Şimdi Ara

Spotify Apple Watch uygulaması yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Uzun süredir beklenen Apple Watch uygulamasını bir süre önce test aşamasına sokan Spotify, fazla beklemeden nihai sürümü yayınladı. Apple Watch sahipleri bu haftadan itibaren yeni uygulamayı almaya başlayacak.


     


    Spotify Apple Watch uygulaması neler sunuyor?


     


    Spotify Apple Watch uygulaması aynı zamanda Apple Music uygulamasına da rakip oluyor. Hali hazırda çevrim içi müzik sektöründe kıyasıya rekabet eden ikili artık Apple Watch üzerinde de mücadele edecek.


     


    Ayrıca Bkz.Farklı battle royale oyunlarından Space Fuss büyük indirime girdi

    Spotify uygulaması müzik oynatıcı kontrolleri, harici hoparlörlere bağlanabilme, son dinlenen şarkılar listesi, listeye şarkı ekleme, karıştırma seçeneği ve ses giriş seçimi şeklinde özellikler yer alıyor.


     


    Kullanıcılar Apple Watch üzerinde Spotify listelerini dinleyebilecekler ancak çevrim dışı oynatma seçeneği mevcut değil. İlerleyen dönemde yeni bir güncelleme ile şarkılar ve podcast dosyaları çevrim dışı olarak saatte saklanabilecek.


     


    Kullanıcıların ilk olarak Spotify v.8.4.79 sürümünü yüklemeleri gerekiyor. Sonrasında Spotify Apple Watch uygulaması yukarıda sayılan özellikleri sunmaya başlayacak. Gelişmeleri telefondaki Apple Watch uygulamasından kontrol edebilirsiniz.


     







  • Uygulamada daha watch üzerinde müzik dinleme özelliği yok ki?! Sadece iphonedani müzikleri kontrol edebiliyoruz. Uygulamanın çok geliştirilmesi lazım. İlerleyen zamanda olacaktır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.