

    2900mah Batarya ( Sony 2gün çıkarır diyor)

    Çabuk şarj olma desteği ( 10dk'da 5.5 saatlik şarj, 45 dakikada 1 güne yetecek kadar güç yükleme )






    Yeni çıkacak olan bu ürünün herhangi bir sohbetini,sorularımızı,düşüncelerimizi buradan paylaşabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 8 Ekim 2016; 12:13:01 >







  • Şu an en alınabilecek gibi duran alet Z3. Pili, su geçirmezliği falan tam aradığım gibi ancak günümüzde çok önem kazanan Ön kamerası felç olduğu için almamıştım. Bu cihazı gsmarena'da görünce Acaba demiştim. Ancak 2500 lira istemek. Z3 Modeli 1600 lirayken biraz hakaret gibi olmuş. 6 ay LG G4 bekledik pil felç fiyat felç, bu aletin fiyatı ayrı bir havada. M4 Aqua mı beklesem, gidip Z3 mü alsam, elimdeki LG G1'e bir sene daha mı sabretsem, zor iş.
  • Z3 nerde 1600 lira bir bilsek bizde. Z3+ gerçekten olmuş. 64 bit snap dragon 810 işlemci.Arttırılmış su geçirmezlik stamania optimizasyonuyla daha güçlü batarya çok daha iyi ön kamera ve ekran çoklu ortam modları.. Gerçekten sony yaptı. Zaten Android dünyasında htc ve Sony kraldır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s6 edge veya s6 ile z3+ arasında kalmadım desem yalan olur ki ben samsung'dan nefret eden biriyimdir. fakat s6 dan sonra bir haksızlık mı ediyormuşum samsung a dedim.
    özelliklere bakacak olursak;
    1.batarya ve su/toz geçirmezlik yönünden düşünen kesinlikle samsung a dönüp bakmaz. z3+ da flip kapakların yok edilmesi de harika bir hamle olmuş zaten.
    2.dayanıklılık ve ekran kalitesi yönünden bakılırsa bu sefer samsungun 6013 aliminyumu da arka ön glass 4 camları da gayet dayanıklı olmuş, ekran da cabası malum; 2k ekran var. bu yönden de kimse z3+ a bakmaz. ben z1 den bu yana snoy cam kalitesinde sıkıntı olduğu biliyorum tecrübe ettim. z3+ ta da olduğuna emin gibiyim. ama yıne de bır telefon 3 senede 10 kez duser kesın ve elbet kırılır. yanı kılıf kullanılırsa cam kalıtesı onemlı olmaz artık secıcılıkte.
    3. ses yönünden z3+ ta yüksek ses kalitesi var stereo hoparlör var. s6 larda tek hoparlör fakat ses düzeyi çok iyi kalitesi de gayet güzel. ama bu yönden de z3+ tercih edilir kesinlikle tereddütsüz. z3+ zaten flac destekleyen bir oynatıcıya da sahip bu da süperötesi.
    4. evet en önemlisi fiyat aslında. iki telefon da uçuk kaçık manyak fiyatlara satılıyor. z3+ ın fiyatı daha açıklanmadı ama az çok belli 2500 den yukarı olur muhtemelen. eğer z3+ ın fiyatı 2100 gibi olursa s6 ya göre tercih edilmelidir. s6 edge hele fiyat olarak işin cılkını cıkarıyor artık sımarıyor. ama o paraları verenler cok fazla tabı kı samsung ne yapsın :D
    5. kullanıcı arayuzu olarak s6 da gercekten guzellesme var touchwiz de. sony nın arayuzu zaten mukemmel soze gerek bırakmıyor. ama bence touchwiz bu kez olmus kabul edılebılır.
    6. samsung da parmak ızı dır bır cok sensordur uzaktan kumandadır sudur budur var bayagı bır ayrıntı. bunlar onemlı dersek bu yonden samsung kesın tercıh oluyor.

    tabı kı son sozu 2 sey soyleyecek bır tanesı batarya dıgerı fıyat. sony 3 gun gıderken samsung 1 gun gıdıyor. bunların hepsını kenara attıracak tek sey fıyat ve batarya . hangısı daha ucuzsa ona meyletmek gerekır. hatta ucuz olanı bıle 3-4 ay beklemek gerekebılır fıyat dussun dıye...

    benım tercıhım kesınlıkle japon kalıtesınden sasmamak. ben de beklıyorum z3+ ın turkıyeye gelmesını zaten...




