Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.677
Cevap
27
Favori
73.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • parmak ızı okuyucu olmaması ve kamera optimizasyonu cok ıyı olmaması ayrıca ekran cerceve oranı bıraz canımı sıkıyor . onun dısında cok begenıyorum
  • Yeni z2 aldım. Hayırlısıyla 2 yıl sonra z4e yada z4+a geçerim. Sony iyidir. Açıkcası sonynin bu politikasıyla çıkan cihazları sonradan almak çok daha mantıklı geliyor bana. Bu ülkede iphone harici bir cihaza 2000 tl ve üstü verilmez... Z2 çıkalı daha bir yıl oldu. Ve hala güncel. Aynen bu kafayla yılda 2 cihaza devam sony.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 6 Haziran 2015; 11:30:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Teelfon yıkılıyo z2 sattım z3 alıcaktım vazgeçtim z3+ bekliycem,z3 tasarım olarak tam bir hayal kırıklığı z2 en iyisiydi
    ,hoparlör ve bildirim ışığını yine z2 gibi yapması sony'nin süper olmuş...şu üstten ve alttan çerçeveyide küçültseler ölürler zanki çok aşırı kalın ama olsun gülü seven dikenine katlanır....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manyetik pinleri kaldırmış sony. Şarj etmek,o pinlere uyumlu şarj kablosu ile çok rahat oluyordu. Bence hatalı bir seçim olmuş, sonye bir farklılık katıyordu manyetik pinler.
  • Arkadaslar birsey sormak istiyorum bende Sony Xperia Z3 var 5 kere kasa açıklığından servise verdim yenisi verildi ilkinde ondada ışık sizmasi ve kasa açıklığı vardı alacak başka düzgün Android de yok napıyım şimdi bu telefona Z3+ çıkınca kronik sorunlar olurmu yine

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemedeyiz umarım hayal kırıklığı olmaz
  • otlansin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende değişiklik amaçlı bu yaz Note 3'ten Z3 veya Z3 Plus'a geçmeyi planlıyorum kamera pekte kriterlerim arasında değil açıkçası. O yüzden pil kapisitesi bakımında Z3 mantıklı geliyor yalnız son model değil. Ayrıca 64bit işlemciye sahip değil. Z2'den sonra bir kez daha bir Sony akıllı telefonunu beğendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elite Build

    Arkadaslar birsey sormak istiyorum bende Sony Xperia Z3 var 5 kere kasa açıklığından servise verdim yenisi verildi ilkinde ondada ışık sizmasi ve kasa açıklığı vardı alacak başka düzgün Android de yok napıyım şimdi bu telefona Z3+ çıkınca kronik sorunlar olurmu yine

    Teknoloji şans işi . Z3+ da olur mu bilemeyiz. ilk parti ürünlerden belli olur.
  • ekran ıslakken kullanılabiliyor sanırım fakat ağırlık olayında dengesizlik mevcut diye paylaşım var xperiablog da
  • Ben de iphonedan asusa, oradan z ultraya geçtim. Açıkçası keşke daha önce sony alsaydım dedim. Nedenleri

    1. Apple kadar aşırı pahalı değil(Şu aralar bin lira altına sony Tr garantili bulmak mümkün)

    2. Sony güncellemelerle cihaza sürekli destek veriyor. Tüm z serisi ve bazı diğer modellerine lolipop verdi, ayrıca z serisine 5.1 verecek.

    3. Tasarımı diğer android cihazlarından farklı ve göze hoş geliyor. Gayet dikkat çekici bir tasarımı var z serisinin ve bence bu tasrım anlayışı sonye çok yakışıyor. ÜStelik su ve toz geçirmeme özelliğini böyle şık bir kasada sunabilmesi de güzel.

    4. Android arayüzü özellikle lolipopdan sonra gayet hızlı ve stabil. Tabi bir 6 plus ile moda mod kıyaslamadım ama aradaki 1-2snlik fark hayatımda olmazsa olmaz değil. Ufak hızlar için 2.5 kat fark vermeye gerek yok. Varsın uygulamaları 2 sn geç açsın, ölmeyiz ya

    İos platformunda yapamadığım ama androidde fazlasıyla sevdiğim sistem özellikleri:
    1. Flash bellek,klavye gibi aksesuarları takıp cihazı pcye çevirebilmeniz. Hatta monitöre ve tvye bağlayabilirsiniz. Oyun konsolu gibi kullanabilirsiniz..

