Şimdi Ara

SpySro - Zeus | ONLY CH | 100CAP | 5 Ekim 2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Büyük Açılış : 5 Ekim Cuma 2018


    "Serverımıza giriş yapamayan, launcher START bastıktan sonra ilerleme sağlayamıyor iseniz Windows Defender ve bilgisayarınızda kurulu olan Anti-Virus programını kapatmanız gerekmektedir."








    https://www.youtube.com/watch?v=c4C41KIMuUY







    Oyun içerisinde oluşan rekabetin ve çekişmenin daha adil bir şekilde devam etmesi adına bazı noktalarda haksızlık oluşabileceğini düşündüğümüz alanlarda kısıtlamalar yapmaya karar verdik. Çoğunuzun tahmin ettiği üzere bu kısıtlamalar "PC - İP" limitleri için geçerli olacaktır. Ayrıca SpySRO "Zeus" sunucumuzda "Delirius" isimli stat ve skill basma özelliği engellenmiştir.






    Forum adresimiz www.joymax.org olarak kalacaktır ve hiç bir şekilde değişmeyecektir.




    SpySRO tüm yönetim ekibimize forum, forum(özel mesaj), Facebook ve Discord "https://discord.gg/xhd7kHc" adresinden ulaşabileceksiniz. Sizlere en iyi şekilde hizmet vermek istiyoruz ve bu sebepten dolayı destek hatlarımız 7/24 açık ve hizmetinizde olacaktır.






    SpySRO "ZEUS" sunucumuz için genel server bilgileri aşağıda ki gibidir.










    "Zeus" sunucumuzda geçerli olan stackler aşağıda belirtilen gibidir. Alışverişlerinizin ve envanter yönetiminizin daha kolay olması adına oyun içerisinde bulunan bazı stackleri yeniden ayarladık.






    Oyunumuz içerisinde biraz daha farklı bir hava ve grafik arayüzü oluşturmak adına tüm elixirlerin envanter harici grafiklerini değiştirdik. Bu yol ile sizlere biraz daha eğlenceli zaman sağlayabileceğimizi umuyoruz.









    Sunucumuzda "Magic Pop" sistemi aktif olacaktır fakat tam kapasite olarak sizlere hizmet vermeyecektir. Oyunumuzda dengeyi korumak amacı ile bu sistem üzerinden herhangi bir silah, kıyafet veya takı elde edilmesinin doğru olmadığını düşünüyoruz. Kısacası bu sistem üzerinden sadece oyun içi görünümünüzü etkileyen özellikler sizlere hizmet verecektir. Kısacası bu sistem üzerinden sadece özel silk eşyalara erişiminiz olacaktır.

    - Özel Dressler
    - Özel Titlelar
    - Global
    - LMP
    - 1D Magic powder
    - Damage Scroll
    - Gold Dragon Flag




    Oyun içerisinde sizleri bazı zorluklardan kurtarmak amacı ile npc itemleri değiştirdik. Artık npc itemler 1-9DG arası olmak üzere npcler üzerinden "Seal Of Star" olarak sizlerin hizmetinde olacaktır. Ayrıca bu itemleri biraz daha güçlendirerek ekstra özellik olarak +3 ve full blue şekilde npclere ekledik.





    Oyun içerisinde huzuru ve dengeyi korumak adına bazı eşyalara ve sistemlere bekleme süresi eklenmiştir.
    Dirilme Kağıtları Sürekli öldüğü yerden kalkıp sizi kesen bir oyuncuyu kimse istemez. Bu yüzden Dirilme Kağıtlarını kaldırdık.
    Stall Gecikmesi Bazı bugları engellemek için stallınızı kapattıktan sonra 20 saniye içerisinde yeni stall açamayacaksınız.
    Exchange Gecikmesi Skill bazlı bugları engellemek amacıyla exc attıktan sonra 20 saniye içerisinde tekrar exchange atamayacaksınız.
    Job Suit Reverse Gecikmesi Herkes için eşit bir ortam sağlamak amacıyla, Job Suit varken 3 dakikada bir Reverse kullanabileceksiniz.





    Çoğunuzun bildiği üzere belkide bu oyun içerisinde rekabetin, heyecanın ve çekişmenin en yüksek olduğu zamanlar kale savaşlarıdır. Bu savaşları dahada heyecanlı ve çekişmeli hale getirmek adına mevcut halde açık olacak kale sayısı "2" olarak ayarlanmıştır. Açık olacak kaleler "Hotan ve Jangan" olarak ayarlanmıştır. Ayrıca Zeus sunucumuzda kale sahiplerinin şehirlerden talep edebilecekleri vergi %5 olarak ayarlanmıştır.




