Şimdi Ara

SS - Naziler - Hitler - DawnFaLL - Der Untergang - Çöküş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Film, Hitler'İn ölmeden önceki son sekreteri Traudl Junge'nin anılarından yararlanılarak Adolf Hitler'in son günlerini anlatıyor. Ruslar'ın Berlin'e yaklaştıkları 1945 baharında, sakladıkları sığınakta savaşın bitmesini bekleyen Hitler ve yakınları dört duvar arasında geçen gergin ve sıkıntıları günleri içkili partilerle aşmaya çalışıyorlar.

    filmi izleyen varmı? yarın gidicem gerçide görüşlerinizi merak ettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberty Citizen -- 1 Nisan 2005, 3:46:03 >



  • arkadaşlar gitmiş pişman olmuşlar tabi zevk meselesi anlattıklarına göre benim hoşuma gitti
    ama onlar beğenmemiş
  • eğer 2.dünya savaşına biraz ilgi duyuyorsanız kaçırılmaması gerken bir film harika uyarlanmış hiç abartı yok...almanlar iyi iş çıkarmış
  • Arkadaşlar bugun (dün) izledim ve kesinlikle filmi süper buldum. zaten bunu imdb de bile 8.3 le inanılmaz bir oy almış kesinlikle izlemeye değer. bence filmin çıkış tarihi çok iyi oldu. kavgamı okuyodum tam bu sıralarda bir de filmi izleyince nerdeyse Hitler e hayranlık duymaya başladım. aslında hayranlık duydugum şey onun yahudileri yok etmek, tüm dünyayı ele geçirmek gibi saçma sapan ve realizme ters düşen eylemleri değil, kendine koyduğu ve gerçekleştirdiği ideallerdi.

    Filmi izleyenler varsa hatırlar, beni en çok etkileyen sahne, Hitler masasının tam karşısına Napolion Bonaparte'nin bir tablosunu asmış ve kederli biçimde ona bakıyordu. 2 tarih sayfalarında çok önemli olan insan, avrupayı ele geçirme fikirleri de ortak ama rusya'ya girmek gibi çok büyük yanlışı paylaşan 2 dünya devini aynı karede görünce biraz hüzünlendim doğrusu




  • hitler bu kadar aç gözlü olmasaydı bence hitlerin düşleri o zaman gerçek olacaktı . kendini o kadar büyük ve yenimez gördü ki (gerçi o zaman onların teknolojisine sahip hiçbir ülke yoktu ve onların karşısında durmaya cesaret edecek ) , bu onların sonu oldu . rusya o zamanın belkide tek işgal edilmeyecek ülkesiydi . hitler büyük oldugu kadar da acizdi bence .
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.