Şimdi Ara

SSANG YONG ACTYON SPORTS KLÜBÜ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
14
Favori
167.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert107

    makasli mi amartisörlü mü arka tekerler beyler ?
    Ayrica 2.0 motor diger pikaplardaki 2.5 ya da 3.0 ile güresebilir mi ?
    Agirlik kac kilo ?
    Tskler

    Şu kadarını söyleyim bende daha önce 5.20 bmw vardı otobanda yokuşlarda bmw nin vites düşürdüğü yerlerde acyton sport 6. vitesle çıkıyor. otabanda ne navarrosu ne ne başka pikabı kalıyor.bu kadarını bende beklemiyordum. Almadan önce bi arkadaş benim 2007 fokustan daha seri diye yazmıştı ben gülmüştüm. 20 senedir araba kullanıyorum eğer bu arabalar çabuk dökülmüyorsa 100-150.000 km lerde alınabilecek en iyi arabalardan diyebilirim.
  • Dün bi arkadaşa bakmak için maslak'taki ssangyong bayiine gittik.
    gitmişkende bi test sürüşü yapmadan olmaz tabii :)
    Arkadaşlar tek kelime ile harika araçlar ben bukadar performans beklemiyodum çok şaşırdım açıkcası.

    Sırasıyla yaşadıklarımı anlatiim belki bazılarına yararı olur.
    *Öncelikle tasarımı beni çok etkiledi kamyonetten daha çok bir Jip gibi
    *Motor sesi yok denilebilecek kadar az.
    *Şanzıman çok etkileyici Vites geçişlerini hiç anlamıyorsunuz. manuele aldığınız zaman hem vites topuzunun yanındaki küçük düğmeden hemde direksiyon üzerindeki tuşlardan vites yükseltip düşürebiliyorsunuz çok zevkli.
    *Donanım yeterli sayılabilir yol bilgisayarı hariç eksik yok havayastığıda 2 tane .
    *fren mesafesi güzel direksiyon ve pedallar çok hafif.
    *performans gerçekten güzel bastınmı uzuyo araç.
    *malzeme kaliteside gayet iyi iç tasarımda etkileyici.
    *Son olarak sürüş çok çok zevkli.

    Kısacası ben çok beğendim arkadaşlar mutlaka bi test sürüşü yapın ne demek istediğimi anlarsınız.
    o boyutlarda bi araç almak isteseydim emin olun ilk tercihim bu araç olurdu.

    Şimdi diceksinizki hiçmi eksisi yok aracın.
    Mutlaka vardır ama aracın eksileri biraz kullanılınca ortaya çıkar sanırım sonuçta 10-20 dakikalık bir test sürüşünde gözüme çarpan önemli bir sorun yoktu.

    Bu boyutlardaki bir araçta arka koltuk diz mesafesi biraz daha fazla olabilirdi. arkadada oturdum belki ben biraz uzun olduğum içindir dizlerim ön koltuğa değiyordu.

    Bir eksiside markası sanırım Türkiye'ye gireli çok olmadığı için herkes önyargı ile bakıyor bu yüzden 2.eli çok düşük olduğunu düşünüyorum ama dün test sürüşüne gelen 2 kişiyi daha gördüm herkes çok beğeniyor aracı fakat bir türlü karar veremiyorlar.

    2. elde 2-3 binlira zarar edeceğimi bilsemde bence bu aracı kullanmaya değer arkadaşlar.

    Saygılar...
  • 1 Yıldır bu aracı araştırıyorum ve almak içinde fırsat kolluyorum.Fakat hala distribütörün tanıtım ve reklam yapmama inadını anlamış değilim.
  • merhaba arkadaşlar ssangyong actyon sport aracı alalı 3 ay oldu arabadan 2 şikayetim var şikayetlerim; araba çok zıplıyor ufak bi çukura gircem yada arazideki bozuk yollara gircem çok sallanıyor ve zıplıyor 2. şikayetim ise araç çok ağır yokuşta gaza asılıyorum çok zor kavrıyor. sizdede aynı sorunlar varmı? ben lastiklerden şüpeleniyorum orjinali 16 jantmış snradan 18 jant yapmışlar geniş taban lastik lastiklerde ağır araç bu yüzdenmi çok zıplıyor acaba lütfen yardm edin (araç triptronik vites 4x4)
  • Piyasada zor günler geciren Ssangyongu Hintli Mahindra satın alma niyetinde.( 324 Milyon Euro )
    Satın alma işleminin yıl sonuna kadar bitirilmesi bekleniyor.