  • Gerçekten S6 çok iyi telefon ama Z3+ bataryası ile çok iyi bir telefon. z3+yı başta beğenmedim ama şu mavimsi renkli telefonu çok hoşuma gitmeye başladı. Umarım uygun fiyatlı olur.
  • Xperia Z3 sahipleri . Yeni Z3+ almanız için 10 sebep arıyorsanız bu makaleyi inceleyin. Sony mühendisleri iyi çalışmış Z3+ üzerinde.

    http://www.tabletmecmua.com/sony-xperia-z4un-z3den-ustun-10-ozelligi-28-05-2015/
  • bir de soyle bırsey var; ben 2700-2800 tl vereceksem dusunce de kırılmayacak, ekran da en yuksek cozunurlukte olacak ses de son kalıtede olacak batarya da 3 gun en az gıdecek dıye beklemek yanı bunların hepsını beklemek hakkımdır. ya bunların hepsını koymalılar ya da bu fıyatları ıstememelıler. ancak ne yazık kı cok parası olan mılyonlarca ınsan var alıyorlar bu aletlerı bu paralara.
    bunların hepsı bırden kımsede olamayacagı ıcın o zaman bu aletler 2700-2800 u gectım 2000 tl yı bıle zorlasak haketmez. bana gore en kralı bunlar ve bunların bıle 1850 tl max ederidir o da turkıyede yanı en pahalı pıyasasında. (s6 edge ve z3+ tan bahsedıyorum). hele malıyetlerını dusunsek bu fıyat 1500 e bıle cekılebılır.
    sonuc olarak turkıyeye z3+ temmuz 15 gıbı gelır. ben ve benım gıbıler de kasım gıbı, hatta aralık yılbası ındırımı falan dıye aralıgın sonunda alırız bu telefonlardan 1600-1700 e anca. s6 fıyatı da duser o zamana secım yapılır artık. bence z3+ sony uzun kullanım kalıtesıyle one cıkar . batarya bır kere dedıgınız gıbı.




  • Z2'yi en sonunda sattım. Bir sene kullandım en sonunda miladını doldurdu bende. Z3+ çıksada alsak. Şarj kapağını kaldırmaları büyük devrim sony için en sonunda kaldırdılar...
    Ne zaman gelecek tam olarak bilgisi olan varmı...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amiral gemisi olarak tanıtılmadı z3 ün güncellenmiş versiyonu diyor sony amiral gemisi ise IFA 2015 de gelecek diye söylentiler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Breathe78

    Xperia Z3 sahipleri . Yeni Z3+ almanız için 10 sebep arıyorsanız bu makaleyi inceleyin. Sony mühendisleri iyi çalışmış Z3+ üzerinde.

    http://www.tabletmecmua.com/sony-xperia-z4un-z3den-ustun-10-ozelligi-28-05-2015/

    "Xperia Z3+’da android lollipop 5.0 standart olarak geliyor. Xperia Z3’de henüz Lollipop güncellemesi yok." Şu cümleden anlayacağınız gibi özensiz bir yazı. Bu cihazın tek büyük farkı kapaklardan kurtulması. Ki Sony de amiral geminin hala Z3 olduğunu ve bu cihazın kullanıcıya alternatif olması için piyasaya çıkarıldığını açıkladı. Çok abartmaya gerek yok. Z3'ten geçmek için bir nedenim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Z3+ çabuk şarj desteği de sunuyor. Çevirdiğim kadarıyla 10dk da 5.5 saatlik şarj yüklüyor. 45 dakikada 1 günü yetecek kadar şarjı yüklüyormuş. Yalnız sadece tek simli z3+larda çalışacakmış denilene göre. dual simlide olmuyormuş. Ya kutudan çıkacakmış ya ayrıyetten satın alınacakmış belli değilmiş

    link :http://www.xperiablog.net/2015/05/26/sony-uch10-quick-charger-for-xperia-z3-plus-10-minute-charge-to-last-5-5-hours/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Breathe78