    Oyun içerisinde Guild-Union dengesini sağlamak amacı ile, Guild Limit : 24 ve Union Limit : 3 olarak ayarlanmıştır.



    UNION ICON - GUILD ICON !

    Sizlere daha önceden de belirtmiştik büyük yenilikler ve ilkler ile karşınızda olacağımızı.
    Tekrardan karşınızdayız !

    Bildiğiniz üzere daha öncesinde kale sahipleri için bir icon hazırlanmıştı ve bu iconlar sadece kale sahiplerine veriliyordu.

    UNION ICON Hakkında sizlere kısa bir bilgi vermek istiyoruz.

    Bildiğiniz üzere Fortess War'da kaleyi alan guilde bir icon gelmekteydi ve guildin her daim yanında olan union da bir icon bulunmuyordu. Bunu düşünerek çalışmalarımızı başlattık ve artık kaleyi alan guildin unionunda da bir icon olacak !
    Sistem işleyişi ; Sistem oldukça basit bir şekilde çalışmaktadır. Kaleyi alan guild ve union yapmış oldukları teleport sonrasında direkt olarak özel olarak ayarlanmış iki icon'a sahip olacaktır. Ekstra olarak Kale sahibi olan guildin masterına özel title verilecektir.

    Kale sahibi guild - Kırmızı İcon
    Union Guild - Mor icon








    Oyunumuza 2 adet yeni at eklenmiştir. Bu atlar 75 ve 90 levelda satın alınabilir olarak ayarlanmıştır ve özellikleri diğer atlara göre geliştirilmiştir. Yeni eklenen atları bütün Stable npcleri üzerinden alabilirsiniz.






    İtem parlamaları +8 ve üzeri itemler için yeniden yapılandırılmıştır. Yeni item parlamaları sadece [+9, +12] arası itemlerde gözükecektir.








    Oyunumuza 4 adet yeni NPC eklenmiştir ve bu npcler "Donwhang Teleport" noktasında bulunmaktadır. Bu npcler oyun içerisinde daha güzel bir görselliğe ulaşmak ve kullanıcı ara yüzünü daha da kolaylaştırmak için eklenmiştir. Yeni eklenen npcler içerisinde birbirinden güzel ve yararlı eşyalar bulundurmaktadır.



    Priest Pallus : Bu npcyi kullanarak "Seal Of Moon" itemleri elde edebilirsiniz. Gerekli coin miktarlarını ve gold miktarını topladıktan sonra bu npc üzerinden "Seal Of Moon" parçaları satın alabileceksiniz.



    Inn Hostess : Bu npc üzerinden yepyeni ve birbirinden güzel "Job Suitlere" ulaşabilirsiniz. Her job için bulunan 4 farklı suit'e bu npcden ulaşabilirsiniz. Ayrıca bazı suitler ise özel efekt içermektedir.



    Ali Baba : Gold ile eklenmiş olan Silk itemlerini burada bulabilirsiniz.



    Naggis : Bu npc üzerinden "Title Scroll" alabilirsiniz. Oyuna renk katacağını düşündüğümüz bazı "Title Scrolları" bu npc üzerinden sizlere sunduk. Ayrıca 2. sayfasından da Titlelarınızı renkli hale getirebileceğiniz scrolllara ulaşabilirsiniz.






    Donwhang teleport noktasında bulunan "Inn Hostess" npcsinden yeni, efektli ve özel bufflu suitlere ulaşabilirsiniz. Alacağınız herhangi bir "Job Suit" düzenli bir artış eğrisine sahip olarak sizlere Physical & Magical damage buffu verecektir. Her meslek seçimi için 4 farklı "Suit" bulunduğundan dolayı, bunları level suitler olarak düşünebilirsiniz. Örneğin Novice Trader Suit(1LV) - Expert Thief Suit(4LV) gibi. Aldığınız suitlerde levelları ile doğru orantılı bir şekilde artış miktarına sahip olacak "Physical ve Magical" bufflar şöyledir ; 1 level suitler için %1 , 4 level suitler için %4'lük bir hasar artışı elde edebileceksiniz. Ayrıca 4 level (EXPERT) suitlerde özel efektler bulunmaktadır. Ayrıca %4 güçlendirme etkilerine sahip olan "Job Suitler" 1B satış fiyatına sahip olacaktır. Ayrıca tüm suitler str - int 1 içermektedir.






