Şimdi Ara

sony z5 compact kvk cihaz değişimi swap cihaz acil yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
8.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • zidan650 kullanıcısına yanıt
    Ankara Kvk. Aralik 22de gondeerdim 26 sinda kayit yapmışlar ocak 2de aradilar ama hala swap cihaz bekliyor yaziyor.
  • Gönderme sebebi nedir
  • ozzylc O kullanıcısına yanıt
    benim telefonumdan hiç bir şikayetim yoktu aslında sadece ekranın sol üst köşesinde çok az bir açılma vardı. su geçirimsizliği kaybolmasın diye yapıştırıp geri verirler sanıyordum, değişim kararı diyor umarım alakasız bir cihaz vermezler. sony mobile'ı aramak bir işe yarıyor mu peki?
  • mute33 M kullanıcısına yanıt
    z3c larda sorunlar kronik. Herkeste ayni sorun var sanirim o yuzden direk degisim yapiuorlar artik. Ellerinde ne varsa onu verirler ust model olmak sartiyla. Sonyi aradim ben 20 is gununu grcmediyse biz mudahale edemiyoruz dediler
  • Yeni telefonun geldiğini imei numarasini felan yazmislar, teslimat bekliyor tarihide 05.01.2017. Herhalde daha kargoya verilmemis cunku kargoyu aradim adima kargo yok. Teslimat tarihi bolumude bos zaten. Son asamadayim artik beklemedeyim.
  • Cihazı servise verdik (teleservise ankara)kimyasal madde teması die garanti dışı saydılar. 439 lira hesap çıkarmışlar.

    Cihazda mikrofon ses problemi vardı kasada soyulmalar vardı.

    Herkese Swap bana hıyar geldi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 4 5 ay once z3 compact cihazim garantiden degisip geldi ama bunda da kasa acikligi sorunu bas gosterdi. Farkli model bi cihazla degisim icin yapabilecegim bise varmi? Siz gonderirken sarj cihazi kulaklik falan da gonderdiniz mi xperia x alan arkadaslar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Z5 compact telefonumda uzun süredir yankılanma var. Karşı taraf sesinin yankılandığını söylüyor. Kulaklıklı mikrofon takarsam sorun olmuyor. Sadece kendi mikrofonuyla konuştuğumda sorun var. O da bir dakika sürüyor sonra düzeliyor. Ankara teleservice e gittim. haftaya telefonu teslim etmeyi düşünüyorum. Garantisi devam ediyor (Eurasia). Acaba kaç günde sonuç çıkar. Dikkat etmem gereken bir şey var mı telefonu teslim ederken? Bi de kullanıcı hatası derlerse yapmadan evvel ararlar değil mi? fiyata göre duruma bakıcam.
  • Benim de XA cihazımda ışık sızıntısı olduğu için Teleservice onarım yaptı. Onarıldı ancak arka kapak açık şekilde geldi. Bi daha gönderdim garanti dışı dediler. Ondan sonra da kulaklık girişi ve ikincil mikrofon sorunu oldu. KVK ise Teleservice nin hatası yüzünden garanti dışı dedi. Şimdi de ahize arada sırada sorun çıkarıyor.



    Lanet olsun Sony ve Teleservice ye. Tüketici hakem heyeti kabul eder mi bilmem garanti dışı kaldığı için. Ama Sony Japonya ya şikayet edeceğim Sony Türkiye ve Teleservice yi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar.

    Konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama varsa bi tecrübelerinizi alırım be.

    Benim HTC One A9 cihazım 29 Ağustos 2018 'de KVK Bakırköy'e giriş yaptı, 13 Ekim'e kadar statüsü parça bekliyor, 13 Ekim öğlenden sonra da Swap ürün bekliyor ibaresi çıktı.
    Bu doğrultuda bir kaç sorum var;

    1. Swap ürün sizlere ne olarak geldi? Sıfır kutu mu, sıfır cihaz ama kutusuz mu yoksa onarılmış farklı imei'li aynı ürün mü?
    2. Swap işleminde kaç gün bekledi ve kaç gün sonunda geldi?
    3. Swap ürün sıfırsa yeniden bir faturalandırma ve buna istinaden garanti mevcut muydu? Çünkü diyelim ben o cihazı satacağım ama kutusundaki imei ve faturadaki ile ürün imei'si tutmuyor birbirini, saçma değil mi?
    4. Ben 1 Ekim'de bu konuyu Tüketici Hakem Heyetine taşıdım. Swap cihaz gelirse ve uyuşmazlık benim için olumlu sonuçlanırsa neler olacak?

    Şimdiden teşekkür ederim.




  • amrStudiosGraphix kullanıcısına yanıt
    1. sıfır cihaz ama kutusuz gelir genelde ama siz kutuyla verdiyseniz bazen kutusu da değişmiş oluyor ama aksesuarlar genelde değişmez.
    2.Buna kimse net cevap veremez. Servisin elindeki stoğa göre değişir.
    3. artık fatura bile hikaye her telefonda karekod veya barkod bulunmakta servisler bunları okutarak telefonun tüm geçmişini görebiliyor. Ama değişim ile birlikte size zaten servis formu verecekler sıkıntı yaşamazsınız.
    4. bu konu da bilgim yok .
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Evvela teşekkür ederim.
    2. cevap için şunu belirtmek istiyorum;
    KVK cihaz takip ekranında Swap cihaz bekleniyor diyor. Sanırım HTC, Tayvan'daki fabrikadan gönderiyor. Servisin elinde stok olsa bile göndereceklerini pek zannetmiyorum.
    Tecrübelerimi yine paylaşacağım buradan.
  • amrStudiosGraphix kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an ki kurla ithal etmek çok daha masraflı olacaktır. Ama stokta yoksa mecbur bekleyecekler o ayrı konu . Ancak elde varsa yollarlar hocam. Boş yere depoda bekletmenin bazı durumlar hariç hiç bir getirisi yok.
  • Son ve sonuç durum şu şekildedir.

    55 iş günü ardından Swap cihazımı, gidip Bakırköy KVK 'dan teslim aldım.

    Süreç epey sancılı oldu ve HTC A9 16 GB cihazım HTC One M9 32 GB ile değiştirildi.

    Swap cihazımı pembeye yakın kırmızılı havalı poşette aldım. Ne şarj cihazını ne kulaklığını ne de paketini vermediler. Aşşırı saçma bir durum gibi geldi bana. Sonuç olarak sıfır bir cihazım var ama satmaya kalksam A9 kutusu ile vericem :)
    Başka detay merak edenler yine sorabilir. Unutmazsam yardımcı olurum.

    Sevgiyle kalın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.