    2. Torrent dahil sitelerden direk indirme yapabilirsiniz. Sırf pdf dosyası için pc açmak zorunda kaldığımı bilirim. Ama z ultra aldıktan sonra pdf dosyalarını cihaza indirip, usbden çıktı alabiliyorum. Aynı şekilde bazı mevzuatları da hiç pcye aktarmaya gerek kalmadan direk çıktısını alabiliyorum.

    3.micro sd desteği ile hiç bağlantı kablosuyla uğraşmadan kopyala yapıştırla filmleri,müzikleri cihaza atıyorum.

    4.Sonynin kendine has serisleri,Appledaki kadar gelişmiş olmasada, iş görüyor. Çizim uygulaması web sayfalarından görüntüyü kaydedip,üzerine notlar eklemek için yapılmış iyi bir uygulama.
  • Eyyy Sony yetkilileri.

    Su telefonun fiyatini dusuk tutun. Bakin LG yapti. 2500 TL ile giriyordu pazara 2.200 TL'ye dusurdu. En azindan sizde bu politikayi izleyin. Siz telefonu Turkiye'ye getirene kadar diger amiral gemilerinin fiyati 100-200 tl duser, siz 2.500 TL ile satarsaniz satis yapamazsiniz. Cidden almak istiyorum su telefonu ama 2.500 TL cok abi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa açıklığından beş kez servise gönderdiniz ve hepsinde yeni cihaz mı geldi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Engin.OK

    Kasa açıklığından beş kez servise gönderdiniz ve hepsinde yeni cihaz mı geldi ?



    ilk gönderdiğimde geldi ondan sonra hep yazılım güncellemesi yapıpp geri yolladılar, işte sony'nin halini görün
  • stabilitenin s sinden bi haber saçma sapan samsunglara olan ilgiyi gördükten sonra bu cihaza olan ilgisizliüğe isyan ediyorım. umarım uygun bir fiyatla biran önce gelir.
  • kratostol kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Sony'nin tanitimlarinda problem var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hgtucel

    Kesinlikle. Sony'nin tanitimlarinda problem var.

    Katılıyorum. bakalım bu sene şampiyonlar ligine falan sponsor oldular.sanki anladılar hatalarını. İnşallah daha agresif olurlar artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kratostol kullanıcısına yanıt
    Mobıl cıhazlar bolumunun basındakı dangozu kovması lazım sonynın. Zarar uzerıne zarar edıyor. Ama cıhaza bakıyorsun,gercekten üzerinde kafa yorulmus. Yanı ısı boruları ıle ıslemcı sıcaklığı gıbı bır problemı ortadan kaldırdı z3te. Baska bır fırmada boyle bır tasarım duymadım. Muhendıslık ve arge budur ıste. Kucuck alanı optımum sekılde kullanmıs.

    Ote yandan su ve toz gecırmezlık var,bunların oldugı bır telefonun kalın olmasını dusunursunuz ama sektorun en ıncelerınden. Iphone ınceyım dıyor, z3 ıle 3 asagı 5 yukarı benzer kalınlıktalar ama ıphoneda su ve toz gecırmezlık yok mesela.

    Sonynın en kotu yanı reklam. Cıhazlarını bılen alıyor mesela ve alan da cok memnun kalıyor. Markadan memnun olunca dıger ıhtıyaclarını da yine aynı markadan karsılıyorsun.

    Ornwgın z ultra aldıktan sonra powerbankı ve kulaklıgımı da sony tercıh ettım. Sımdı tv alacağım ve kesınlıkle sony olacak.

    Para kolay kazanılmıyor ve az parayla en ıyı performansı veren fırmalardan bırı sony. Pıyasaya yuksek fıyatla gırıyor ama ondan aonra uf7zluyor ve mesela su anda z Compact, z ultra ve z2 f/p cıhazları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bilgisayarları da böyleydi. Macbook kalitesinde alabileceğin tek Windows bilgisayar Vaio'lardı. Apple ile tek baş edebilen oydu. Vaio üretimi durunca meydan Apple'a kaldı. Şimdi telefonlarda da durum bu. iPhone kalitesinde telefon üretebilen sadece Sony var. Eğer Sony de üretimden kalkarsa Samsung gibi dandik markalara kalır ortalık.
  • Sony pişmanlıktır gerisi heyecan. Bir önceki postumu eksilemişler.Eksilesinler bakalım, muhtemelen ömürlerinde Sony kullanmamış veya hiç garanti servislerine işi düşmemiş fanboylardır bunlar. Sony telefon alacaksanız garantiyi unutun. Z3+ da Z3'e göre aman aman özelliklere sahip bir cihax değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.