    Sahip olduğunuz mesleklere ve büyük kervan partilerine renk katacak özenli bir şekilde hazırlanan "Behemoth" sizler ile.Toplamda 12 adet slota sahip olan "Behemoth" "Devil Shaitan" - "Bone Roc" ve "Medusa - STR Medusa" uniquelerinden elde edilebilecektir. Ayrıca klasik isro sisteminde olduğu gibi kale sahipleri de bu peti elde edebileceklerdir.







    Seal of Star(+1): Seal of Star eşyaları kasarken elde edebileceksiniz. 90 Level üstü her mobdan düşme olasılığı var.


    Seal of Olympos(+2): Seal of Olympos'u FGW'den elde edebileceksiniz. Kartların hepsini biriktirdiğinizde "Quest NPC"sinden istediğiniz silahı elde edebileceksiniz. Ekstra olarak FGW'de bulunan en son Unique Serenesten 2x SOO Box drop olacaktır.
    1* %15 ihtimal SOO Box Drop
    2* %25 ihtimal SOO Box Drop
    3* %40 ihtimal SOO Box Drop
    4* %75 ihtimal SOO Box Drop
    şeklinde olacaktır.
    Soo Boxlardan itemlerin elde edilme oranı %10 olarak ayarlanmıştır.

    Seal of Moon(+4): Gerekli coin miktarlarına ulaştığınızda "Priest Pallus"tan istediğiniz itemi elde edebileceksiniz.



    Çok güzel ve bir o kadar da eğlenceli bir sistem ile karşınızda olan Seal Of Moon sistemi hakkında detaylı bilgiler şöyledir. Öncelikle Seal Of Moon weaponlar(silahlar) için gerekli açıklamayı yapalım. Her şeyden önce istediğiniz herhangi bir Seal Of Moon weaponu almak için "3" farklı coine ihtiyacınız vardır. Bunlar "S-P-Y" isimli SPY coindir. Bu coinleri toplamayı tamamladıktan sonra Seal Of Moon weaponları donwhang teleport noktasında bulunan Priest Pallus npcsinden temin edebilirsiniz. Peki bu coinler nasıl elde edilir ?

    S coin : BA, CTF, Survival ve Fire Templada ki Kill Pointleriniz ile elde edebileceksiniz.





    P coin : Oyun içerisinde ki tüm Uniquelerden elde etme ihtimaliniz vardır. Ayrıca Job Garden üzerinden de elde edebilirsiniz.





    Y coin : Oyun içerisinde gerçekleştirdiğiniz Job aktivitelerinden haftalık 400 limite sahip olarak elde edebileceksiniz.






    Önemli Not : Oyunumuzda Seal of Star 10DG Shield'ı özel Uniquelerden %15 şans ile elde edebileceksiniz.(Medusa, Bone Roc, Devil Shaitan)
    Oyunumuzda Seal of Olympos 10DG Shield'ı FGW'de ki en son bosstan 2 adet SOO Box düşecektir bu kutulardan Shield elde etme oranınız %10.
    Seal of Moon 10DG Shield'ı "Priest Pallus" npcsinden coin ile satın alabilirsiniz.




    Çoğu oyuncumuzun merak ettiği en büyük noktalardan biri olan kervan kazanç oranları ve değerlerini sizler ile paylaşmak istiyoruz. Aşağıda bulunan tabloya bakarak bu oranları öğrenebilirsiniz.



    Oyunumuzda oyuncularımızın istediği Job'u seçebilmeleri için her Job çeşidini eşit miktarda coin vereceğiz.

    Trader : 7 Y Coin
    Thief : 7 Y Coin
    Hunter : 1 Y Coin (Party'de ki Trader başına)

    Not : Coin elde edebilmeniz için sadece 5* kervan çekilmesi/çalmanız/korumanız gerekmektedir.

    Thief kaçırdıkları 5* mal başına 50m gold kazanacaktır.
    Hunterlar partysinde bulunan trader başına 7m gold kazanacaktır.



    Kervan sisteminin daha kolay ve zevkli olması adına alımları ve satımları daha hızlı yapmak istiyoruz. Bu neden ile kervan slotlarını ve eşya stacklerini arttırıyoruz. Normal kervanlar 10 adet "SLOTA" sahip iken, "BEHEMOTH" 12 adet slota sahip olacaktır. Ayrıca kervan eşya stackleri "10" olarak ayarlanmıştır.




    "Special Trade" günde 1 kez olmak üzere saat 21:45-22:45 arasında yapılacaktır. Gold kazançları 2 katı olacaktır.






