Şimdi Ara

Spotify toplamda 87 milyon aboneye ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çevrim içi müzik hizmeti sektöründe rekabetin gitgide ısındığı bugünlerde abone kazanmak da zorlaşıyor. Bu bakımdan platformlar daha çok mevcudu korumak ve geliri artırmak yoluna gidiyor. Sektörün lideri konumundaki Spotify yılın üçüncü çeyreğinde sayı bakımından yavaş kaldı ancak zararı azaltma anlamında yatırımcılarını memnun etti.


     


    Kara doğru gidiş var


     


    Yılın üçüncü çeyreği itibariyle firmanın toplam abone sayısı 87 milyon oldu. Çeyrek bazda yüzde 5 civarında bir artış olurken yıl bazında yüze 40 artış görüldü. Aktif kullanıcı sayısı ise yüzde 28 artışla 191 milyona ulaştı.


     


    Ayrıca Bkz.En büyük kapasiteye sahip A2 microSD kart duyuruldu

    Firmanın elde ettiği gelir 1.54 milyar dolar olurken yıl bazında yüzde 31 arttı. Reklamlardan elde edilen gelir 180 milyon dolar olurken abonelerden elde edilen gelir de 1.38 milyar dolar oldu. Faaliyet zararı ise azalarak 6.8 milyon dolar olarak gerçekleşti.


     


    Yılın son çeyreğinde ise firma yükseliş bekliyor. Aktif kullanıcı sayısının 200 milyonu geçmesi beklenirken abone sayısının da 95 milyon civarında gerçekleşmesi bekleniyor. Tahmini gelir ise 1.76 milyar dolar civarında olacak.


     







  • Premium aile üyelikleri sağolsun, Türkiye büyük bir ailedir.

  • 2014’ten beri severek kullanıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube red APK yükledim Spotify aramiyorum

  • Vaay anasına... Bende free kullanıyorum modlu çok güzel.. reklamsız meklamsız tek farkı müzikleri indiremiyorum... Oldukça beğeniyorum.. para verirmiydim. HAYIR. ama beğeniyorum.. verenlerde vermeye devam etsinler ki hizmet devam etsin biz de kullanalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.