Şimdi Ara

Spotify'ın aylık aktif kullanıcı sayısı 200 milyona ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Spotify'ın küresel iletişim ve halkla ilişkiler sorumusu Dustee Jenkins,  Cheddar TV kanalına verdiği CES 2019 röportajında, İsveç merkezli dijital müzik hizmetinin geçtiğimiz hafta itibariyle aylık 200 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştığını açıkladı.

     

    Ayrıca Bkz.Redmi'den Snapdragon 855 ile güçlendirilmiş uygun fiyatlı amiral gemisi geliyor
    Spotify dünyanın bir numaralı dijital müzik platformu olmasına rağmen, kullanıcıların yarısından daha az bir kısmının hizmete abone olduğunu belirtmek gerekir. Yayınlanan son rakamlara göre platformun şu anda 87 milyon ücretli abonesi var.

     


    Büyümeye odaklandık


    Jenkins ayrıca şirketin “her şeyden önce” büyümeye odaklandığını vurgulayarak hala Spotify'ın hizmet vermediği bölgeler olduğunu ve buralara ulaşmak zorunda olduklarını ifade etti. Dünya genelinde 78 ülkede hizmet veren Spotify'ın kütüphanesinde 40 milyondan fazla şarkı bulunuyor.







  • Fizy spoyify apple müzik ve çeşigli warez müzik servislerini kulkanmış biri olarak apple müzik ve fizy nin spoyify dan kullanım kolaylığı ve yeni müzik keşfetme olarak daha elverişli olduğunu söyleyebilirim

  • 80 milyon ücretli abone. Ortalama aylık 15 TL desen 1.2 milyar TL. Dolara çevirince rakam baya iniyor. Apple killer diyecektim vazgeçtim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım kolaylığı olarak Spotify lider konumda çoğu müzik sever için, benim içinde öyle. Kullanım zorluğu yaşamadığım bir müzik servisi İstesem bedava kullanabilirdim fakat zararlı bir maddeyi ayda 3 paket tüketince Spotify'ın istediği rakamı pek umursamıyorum.

  • .PanxeR. kullanıcısına yanıt
    Apple music kullanmadım ama Fizy nasıl Spotify'dan daha iyi durumda ? Rastgele müzik çal diyorum dönüp dolaşıp aynı şeyleri çalıyor Fizy.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah keşke öyle olsa ve tüm Dünya Türkçe konuşup, TL kullansa.. Ama bu servisin ücreti her ülkede farklı.. Ingilterede 9.99 Sterlin. Avrupa'da 9.99€, Amerika'da 9.99$.. Yani senin hesap tutmaz hocam.. fiyatta iyiymiş diyecektim ama yurtdisi fiyatlarını görünce vazgeçtim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify da gittikçe algoritmalar altında uygulamasını ve servisini kötüleştiren firmalar arasında ama diğer servislerden çok ileri konumda olduğu için tek seçenek bile denebilir. Algoritmalar altında benzer müziklerin veya tutulması istenen müziklerin sürekli keşif listelerinde sunulması, güzelim müziklerin Spotify'ın unutulmuş sayfa listelerinde kaybolmasına neden oluyor.

  • TIDAL HiFi, Bilgisayar/Mobil de Master kalitesinde kayıpsız bir deneyim sunarken, Spotify kalite konusunda çok amatör kalıyor. Spotify'ın 100M abonesi olmuş kimin umrunda.. Yarısından çoğu Free üyelikler.
  • Öğrenci hesap aylık 7 lira ödüyorum beğeniyorum devam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playlist icinde aramayi kaldirdigindan beri hosnut degilim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rastgele müzik çal diyorum dönüp dolaşıp aynı şeyleri çalıyor Fizy. The five nights at freddy s series



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katytirado -- 1 Nisan 2021; 11:10:40 >
  • Konu neden hortladı bilmiyorum ama youtube premium varken asla para vermem spotifye

  • teknomani39 T kullanıcısına yanıt
    Youtube Music'e tekrar geçiş yapmıştım reklamsız YouTube avantajından dolayı ancak müzik uygulamasına 1 aydan fazla yine katlanamayıp iptal ettim.

    Uygulama arayüzü kötü, masaüstü programı yok, liste klasörleme yok, hem müzik hem video listeleri bir arada görünüyor, hiç hoşlanmam karmaşadan, Spotify kadar zengin liste arşivi yok. Reklamsız YouTube, uygulamada video indirme, arkaplanda oynatma süper ama müzik servisi olmamış bence.

    Spotify ve Tidal haricindekilere pek ısınamadım. Alışkanlıktan da olabilir.

    Haber eskiymiş. 155 milyon ücretli abone, toplam 345 milyon aylık aktif kullanıcısı varmış geçtiğimiz Şubat ayındaki bir habere göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 1 Nisan 2021; 13:49:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süredir tidala devam bı ara 4 yada 5 aylık free verdi ABD VPN ile forumda konusu. Vardı şimdide İngiltere VPN ile 6 aylık aldik onunda konusu var . Tidal beleş vermeye devam edene kadar devam :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla spotify hakediyor sağlam bir rakibi olduğunu düşünmüyorum. Evet youtube premiumda kullanıyorum ama sadece reklamlar kalksın diye. O yüzden ikisinide kullanmaya devam

  • 2015'ten itibaren kullanıyorum, bu zamana kadar iptal etmeyi aklımın ucundan geçmedi.


    Fakat Windows uygulaması hala çok yavaş, optimize bir şekilde çalışmıyor. Umarım tamamen yenilerler.

  • spotify yi neden bu kadar şişiriyorlar anlamıyorum...


    müzikle pek alakası olmayan birine birisi bu durumu açıklayabilir mi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.