Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.758
Cevap
45
Favori
256.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah'ım, hayatımın oyunu be, pre-order net benim için.Eğer kostümün altındaki Peter'ın özel hayatınada dedikleri gibi odaklanabilirlerse çok harika olacaktır. Sonunda Activision'ın elinden kurtulmuş ve filmlerden bağımsız bir Spidey geliyor!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yalarca

    Allah'ım, hayatımın oyunu be, pre-order net benim için.Eğer kostümün altındaki Peter'ın özel hayatınada dedikleri gibi odaklanabilirlerse çok harika olacaktır. Sonunda Activision'ın elinden kurtulmuş ve filmlerden bağımsız bir Spidey geliyor!

    Biraz daha heyecanlandırayım seni o zaman

    />


    />


    />





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 14 Haziran 2016; 15:12:52 >




  • Batman Arkham serisinden sonra, nihayet çok kaliteli bir süper kahraman oyunu daha geliyor...Ps4 exc olması, Sony'nin bu oyunda ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor..Her yıl çıkan uyduruk Spiderman Film oyunlarından bıkmıştık..
  • Sony'nin dün gece gösterdiği oyunlardan açık ara beni en heyecanlandıran ve merakla bekleten bu oldu iflah olmaz bir Spidey hayranı olarak, herkesin dediği gibi nihayet Activision'un prangalarından kurtulmuş bir Spider-Man oyunu geliyor sonunda.

    Insomniac güvenilir bir firma, konsola özel olması da oyunun kalitesini kafadan yukarı çekecek bir diğer etken olacaktır ki Sony de bu oyunun üstüne düşer, yıllardır ellerinde bulundurdukları Spider-Man markasına kendi yapımcıları ve kontrolleri altında, bir de konsola özel olarak çıkaracakları ilk oyun olacak en nihayetinde ki bu çok önemli bir silah bence, yani şu habere PS4'ü olmayan bir Xbox sahibi olarak şahit olsaydım ciddi anlamda hayal kırıklığına uğrar ve sadece bunun için bile PS4 alabilirdim ve tam anlamıyla şöyle hissederdim.

    https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/4nzbku/anyone_else_a_spidey_fan_and_super_disappointed/

    Umuyorum bu oyun Spider-Man'in oyun alanındaki makus talihini değiştirir ve beklediğimiz kadar kaliteli olur, üstüne düşmeleri ve gerçekten kotarabilmeleri gereken en önemli mevzu Spider-Man'in "swinging" muhabbeti bence, eğer ağ ile şehri gezmeyi cidden bir keyif haline getirebilirlerse bu oyun yürür. Düşman anlamında ilk defa bir Spider-Man yapımında Mr. Negative'i göreceğiz gibi, umuyorum bununla da sınırlı kalmazlar da Rocksteady'nin Arkham oyunlarında yaptığı gibi karakterin geniş kötü adam kütüphanesini layıkıyla kullanırlar farklı farklı, tek bir hikayeye yedirerek, bir veya birkaç düşmana takılı kalmaktansa.

    Bir tek kostüm feci kötü gözüküyor, niye böyle radikal bir değişikliğe gidip kafalarına göre o beyazları atmışlar anlamadım, öndeki ve arkadaki göze batan bembeyaz örümcek logosu ve bacaklardaki dizayn tüm işi bozuyor, her ne kadar maske müthiş olsa da. Ben Reilly'nin Spider-Man'i ve Scarlet Spider'ının bazı noktalarını alıp klasik Spider-Man kostümüyle karıştırarak kafalarına göre bir şey koymuşlar ortaya ki hiç olmamış, neyse ki oyun içerisindeki diğer bonus kostümlerle çözülebilecek kadar ufak bir problem bu. Oyunun geri kalanı layıkıyla belirli bir kaliteye ulaşsın da, gerisi mühim değil. Geriye kalan tek problem çıkış tarihi şimdi. Homecoming filmi Temmuz 2017'de geliyor, oyunun filmlerle alakası olmayacak olsa da Sony o film sonrası oluşacak havayı kaçırmak istemez, en geç Ağustos- Eylül 2017 gibi çıkar gibime geliyor ama bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 14 Haziran 2016; 15:21:43 >




  • Kostüm genel olarak güzelde benim gözüme batan örümcek simgeleri oldu. Beyaz olması kötü olmuş bence.
  • Harika bir oyun bizleri bekliyor
  • cafe sahnesi felaket. ana karakterin hikayesi de güzel işlenir inşallah
  • Hikayenin ilerleyişine göre farklı kostümler görebiliriz.
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Biri oyunda çok patlama vb olduğunu o sırada karakterin ilgi çekmesi için beyazlıklar olduğunu yazmış.

    Çokta önemli değil hangi spiderman oyununda ek kostümler olmadı ki Kafadan MCU kostümü,çizgi roman kostümleri, simbiyot,scarlet falan olacaktır %99
  • Geçenlerde şu yazıyı okumuştum, oldukça ilginç bilgiler ve kostümler var. Meraklıysanız ilginizi çekebilir.

    "Muhtemelen Daha Önce Hiç Duymadığınız Spider-Man'in Alternatif Evren Versiyonları"
    http://onedio.com/haber/spider-man-in-alternatif-evren-versiyonlari-472393

    MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU]




  • İlk sayfadan yerimizi alalım :)
  • Renk paleti muazzam,yalnız oyunların hepsi grafik olarak çok iddalı ya vallahi şunları gördükçe multi yapımcıların hepsi sallamış düşüncesine cidden inanıyorum.Alet güçsüzse bunlar nasıl yapıyor arkadaş ?
  • Ben PS2'de Spider-Man'i belki 20 kere bitirmiştim . Tek orjinal oyunum o ve PES'ti ilk zamanlar .

    SpiderMan sevgilisi biri olarak habere çok sevindim.E3'ü izleme fırsatım ne yazik ki yoğunluktan olamadı .

    GOW'u bile işe gelirken Facebook'ta oğrendim ...
    E3'ü sanırım yine PS4 yıkıp geçmiş gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman cikiyor? Alip oynayacam direk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony resmen konsol aldırmak için zorluyor. Neo düşük donanımla çıkmazsa alırım bu gidişle, olmadı bilgisayar toplayacağım.
  • Şu grafik kalitesi yeterli bence Neoya gerek yok. Ha Vr kaldırmıyor diye Vr için bir cihaz gelecekse gelsin tabii ama zaten 40 küsur milyon satmış ps4 bu oyunlarla ve önümüzdeki bir yılda artacaktır sağlam bir şekilde. Gelecek E3 te de duyursunlar 3-4 bomba exc. 2 sene daha dayanmaya çalışsınlar. 2018 sonunda Ps5 i çıkarsınlar. Ama tabii böyle olmayacak Neo gelir 2017 sonunda Scorpio geliyor diye.
  • Sonunda adam akıllı bir spider-man oyunu geliyor. Beklemedeyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutar bu oyun
  • Ps2 deki spider 2 oyunu efsaneydi.swinging olayını o oyundaki gibi yaparlar umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kostüm dışında çok iyi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.