Şimdi Ara

SPIN Accelerator ile spor girişimleri kendisini gösterebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 1907 Fenerbahçe Derneği ile MEF Üniversitesi, spor girişimlerinin kendisini gösterebileceği ve yatırımcıların ilgisini çekebileceği SPIN Accelerator adında bir yenilik etkinliği düzenliyor.


     


    SPIN Accelerator nedir?


     


    HYPE Sports Innovation ile yapılan ortaklık kapsamında global SPIN Accelerator programının Türkiye'deki ilk hızlandırıcı ayağı hayata geçmiş olacak. 2018 yılı Ekim ayında başlayacak program sporda inovasyon yapmaya ve bölgedeki spor teknolojisi girişimlerinin sahip olduğu potansiyeli en üst düzeye çıkarmaya odaklanacak.


     


    Ayrıca Bkz.Nintendo Switch için kablosuz NES kontrolcüleri duyuruldu

    Odaklanılan sektörler arasında: taraftar katılımı, performans ve analitik, giyilebilir teknoloji, büyük veri, akıllı stadyumlar ve daha fazlası yer alıyor. Programın 2018'de gerçekleştirilen ilk döngüsünde girişimlerin yüzde 40'ı yatırım topladı.


     


    Program aynı zamanda Silikon Vadisi, Avustralya, Almanya, İngiltere, İsveç, İsrail, Ukrayna, İtalya gibi daha birçok yerden gelen ortaklarla birlikte yürütülüyor. Kıdemli eğitmenler arasında UEFA’nın CMO’su Guy-Laurent Epstein, Reebok’ın Eski Başkanı Uli Becker, Washington Redskins’in Başkan Yardımcısı Bay Rod Nenner ve daha spor dünyasının yakından tanıdığı birçok üst düzey isim yer alıyor.


     


    Anlaşmayı, 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Perahya, MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan ERKUT, HYPE Sports Innovation Yönetim Kurulu Başkanı Bernd Wahler, HYPE Sports Innovation CEO'su Dr. Ilan Hadar ve HYPE MEF Üniversitesi - 1907 Fenerbahçe Derneği Accelerator Programı CEO’su Nir Ben Lavi imzaladı.


     











     





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.