    Burada günde 1 kere tekrarlanacak olan, çok büyük bir etkinlik yapılacak. Tıpkı Survival'daki gibi bir bölgeye ışınlanacaksınız ve otomatik peçe takacaksınız. Daha sonrasında haritanın ortasında Bone Roc ortaya çıkacak ve birbirinizle savaşırken aynı zamanda bu uniqueyide katletmeye çalışacaksınız. Katlettiğiniz her player için 1 S coin elde edeceksiniz ve Bone Roc'unda özel olarak size verdiği itemler olacak.





    Günde 1 defa tekrarlayabileceğiniz etkinliklerden biride bu. 4'lü partyler halinde içeri girip, içerideki yaratıkları ve uniqueleri kesmeye çalışıyorsunuz. En sondaki büyük uniqueden süpriz hediyeler kazanabilirsiniz.




    İçeride bulunan "Shadow Unique"leri katletmeye çalışacaksınız. Bu bölgede 3 adet Shadow Unique olacak. En son Shadow Isyutaru'yu kestiğiniz 1 saat süre ile kullanabileceğiniz %2 Lucky Buff'ı elde edeceksiniz. Giriş silk ile olacak ve günde 3 kere tekrarlayabileceksiniz.




    Bu bölgelerde günde 1 kereye mahsus olarak STR ve INT Medusa çıkacak. Medusa'dan çeşitli özel ödülleri elde edebilirsiniz.


    Ayrıca Medusa üzerindende SOS Box düşürme oranınız daha yüksektir.








    Wanted sistemi sadece karakteriniz Hunter, Trader ve Thief suitlerini kullandığı sırada aktif olan bir sistemdir. Karakteriniz ile ölmeden 10-20-30-40-50 karakter öldürdüğünüzde sistem sizi otomatik olarak bir sonraki Hero Mode levelına yükseltecektir. Wanted sisteminde puan alabilmek için sizin ve karşı tarafta bulunan karakterin 100 level olması gerekmektedir. Aynı karakteri 24 saat içerisinde en fazla 3 defa öldürebilirsiniz, daha fazla öldürmeniz durumunda sistem size puan eklemeyecektir.







    Herkesin bildiği üzere oyunun temel taşlarından biri olan "Unique" avı çoğu zaman elde edilen zevkten çok bir işkenceye dönüşmektedir. Bu konuda spawn sürelerine bağlı olan zorluğu azaltmak adına "Devil Shaitan, Bone Rock ve Medusa" hariç bütün uniquelerin spawn süresi (1-2) saat arası olarak ayarlanmıştır.




    Oyun içerisinde STR ve INT karakterlere aynı imkanları tanımak için iki farklı unique çeşidi olacaktır. Harita üzerinde rastgele belirlenen default uniqueler artık, STR ve INT olarak spawn olacaktır. STR uniquelerin "Magical", INT uniquelerin ise "Physical" defansları yüksek olacaktır. Böylelikle INT karakterler veya STR karakterler karşı cins uniquelere hasar veremeyeceklerdir.






    Donwhang teleport taşından ekstra slotlara gidiş sağlayabilirsiniz.








    Zeus(100CAP) sunucumuz otomatik etkinlik botu eklenmiştir. Çoğunuzun bildiği üzere bu bot günlük olarak, önceden belirlenmiş etkinlikleri yaparak sizlerin her zaman keyifli dakikalar geçirmenizi sağlar. Ayrıca her etkinlik başına sizlere silk hediye edecektir.

    Maximum Level Etkinliği : Serverımız da maximum level'e ulaşan ilk 300 kişiye Silk ödülü olacaktır. 1-50 arasına 300 Silk, 51-200 arasına 200 Silk, 201-300 100 Silk verilecektir.



    KillTheBotEvent : Bu etkinlik oldukça basit olmak ile birlikte sizlere eğlenceli dakikalar ve güzel silk ödülleri sağlayacaktır. İsminden de anlaşıldığı üzere, [GM] Kill etkinliği ile aynı mantığa sahiptir. Her etkinlik saatinde, KillTheBotEvent 3 tur olarak tekrarlanacaktır ve her turda ödül vermeye devam edecektir. Notice yolu ile belirtilen alanda belirecek olan eventBot yüksek bir can miktarına fakat ortalama bir defansa sahip olacaktır. Etkinliğin kazananı ise eventBot ölmeden önce, öldürücü darbeyi vuran kişi(son vuran) olacaktır. Her round 40 silk ödül verilecektir.