    http://www.autobild.de/artikel/mahindra-bietet-fuer-ssangyong_1232746.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atten

    merhaba arkadaşlar ssangyong actyon sport aracı alalı 3 ay oldu arabadan 2 şikayetim var şikayetlerim; araba çok zıplıyor ufak bi çukura gircem yada arazideki bozuk yollara gircem çok sallanıyor ve zıplıyor 2. şikayetim ise araç çok ağır yokuşta gaza asılıyorum çok zor kavrıyor. sizdede aynı sorunlar varmı? ben lastiklerden şüpeleniyorum orjinali 16 jantmış snradan 18 jant yapmışlar geniş taban lastik lastiklerde ağır araç bu yüzdenmi çok zıplıyor acaba lütfen yardm edin (araç triptronik vites 4x4)

    arabayı ilk aldığımda çukurlarda çok sarsıyordu. arka kasaya 80kg civarı içi demir örgülü kauçuk kestirdim çok faydası oldu. yokuşta kalkış problemi ise sanırım turbo devreye girene kadar araç zorlanıyor. ben bu sorunu fazla hissetmedim açıkcası. ilk başlarda lambalarda yeşil yanınca gaza bastığım zaman araba önce duruyor gibi oluyordu sonradan kalkış yapıyordu. şimdi 8000 km civarı oldu pek sorun kalmadı. motor açıldı herhalde (otobanda 200 km hız yaptım)
  • kimse yokmu yaww
  • Arkadaşlar, bu araçla ilgili tecrübelerini paylaşanlara teşekkür ediyorum. Bu topiği bilgi paylaşımı için açtım, bilgi paylaşmaya devam edelim.
    Ssangyong bence kaliteli araçlar üretiyor. Uzakdoğu (Kore-Japon) araçları her zaman Avrupa araçlarından bir adım öndedir.
    O yüzden Kore Japon malları her zaman kalitelidir alırken korkmamak lazım. Adamlar dayanlıklı kaliteli mal yapıyor.
    Mesela Mazda da çok güzel Toyota da. Bir gün bir Mazda 3 sürdüm mesela, hayatımda öyle yol tutuşu görmemiştim.
    Araç teknik bir makina, tipe bakarak araç alınmamalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forester34

    Arkadaşlar, bu araçla ilgili tecrübelerini paylaşanlara teşekkür ediyorum. Bu topiği bilgi paylaşımı için açtım, bilgi paylaşmaya devam edelim.
    Ssangyong bence kaliteli araçlar üretiyor. Uzakdoğu (Kore-Japon) araçları her zaman Avrupa araçlarından bir adım öndedir.
    O yüzden Kore Japon malları her zaman kalitelidir alırken korkmamak lazım. Adamlar dayanlıklı kaliteli mal yapıyor.
    Mesela Mazda da çok güzel Toyota da. Bir gün bir Mazda 3 sürdüm mesela, hayatımda öyle yol tutuşu görmemiştim.
    Araç teknik bir makina, tipe bakarak araç alınmamalı.

    haklısın
  • arkadaşlar actyon sportun orjinal teybinde bass ve tiz ayarları nası yapılıo acaba bilen varmı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atten

    arkadaşlar actyon sportun orjinal teybinde bass ve tiz ayarları nası yapılıo acaba bilen varmı acaba

    sound duğmesine basip teyp uzerindeki radyo kanal arama dugmesine basın neyi ayarlayacaksanız onu ekranda gorunce ses acma kapama dugmesiyle ayarınızı yapabilirsiniz.
    bu arada bende bir bucuk yıllık actyon sport kullanıcısıyım. ufak tefek sorunlar cıkardı ama servis ilgileniyor problemlerle sıkıntı cekmedim şimdiye kadar...
  • Merhaba SSANGYONG alacak arkadaşlar sakın almayın ben 2009 action sport aldım. 18000 kilometrede ve rezillik 24000 de şanzuman gitti araba titriyor hemde acayip fazla. servisden aldığım cevap şanzuman bu araçlarda sorun dediler ve yeni şanzuman sipariş ettiler daha sonra aradılar şanzuman revizyon olacak dendi. şimdi sadece şanzuman tamir edilecekmiş ayrıca bagaj kapağı su alıyor kapak ancak sert vurunca kapanıyor içeriden açılmıyor. servis baktı ayar yaptığını fakat fazla kurcalamamak gerektiğini yoksa çok sıkıntı yaşandığını bu kapakların genelde böyle oldugunu söyledi. bagaj içerisindeki havuzun baglama kopçaları eksik ve söylenen şu havuz düzgün oturturulmamış o yüzden komple sökmek lazım oda çok uzun sürer ihtiyaç duymuyorsanız gerek yok sökmeyelim. Umarım sizlerde bunları okuduktan sonra internette araştırırsınız bu şekilde bir çok arkadaşımız var. Ayrıca servis yetkili servis bana bu açıklamaları yapan. SAKIN ALMAYIN CANINIZ YANMASIN...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezerr80