    Xperia Z3 sahipleri . Yeni Z3+ almanız için 10 sebep arıyorsanız bu makaleyi inceleyin. Sony mühendisleri iyi çalışmış Z3+ üzerinde.

    http://www.tabletmecmua.com/sony-xperia-z4un-z3den-ustun-10-ozelligi-28-05-2015/

    Z3 e lollipop gelmedi yazmiş ama yanlis iki ay oldu yukleyeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • Aslında Z den geçsem iyi olur ama çok pahalı yeni telefonlar. Ps4 daha mantıklı olur herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 29 Mayıs 2015; 12:35:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok severek ve hevesle Sony Z3 aldım. Yaklaşık 2-3 aydır sorunsuz kullanıyordum ve baya zırhlı bir kılıf içerisinde. Telefon kesinlikle 10 cm bile düşmedi. Bir damla bile suyla temas etmedi. Birkaç gün önce birden evdeki wi-fi a bağlanmamaya başladı. Servisi aradım telefonu tekrar kurdurdular vs düzelmedi. Telefon wi-fi ağına bağlanıyor geri kopuyor bağlanıyor geri kopuyor 1-2 saniye bağlı kalıyor kopuyor. Sonra 2 kare fotoğraf çektiğim için telefon elimle hissedecek kadar ısındı ve telefonunuz çok ısındı uygulama kapatılacak uyarısı verip kamerayı kapattı. Telefonu incelediğimde ön üst camın kasadan yarım milim kadar ayrıldığını farkettim, elimle bastırdığım zaman cam kasaya tekrar oturuyor elimi çekince tekrar ayrılıyor. Bu güne kadar çok farklı üst düzey telefon kullandım böyle birşey ilk kez başıma geldi. Şimdi gelecke hafta servise götürüp garanti kapsamında yaptırmayı yada değişimi planlıyorum ama siz bu telefonu düşürdünüz yada benzeri bahaneler ile karşılaşacağımdan korkuyorum. Bakalım neler olacak süreci burada paylaşırım.




  • Z3 ümü değiştirmek için geçerli bir sebep yok sadece ön kamera iyileştirilmesi güzel olmuş işlemci 64 bit fakat uygulamaları ve oyunları 5 sn erken açması için o kadar para verilmez
  • Satışa sunulmasını merakla bekliyorum. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3+ Compact bekleyenler de vardır tabi
  • Walkman serisinden bu yana her çıkan Sony telefonda gözüm var. Ama bir türlü işte bu diyip alamadım. Hep Samsung,Apple arası mekik dokudum. Şu an Note 4 kullanıyorum. Şarj ve ekran boyutu için almıştım. Alırkende tüm handikaplarını gözettim büyüklüğü , touchwiz vs. Şimdi daha ince daha hafif bir telefon. Daha ergonomik ve Note 4' ten daha iyi pil ömrü sunacağını iddaa ediyor ki Note 4 'umun son zamanlardaki batarya ömründen hiç memnun değilim. Uzun lafın kısası detaylı incelemelerden sonra bir tane z3 + hiç fena olmaz
    Ancak bazı şüphelerim var. 5.7 ekrana alıştıktan sonra 5.2 çok fark yaratır mı ? Telefonda Clash of Clans olmazsa olmazım Aynı deneyimi sunar mı merak ediyorum Tabi birde snapdragon 810 nasıl bir performans sunucak bunuda merak ediyorum.




  • 2000/2100 gibi bir fiyatla gelse keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.