Şimdi Ara

Spotify Apple Watch uygulaması testlere başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Android tarafında daha fonksiyonel Wear OS uygulamasını kullanıma sunmaya hazırlanan çevrim içi müzik devi Spotify, iOS tarafını da boş geçmiyor. Apple Watch uygulaması test sürecine başladı.

     


    Spotify Apple Watch uygulaması neler sunuyor?


     


    Kullanıcılar tarafından uzun süredir beklenen Spotify Apple Watch uygulaması aynı zamanda Apple Music uygulamasına da rakip oluyor. Hali hazırda çevrim içi müzik sektöründe kıyasıya rekabet eden ikili artık Apple Watch üzerinde de mücadele edecek.


     


    Ayrıca Bkz.Apple artık satış rakamları paylaşmayacak

    Spotify beta uygulaması Apple TestFlight hizmeti üzerinden denemeye sunuldu. Beta sürümünde müzik oynatıcı kontrolleri, son dinlenen şarkılar listesi, karıştırma seçeneği ve ses giriş seçimi şeklinde özellikler yer alıyor.


     


    Kullanıcılar Apple Watch üzerinde Spotify listelerini dinleyebilecekler ancak çevrim dışı oynatma seçeneği mevcut değil. Bu seçenek sadece Apple Music hizmetine özgü kalacak gibi görünüyor.


     


    Beta uygulaması uzun süredir geliştirme aşamasında olduğu için Apple Watch 4 modeline uyumlu olmadığı belirtiliyor. Zamanla bu eksiklikler de giderilecektir.


     



  • Eskiden 18 saate kadar pil ömrü vardı. Baktık kullanıcılarımız sadece günde 2 defa şarj etmek zorunda kalıyor, zorumuza gitti.

    Apple olarak kullanıcılarımızı yormayı ve bu şekilde onları daha sağlıklı hale getirmeyi hedeflediğimiz için bataryanın daha da az gitmesini, günde 3 şarj mesela, sağlayacak yöntemler üzerinde çalışıyoruz.

    Yakında always on, yani saatinizin sürekli şarjda kalmasını gerektirecek hale getirmeyi planlıyoruz!

    Spotify Apple Watch uygulaması testlere başladı
  • 15-20 dk müzik dinletse yeter

  • Gereksiz zaten mobil'de var watch'da kim kullansın ki kolda telefonundan hallediyor zaten müzik işlerini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.