Şimdi Ara

Sorun ne anlayamadık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kardeşim ilkokul 4.sınıfta , bu yıl öğretmeni bir seneliğine değişti , kardeşimde değişti ... Öğretmen önceki öğretmeninden çok farklı sürekli ödev veriyor , sınavları tahtadan yapıyormuş yani soruyu akıllı tahtadan açıyor öğrenciler deftere şıkları yazıyor 1-a 2-b gibi . Kardeşimi çok iyi anlıyorum ama elimizden bir şey gelmiyor , önceki öğretmeni çok deneyimliydi , yeni gelen öğretmeni bu yıl atanmış çok saygı duyuyorum tabiiki ama kardeşime de üzülüyorum.Önceden cıvıl cıvıldı.Şimdilerde ise bu ödevlerin yorgunluğundan mıdır bilmiyorum çocuk değişti sanki ödev diyince yüzünden düşen bin parça oluyor , önceden kendi gelip hadi ödevimi yapalım derdi.Sorun nedir sizce ?
    Mesela bölmeyi anlamamış ve ben bunu ödevini yaptırırken fark ettim.Burada ki öğretmenlerime ve bu konularda deneyimli kişilere danışmak istiyorum nasıl atlatabiliriz bu durumu çocuk okulda öğretmenden anlayamadığı şeyi bizden anlayabilir mi ?







  • Niye anlamasın sen ona bölmeyi anlat ama sakin anlat yanlış yapsa bile vazgeçme. Ve çocuk galiba 8 - 9 yaşlarında bilmiyorum ama eğlenceli bir şekilde anlatmayı deneyebilirsin. Morpa Kampüs var ondan çalışabilir.
  • Troll72 kullanıcısına yanıt
    haklısınız cevap için çok teşekkür ederim , bu yazdığım zamandan beri üstüne baya düştük soru cevap yaptık 2-3 günde bir şimdi anlıyor o ödev yapmama sendromuda geçti :D birden geldi birden gitti yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.