Şimdi Ara

Ss’li A10* MARKETİNDE YAŞANILAN OLAY [öne çıkartalım] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
15.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Normal marketten alsaydın bu krizde sana para üstü diye ciklet verirlerdi. Para üstünü vermiş işte daha ne Ayrıca A101 ŞOK BİM gibi marketlerde iade işlemlerinde hiç sıkıntı çıkarmıyorlar. Müşteri memnuniyetine önem veren market zinciri bunlar.
  • O markette bazen aynı maldan iki tane alınca fiyat düşüyor. Geçen sucuk aldım. Kasiyer indirimsiz fiyat söledi. Dedim noluyo hani kampanya vardı. Abi dedi önce indirimsiz fiyatı sölüoz ama çekerken indirimli çekioz dedi.

    Yersen. Ben bişi demedim.çıktım. kasiyer beni düdüklemeye çalıştı die düşündüm. Keşke parayı verdikten sonra uyarı verseydim. Amirine şikayet edeyim dedim vazgeçtim.

    Kesinlikle fili kontrol edin sakızda alsanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etiket yanlışlığı her markette oluyor bilerek ya da bilmeyerek ama kasada giydirmeyi sadece A101 de gördüm,kesinlikle fiş alın ve kontrol edin.
  • Hatırlarım o günleri bim ilk şubesini İstanbul da acmis a 101 inde 50. Şubesi ne vardı o zamanlar ah eski günler ahhh (!)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geri para olarak aldığın o para çalışanın cebinden açık olarak kesilecek
  • DonanımTeknoloji D kullanıcısına yanıt
    Demi bence kul hakkına girdi bu konuyu açan şahıs. Cehennem azabından kaçınmak istiyorsa Tövbe edip aldığı parayı iade etmeli kasiyere.. Allah u teala buyuruyor "Kul hakkıyla gelme"
  • Migrosta aynısını yaşadım ben de, kesinlikle kontrol edin aldıklarınızın fiyatını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reyonlardaki etiketin degişmesi güncel fiyatın yazılması mecburi, etiketsiz olması ise yine yasak. Ayrıca etiket ve kasadaki fiyat farkli cikarsa hangisi az ise o fiyat uzerinden size satış yapilasi da zorunlu. Son olarak ürünü size daha düşük fiyatta verse dahi fiyat farkı oluştuğu için her yanlış fiyatlı ürün için 200 tl ceza ödemeleri gerekiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gecen benim de basima geldi. 20 tl lik alisveris yaptim. 30 tl dendi odedim. o anda 10 tl farki anlamadim. fis bekledim verilmedi ben de ciktim. cikarken de kendi kendime gülümsedim. 4 5 parca urun almistim. dedim bi hesap yapayim. bi topladim 20 de kaldi hemen poseti karistirdim. kaçırdığım bir sey mi var diye. yok haliyle. hemen geri döndüm. ya abi kusura bakmalar sistem düşmemiş indirimi vs aldim para üstümü gittim ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.