    Merhaba SSANGYONG alacak arkadaşlar sakın almayın ben 2009 action sport aldım. 18000 kilometrede ve rezillik 24000 de şanzuman gitti araba titriyor hemde acayip fazla. servisden aldığım cevap şanzuman bu araçlarda sorun dediler ve yeni şanzuman sipariş ettiler daha sonra aradılar şanzuman revizyon olacak dendi. şimdi sadece şanzuman tamir edilecekmiş ayrıca bagaj kapağı su alıyor kapak ancak sert vurunca kapanıyor içeriden açılmıyor. servis baktı ayar yaptığını fakat fazla kurcalamamak gerektiğini yoksa çok sıkıntı yaşandığını bu kapakların genelde böyle oldugunu söyledi. bagaj içerisindeki havuzun baglama kopçaları eksik ve söylenen şu havuz düzgün oturturulmamış o yüzden komple sökmek lazım oda çok uzun sürer ihtiyaç duymuyorsanız gerek yok sökmeyelim. Umarım sizlerde bunları okuduktan sonra internette araştırırsınız bu şekilde bir çok arkadaşımız var. Ayrıca servis yetkili servis bana bu açıklamaları yapan. SAKIN ALMAYIN CANINIZ YANMASIN...

    Merhaba kardeş
    Aracının hangi versiyon olduğunu yazarsan sevinirim, ona göre alanlar dikkat eder.
    Benim tahminim aracının otomatik vites olduğu yönünde, araç otomatik vitesmi yoksa manuelmi?
    Çünkü otomatik vites araçların şanzımanları bozulmaya daha çok meyilli düz vitese göre... Bir de aracın 4x2mi 4x4mü, modelini detaylı yazarsan sevinirim.
    Şanzımanı garanti kapsamında değiştiriyorlarmı, yoksa ilk gittiğinde fiyatı söyledilermi? Bu da önemli, çünkü garantili satıyorlar aracı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forester34


    quote:

    Orijinalden alıntı: sezerr80

    Merhaba SSANGYONG alacak arkadaşlar sakın almayın ben 2009 action sport aldım. 18000 kilometrede ve rezillik 24000 de şanzuman gitti araba titriyor hemde acayip fazla. servisden aldığım cevap şanzuman bu araçlarda sorun dediler ve yeni şanzuman sipariş ettiler daha sonra aradılar şanzuman revizyon olacak dendi. şimdi sadece şanzuman tamir edilecekmiş ayrıca bagaj kapağı su alıyor kapak ancak sert vurunca kapanıyor içeriden açılmıyor. servis baktı ayar yaptığını fakat fazla kurcalamamak gerektiğini yoksa çok sıkıntı yaşandığını bu kapakların genelde böyle oldugunu söyledi. bagaj içerisindeki havuzun baglama kopçaları eksik ve söylenen şu havuz düzgün oturturulmamış o yüzden komple sökmek lazım oda çok uzun sürer ihtiyaç duymuyorsanız gerek yok sökmeyelim. Umarım sizlerde bunları okuduktan sonra internette araştırırsınız bu şekilde bir çok arkadaşımız var. Ayrıca servis yetkili servis bana bu açıklamaları yapan. SAKIN ALMAYIN CANINIZ YANMASIN...

    Merhaba kardeş
    Aracının hangi versiyon olduğunu yazarsan sevinirim, ona göre alanlar dikkat eder.
    Benim tahminim aracının otomatik vites olduğu yönünde, araç otomatik vitesmi yoksa manuelmi?
    Çünkü otomatik vites araçların şanzımanları bozulmaya daha çok meyilli düz vitese göre... Bir de aracın 4x2mi 4x4mü, modelini detaylı yazarsan sevinirim.
    Şanzımanı garanti kapsamında değiştiriyorlarmı, yoksa ilk gittiğinde fiyatı söyledilermi? Bu da önemli, çünkü garantili satıyorlar aracı.