    Hide&Seek : Bu etkinlik ise, hepimizin alıştığı kayıp [GM] etkinliği ile aynı işleyişe sahiptir. Haritada bir yerlere saklanan etkinlik botumuzu bulan ve exchange atan ilk oyuncumuz kazanan ilan edilecektir. Ödül 100 silk



    Search&Destroy : Bu etkinlik çoğu oyuncumuzun bildiği üzere, Kayıp Unique etkinliği ile aynı işleyişe sahip olacaktır. Ödül 150 Silk



    LastManStanding : Bu etkinlik çok zevkli bir o kadarda kaos ortamına sahip olan, "Ayakta Son Kalan" kazanır etkinliğidir. Etkinlik "Jangan Arena" içerisinde gerçekleşecek olup bu alana minimum 1 maksimum 40 oyuncunun alınması ile birlikte başlayacaktır. Etkinlik oldukça basit, sistem sizi otomatik olarak "Jangan Arena" bölgesine teleport eder. Bu alanda combat moduna geçmeniz gereklidir yani "Pvp Cape" takılı olması zorunludur. Etkinlik başladıktan sonra herkesinde tahmin edeceğe gibi x kişilik bir "Free For All" savaşı yani herkesin tek başına savaşacağı bir etkinlik başlar. Bu etkinlikten sağ çıkan oyuncumuz(en son canlı kalan) etkinliğin kazananı olacaktır. Ödül 100 silk


    LuckyPartyNumber : Bu etkinlik bildiğimiz, alıştığımız ve sevdiğimiz party form etkinliği ile aynı mantığa sahip olacaktır. Belirtilen party numarası aralığında ilk party numarasını açmayı başarın oyuncumuz etkinliğin kazananı olacaktır. Ödül 50 silk



    Survival Arena : Katılan herkesin peçe kullanmak zorunda olacağı, pvp yaparken aynı anda Honor Buff'ı için puanda kazanabileceğiniz eğlenceli bir alan. Survival Arena'da
    1. 200 Silk
    2. 150 Silk
    3. 100 Silk
    Ödül verilecektir.


    Lottery Event : Lottery NPC'den elde edeceğiniz, Lottery Ticket'ları envanterinizde tutarak etkinliğe katılabilirsiniz. Ödül olarak 10 kişiye silk verilecek.



    CTF : So-Ok kayıt yaptırdıktan sonra takımlar halinde yapacağınız PVP'de kazanan takıma kişi başı 5 S coin, kaybeden takıma 1 S coin verilecektir.



    BA Guild : Kazanan takıma 7 S coin, kaybeden takıma 2 S coin verilecektir.

    Not : Yukarıda belirtilen etkinlik saatleri, ödülleri veya tur sayıları değişiklik gösterebilir. Eğer herhangi bir değişikliğe gidilirse bu değişiklikten önce mutlaka oyuncularımızın bundan haberi olacaktır.







    1) "Seal Of Moon" weapon ve shield parçaları "1" ay boyunca satışa kapalı kalacaktır. Server açılışından tam 30 gün sonra bu parçalar satışa açık şekilde tekrar ayarlanacaktır.

    2) "Seal Of Moon" protector parçaları "1"ay boyunca satışa kapalı kalacaktır. Server açılışından tam 30 gün sonra bu parçalar satışa açık şekilde tekrar ayarlanacaktır.

    3) "Seal Of Moon" parçalar için gerekli coin miktarları server açılışından 30 gün sonra duyurulacaktır.

    4) "Sadece S coin" takasa açık olarak ayarlanmıştır.

    5) "Medusa" - "Temple Unique" sos drop oranı %20 olarak ayarlanmıştır.

    6) "Zeus" sunucumuzda diğer karakterlere "PK" olma özelliği kapatılmıştır.

    7) "Zeus" sunucumuzda gerçekleşecek olan ilk kale savaşı, büyük açılıştan "2" hafta sonra gerçekleşecektir.

    8) Survival Arenada herkes isimsiz ve guildsiz olacak.

    9) Serverımızın ilk haftası pc limit 1 olacaktır, 2. hafta pc limit 2 olarak güncellenecektir.

    Serverımızın BETA evresinden sonra tanıtım konusunda değişiklikler yapılabilir.









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyGaming -- 21 Eylül 2018; 23:15:3 >



  • Rome sunucusu ne oldu? Acildiginda fulldü 7 8 ayda kapandi mi sw?



    Bu da max 6 ayda kapanir.



    3500+ sw 80 cap simdi 500 player bulamiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Sv'de oynayan varsa pm atarsa sevinirim ortalıkta kaldık öyle :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.