Şimdi Ara

Spor Yazarı Olun ve Para Kazanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba;

    41 yaşındayım ve senelerdir internetten para kazanmaya merak salan bir ablanız/kardeşinizim. Bugüne kadar çeşitli webmaster forumlarında ücretli içerikler sattım. Asıl işim internetten para kazanma değil ama ek gelir olsun istiyorum işte.
    Gelelim soruma... Son yıllarda kripto paralara ilgi duymaya başladım. Ama borsa bilgim ve kripto para bilgim bu konuda para kazanmak için çok da yeterli değil. Popüler coinler'e de yatırım yapacak kadar bütçem yok maalesef.

    Derken 2 sene önce steemit diye bir yerle tanıştım. Yazı yazarak kripto para kazanmaktan bahsediyordu. Fena paralar da kazanmadım açıkçası. Bir yazıma 5 USD değerinde oy geliyordu. Ama steemit popüler olunca para kazanma olayı da zorlaştı. Artık eski kazançlar yok. Sonra spor ile özelikle futbol ile yazı yazarak para kazanabileceğim bir site gördüm. Tıpkı steemit tarzı. Adı ise Scorum idi.

    Üye oldum 2 ay önce. Günde 1-2 saat vakit ayırıyorum. Yazıların karşılığı verdiği kripto para şuan sadece openledger isimli borsada nakde çevrilebiliyor. Türkçe alan adı bile 3 ay evvel açılmış yeni bir site. İlerde kuşkusuz steemit gibi olacak ama şuan daha başları ve para kazandırıyor.
    Siteye girince gördüm ki benim adını bile duymadığım spor dalları var ve o dallarda insanlar yazı yazıyor. Hele bir de İngilizce biliyorsanız ballı kaymak. Çünkü doğal olarak ingilizce yazan yazar sayısı çok.
    Size tavsiyem konu altından bana sistem ile ilgili görüşlerinizi açıklamanız. Kimseye git üye ol dediğim falan yok. İsteyen şansını dener tabi. Referans sistemi falan yok yani. Olay bu arkadaşlar. Görüşlerinizi bekliyorum.
    https://scorum.tc/tr-tr







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.