    altı ayönce vw bora(2004)aracımı satıp action sports4x2manuel vites aldım.yaklasık 13000 km yaptım bi kac eksiklik haricinde(silecekler cok basit mesela)gayet memnunum.ben sehirler arası ve sehiriçinde kullandım daga bayıra cıkmadım cıkılırsa sonuc ne olur onu bilmiyorum.bazı arkadaslar navarayla ya da l200 gibi araclarla karsılastırmıs bence fiyat performans oranına bakmalı.servis konusu bence bulundun yer ile ilgili burdaki gayet basarılı.36bine hangi marka sıfır dizel araca binebilirsiniz ona göre yorumlar yapılmalı.:)bir de barış manco öldüğünde de fabrika battı deniliyordu hala batacak..bu tür yorum yapan arkadaslar yüzünden zaten bizim millet yıllarca kuş serisine bindi
  • Öncelikle Merhaba

    Üstün tahmin yeteneğimi kullanarak 2 tahminde bulunayım 1.si aracın 4X4 ve otomatik 2008 model eğer birinci doğrysa 2008 modellere otomatik şanzuman dış mahreçlidir mecedesin geliştirdiği bir sistem normallerden farklı çalışır ve merso çok arıza yaptığından ssangyonga son kalanları vermiştir ve türkiyedeki 2008 model çoğu ssangyong actyon sports bu sorunu yaşamaktadır ama 2009 ve üzerinde böyle bir sorun yoktur.
    2.si aracının arka kapağı tamamen snin şansın çünkü robot değil insan takıyor bunları o anki ustanın ruh haline bağlı bir durum bu ssangyongya özgü bişey değil navaradan tut L200'e kadar hepsinde kapak sorunu yaşayabilirsin aynı araçtan bir arkadaşımda var gayet güzel kapanıp açılıyor sorunsuz ve aracınızla çok kaldırımlara tırmanıyosanız arkadaki kapatma sistemini oynatmış olabilirsiniz esnemeden ötürü bkz. kamyonet kullanan arkadaşlar bilir çok kaldırımlara tırmanırsanız arabanın çadırını yırtarsınız buda nerdeyse aynı hesap....

  • altı ayönce vw bora(2004)aracımı satıp action sports4x2manuel vites aldım.yaklasık 13000 km yaptım bi kac eksiklik haricinde(silecekler cok basit mesela)gayet memnunum.ben sehirler arası ve sehiriçinde kullandım daga bayıra cıkmadım cıkılırsa sonuc ne olur onu bilmiyorum.bazı arkadaslar navarayla ya da l200 gibi araclarla karsılastırmıs bence fiyat performans oranına bakmalı.servis konusu bence bulundun yer ile ilgili burdaki gayet basarılı.36bine hangi marka sıfır dizel araca binebilirsiniz ona göre yorumlar yapılmalı.:)bir de barış manco öldüğünde de fabrika battı deniliyordu hala batacak..bu tür yorum yapan arkadaslar yüzünden zaten bizim millet yıllarca kuş serisine bindi

    aynen katılıyorum, 2lt dizel motorlu binek araç bu fiyata imkansız, çünkü arac ticari ve ÖTVsi %1.
    Bu arada kendi arasındaki pick uplar arasında fiyat/donanım/kalite olarak bence en iyisi.
    Toyota iyi araç mesela ama 37 küsürden başlıyor, üstelik o modelde bir sürü eksik var Actyon Sportsa göre, en basitindan direksiyondan muzik kontrolü bile yok.
    Mitsubishi deseniz yine daha pahalı, hem de kabinine 4500 küsür lira istiyorlar, hem kullandım L200ü ben, Actyon Sportsa göre hantal kalıyor.
  • actionsports kullanan arkadaslar kış lastiği olarak ne tavsiye ederler acaba bi fikir verirseniz sevinirim.lastik ölçüm suan 225/75/16
  • 225 mi ?? 235/75/16 olmasın :D bütün araçlarında standart diye biliyorum neyse bizim kyronda 245/70/16 var bir arkadaşımın actyonunda da 245/70/16 var lastikçi 235/75/16 bulamazsınız dedi ben şu an bridgestone blizzak lm25 4X4 kullanıyorum çok memnunum ayrıca ufak bir tavsiye sahibinden.com'u takip ederseniz çok güzel 0 gibi lastikler bulabilirsiniz ben blizzakları 2000 km kullanılmış olarak 2 tane zincirle beraber aldım 500TL ödedim adam aracımı sattım hem yer kaplıyo hemde para etsin diye satıyomuş...
  • 225/75/16Aracın üzerindeki kumho'nun lastikleri.baska forumlarda245/80/16 yokohama geolandar I/T tavsiye ettiler.bakalım sahibinden com.a aklıma gelmemişti tesekkürler:D
  • Aracım otomatik vites şanzumanı değiştirmiyorlar vede içinde parçaları degişecekmiş. Ayrıca arka kapakları su alıyor kapanıp açılmıyor arac aracda sorun çokkkk. Sakın almayı düşünmeyin....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.