Şimdi Ara

Sözel öğrencisiyim, matematik 0'dan nasıl çalışmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, öncelikle iyi forumlar.
    YGS - LYS hiç matematik yapmadan gastronomi kazandım. Matematik 4 işlemden başlayacağım, biraz utanılası bir durum ama bunu söylemezsem ALES'de başarılı olmam mümkün değil. Karekök matematik sıfır kitabını aldım fakat kitaptan pek ders çalışmayı sevmiyorum, youtube en baştan dersleri dinleyip ardından kitaba yavaş yavaş geçmeyi düşünüyorum. Bu süreçte önerileriniz nelerdir, yanlış mı düşünüyorum, ne kadar sürede halledebilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.



  • Youtube'dan Matematik temeli edinmeniz için İlyas ve Gökhan hocanın eğitim videoları işinize yarayacaktır. Bir de temel düzeyde yaprak test ile öğrendiklerinizi pekiştirebilirsiniz. Sonra da çıkmış sorular ve birkaç farklı kaynaktan deneme ile güzel sonuç alabilirsiniz. Ben de Kasım Ales'e gireceğim. Yarın başvuruları başlıyor. Yakında ders çalışmaya başlayacağım. Hepimize başarılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrvtz

    Youtube'dan Matematik temeli edinmeniz için İlyas ve Gökhan hocanın eğitim videoları işinize yarayacaktır. Bir de temel düzeyde yaprak test ile öğrendiklerinizi pekiştirebilirsiniz. Sonra da çıkmış sorular ve birkaç farklı kaynaktan deneme ile güzel sonuç alabilirsiniz. Ben de Kasım Ales'e gireceğim. Yarın başvuruları başlıyor. Yakında ders çalışmaya başlayacağım. Hepimize başarılar.
    teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.